אור טאיצ'ו לזה אתה קורה יום של...
מובטל ? אני קם כל יום ב 12:00 או ב 13:00 אני הולך רוחץ שיניים , שותף פנים , אוכל משהו קטן , שותה קפה עם סיגריה , לוקח מסטיק ( בגלל הטעם של הסיגריה ) הולך למחשב , לבדוק עם יש משהו חדש ( לרוב לראות אם ירד לי איזה פרק של משהו במחשב ) ואז אני הולך לשירותים ( עושה שם את זממי , סתם סתם ..) הולך להציק לחתולה שלי , ומביא לה אוכל , חוזר למחשב , אחרי שעה שיצאתי מהמיטה אני שוב עייף , כנראה חוזר לישון , וקם אחרי חצי שעה -שעה , ואז הולך לשתות משהו קר , או חם , ת'אמת חם , כי קר העונה ( טוב למה ציפיתי ? זה חורף ! ~_~ ) ואז אני מעשן , והולך להתרחץ , ואז יוצא למטה לפגוש כמה חבר'ה ,ומעשן יותר מידי ( לא טוב ! לא לעשן ! אני מת להפסיק ! ) הייתי נוסע לאנשו אבל מה אין ? יפה רישיון ! סעממק .. קיצר , החיים ממש לא מעניינים אצלי , יותר נכון לא משהו בכלל , אבל מה ? אני מחכה לצבא , ואני מאמין שיהיה טוב , אבל הלכתי למכינה , ככה שזה בסדר ( מי שלא יודע מה זה מכינה , זה מקום שבו אתה מכין את עצמך לצבא במשך שנה ( אתה דוחה את הגיוס שלך ) ואחרי המכינה אתה יכול להחליט אם אתה רוצה עוד שנה במכינה או שאתה רוצה גיוס וזהו , אני נראה לי אני אעשה כבר גיוס , למה לדחות בעוד שנה ? סתם אבל אז זה ממש סתם ביזבוז זמן ...-____- ) אז אתה מבין מה זה חיי מובטל ? למובטל אין חיים כמו שלי !...-_- * לוקח דיסק של מוזיקה דיכאונית ( לא מזרחי !!! ממש לא , איכ מזרחי - לפי דעתי - ושם במערכת והולך למיטה *