dark max

../images/Emo15.gif הבחנה דקה. כמו פיל.

קיל= בת. אפילו שהיא מתנהגת כמו בן ניראת כמו בן ומתלבשת כמו בן היא בת. היא פסוכופתית עם תעודות. וזה ציטוט ישיר שלה.

dark max

New member
אממ... כה... עד סוף ו' ../images/Emo11.gif

התלבשתי כמו בן. אבל אחר כך התחיל לעצבן אותי שעוצרים אותי ברחוב ושואלים למיני...

Hell Dragon

New member
שלום! ^^

אני מאחלת לך מוות איטי ביסורים ^^" לא, לא, יש לי מצברוח נחמד! ^-^ הא הא~~

dark max

New member
עילג בצורה לא סגידה ../images/Emo11.gif אני בת!!!

ו'יא' זה אני ברוסית *חה!חה! נוסח ג'ק המרטש ברקע* קודם כל, הפסק לרדת שורה לאחר כל חצי משפט! שנית, אתה עד כדי כך דפוק שאתה לא שם לב כשאתה יורד על דברים? *נאנחת* כמה הודעות מכלל ההודעות בפורום קראת? לפי אילו מדדים הפורום שלנו 'לא ממש נראה פורום'? אנחנו יודעים לשרשר נכון, וזו כבר נקודה לטובתנו; אנחנו [רובנו...] בפרק 56 באנימה ואף עוקבים אחר המנגה. תאוריות מתפתחות כאן על ימין ועל שמאל. אז כן, אנחנו מדברים בינינו מדי פעם, זה באמת דבר כה רע? לדעתי זה מגבש אותנו. דבר אחרון, למה לעזאזל אתה חושב שאכפת לי אם אתה מפרסם את הפורום שלך או זה של חבר שלך?! לא אכפת לי! וגם לא לאפחד אחר! ספאמר דפוק >> נ.ב. למד לשרשר נכון!!!

JeeChan

New member
אנשים אנשים אנשים לא צריך לריב S:

^^ לפי התגובה שלו, הבחור התאהב באתר bleach.org.il, ומכיוון שהוא כמו רבים אחרים רגיל לפורום phpbb ולא לפורומים של תפוז ששונים מפורומים אחרים, הוא פירסם את האתר כדי שעוד אנשים יבואו ויתלהבו שזה בסדר גמור ומותר, יש סיבה למה bleach.org.il נמצא בעמוד הלינקים (וכן יש כזה |:). יכול להיות שהוא עובד באתר וזה ספאם, ואם זה יחזור שנית זה ימחק, אבל מכמות ההודעות שלו רואים שהוא לא אהב את התגובות שלנו. הוא אולי אמר את המילה "דפוק", אך לא הגיע לרמות של קללות, ואני מאמין שאם הוא חובב בליץ', אז הוא בטוח אדם נחמד ופשוט רצף האירועים שקרה הובילו לתגובה שלו בהודעה זו. גם אני נבהלתי בהתחלה מהפורומים של תפוז ומהדבר המוזר שנקרא שרשור, והייתי רגיל כמוהו לפורומים phpbb ואני מניח שאם הייתי עובד באתר של בליץ' הישראלי או שהייתי פשוט גולש נלהב, הייתי מנסה לפרסם את זה איפה שיכולתי. אני לא מאמין שיש סיבה לקללות ולהעלבות עליו, כי אם נבחן את הודעותיו לא נראה לי שהוא מבני האדם שאפשר בקלות לדמיין, ושעושים ספאם. קרה מה שקרה, ולכל אחד יש הזדמנות שניה, אני מאמין שהמשתמש הזה יהיה בסדר גמור, וניתן לו עוד הזדמנות, ואין שום צורך בחסימה. אם בכל זאת יתחילו פה מריבות על כמה הפורום שלנו לא משהו >< והספאם ימשך עמודים שלמים (מה שאני מאמין לא יקרה), אז אני אשקול חסימה, אבל לדעתי זה רחוק מאוד מאיתנו.

JeeChan

New member
נ.ב: למי שטעה לאן נעלמתי ^^

היום בבוקר התעוררתי ב10:09 (דורש סקילה, זה חיי מובטל אחרי ביה"ס ולפני צבא), משם עד שיצאתי מהבית ואפסתי את סגניתי אתי מביתה ונסענו לקניון, היה כבר 11:00. אתי פגשה שם את החבר הסגיד שלה *_* גד =] והלכנו לחנות מנגה D:. הבעיה שאני רציתי לאכול עם אבא בצהריים בחוץ, ואבא דרש שב13:00 אני אהיה אצלו, אז ברגע שהגעתי לחנות שהיה כבר 11:40, אמרתי למוכר שלום והלכתי בחזרה לאוטו (כן |: לאור טאיצ'ו יש רשיון לבד כבר שנה =]), ועד שהגעתי הביתה היה כבר 12:10. הרכבת הייתה ב12:38, אז אמא הסיעה אותי והגעתי בזמן לרכבת. משם נסעתי לעבודה של אבא ושם אכלנו במסעדה שנקראת טוק טוק (אכן שם מצחיק D:), ואכלתי עוף חמוץ מתוק ביחד עם אורז בצד ואגרול, ואכלתי עם צ'ופסטיקס (לפני כמה חודשים למדתי איך D:). אחרי כן לקחתי אוטובוס לידידה שלי בתל אביב וראינו מחזות זמר של פרינס אוף טניס (סדרת אנימה *_* על טניס ?_? D:), משם הלכתי לאיזה מפגש חשוב שהיה לי במקום אחר שנמשך מ18:00 עד 20:20. אז אני וידיד שלי לקחנו רכבת ב20:40 בחזרה לרחובות מעזריאלי. הגענו לרחובות ב21:10, והחלטנו לקפוץ לחנות מנגה כפיצוי על הבוקר. הגענו לשם, בזמן שאני משוחח בסלולרי עם מאיה צ'אן D: (שהוריה לא מרשים מחשב ;-; בגלל מבחנים *בועט במבחנים*). נכנסו ועלינו לקומה השניה, ונחשו מה היה שם ?_? משחק מכות לPs2 (פלייסטיישן 2 של בליץ' |:, אבל הוא לא עבד ;-; אבל דרור (המוכר) אמר שיסדר שזה יעבוד =]. שיחקנו במשחק לPs2 של נארוטו ועוד משחק מכות. ב22:00 ירדנו למטה להסתכל על המנגות ^^ והתחילה שיחה ביני וידיד שלי לדרור סאן ואמא שלו =] על החנות, החיים, חוסר התרבות בארץ, המצב היום בחינוך, מערכת החינוך, הורים, מורים, על אנימה, מאפיינים של אנשים שאוהבים אנימה ועוד המון דברים, בקיצור שיחה אינטלגנטית. כשסיימתי את השיחה היה כבר 23:20, ורק אז חזרתי הביתה, וראיתי את ההודעה D:.

mike 666

New member
אור טאיצ'ו לזה אתה קורה יום של...

מובטל ? אני קם כל יום ב 12:00 או ב 13:00 אני הולך רוחץ שיניים , שותף פנים , אוכל משהו קטן , שותה קפה עם סיגריה , לוקח מסטיק ( בגלל הטעם של הסיגריה ) הולך למחשב , לבדוק עם יש משהו חדש ( לרוב לראות אם ירד לי איזה פרק של משהו במחשב ) ואז אני הולך לשירותים ( עושה שם את זממי , סתם סתם ..) הולך להציק לחתולה שלי , ומביא לה אוכל , חוזר למחשב , אחרי שעה שיצאתי מהמיטה אני שוב עייף , כנראה חוזר לישון , וקם אחרי חצי שעה -שעה , ואז הולך לשתות משהו קר , או חם , ת'אמת חם , כי קר העונה ( טוב למה ציפיתי ? זה חורף ! ~_~ ) ואז אני מעשן , והולך להתרחץ , ואז יוצא למטה לפגוש כמה חבר'ה ,ומעשן יותר מידי ( לא טוב ! לא לעשן ! אני מת להפסיק ! ) הייתי נוסע לאנשו אבל מה אין ? יפה רישיון ! סעממק .. קיצר , החיים ממש לא מעניינים אצלי , יותר נכון לא משהו בכלל , אבל מה ? אני מחכה לצבא , ואני מאמין שיהיה טוב , אבל הלכתי למכינה , ככה שזה בסדר ( מי שלא יודע מה זה מכינה , זה מקום שבו אתה מכין את עצמך לצבא במשך שנה ( אתה דוחה את הגיוס שלך ) ואחרי המכינה אתה יכול להחליט אם אתה רוצה עוד שנה במכינה או שאתה רוצה גיוס וזהו , אני נראה לי אני אעשה כבר גיוס , למה לדחות בעוד שנה ? סתם אבל אז זה ממש סתם ביזבוז זמן ...-____- ) אז אתה מבין מה זה חיי מובטל ? למובטל אין חיים כמו שלי !...-_- * לוקח דיסק של מוזיקה דיכאונית ( לא מזרחי !!! ממש לא , איכ מזרחי - לפי דעתי - ושם במערכת והולך למיטה *

JeeChan

New member
ואו S:, לא נורא ^^ אני בטוח ששכחת

להוסיף שבמהלך היום אתה רואה אנימה =] איכס מזרחית S: =]

mike 666

New member
לא רק שאתה מאסטר אתה גם ...

נפש טהורה ! אני סוגד לך ..קיבלת סגידה מבן אדם שלא סוגד לאיש כבוד אחי , כבוד ! ריספקטה !

למעלה