De Ronde, המסלול והמתחרים

אני בטוח שעשית לו טוב על הלב

זה רק אני?

הקסדות שתופסות יותר ויותר ראשים בדבוקה ממש עושות לי רע בעיניים.
זה רק אני אוש שיש עוד שקסדות הקלימרו האלו נראות בעיניו זוועה שראוי להסרה ויפה מרוץ אחד קודם.

gadis13

New member
הלן ואן דייק מנצחת את הרונד של הנשים

ליזי ארמיסטאד שניה

gadis13

New member
כמה עולה שולחן ב'קוורמונט הישן'

שולחן לארבעה=980 יורו
אוכל, מסכי טלוויזיה, ואפשר גם לראות את הרוכבים שלוש פעמים (אם זה מעניין אחרי כל כך הרבה בירות)

gadis13

New member
רק באופן יחסי

כי דבולדר נוסף, או שמא 'מראה' נוסף של דבולדר נראה רוכב שוב

על הק"מ האחרונים

כש ואן דר ברג התקיף קנצ'לארה ו ואנמרקה נישארו מאחור, קנצ'לארה נראה רע (כולם ניראו רע).
ואנמרקה "אמר" בשפת גוף, אולי גם אמר: הם בורחים! וקנצ'לארה גיחך, אז תירדוף! והוא רדף. הבעיה היא שאם ואנמרקה היה כבר קנצ'לארה אז הוא לא היה צריך לרדוף. הרי אם היה נותן לקנצ'לארה לרדוף קרוב לודאי שהיה מנצח! אבל זה לא הסוף. כשנותרו 500 מטרים לסיום היו ה 3 צריכים להתחיל את הספרינט אבל הם חשבו הוא (קנצ'לארה) יודע מתי להתחיל, והוא ניצל את המצב וחיכה, והתחיל כשלא נותר יותר זמן לעבור אותו.
כך היה מאז ומעולם, דור הולך ודור בא, אין חדש תחת השמש

דם, עבודה קשה, דמעות וזיעה

זה מה שהציע צ'רצ'יל לבני עמו במלחמת העולם השנייה וזה פחות או יותר הסיכום של המרוץ היום. מעט מאוד זיקוקים ורגעי שיא והרבה נפילות, טקטיקה ועייפות.
רגע השיא, מלבד ספרינט הסיום, הייתה ההתקפה של קנצ'לארה על האוד קווארמונט, כשרק ונמרקה הצליח להצמד אליו. ניתן היה, לדעתי, לראות אז שקנצ'לארה לא כזה חזק (לדעתי, בסך הכל הוא לא בילף במרוץ) כיוון שוונמרקה הסכים לשתף איתו פעולה בסיום המעלה, אבל קנצ'לארה לא רצה (כי לא היה יכול) לתת את הפוש שירחיק אותם מהרודפים אחריהם. כרגיל, ון אוורמט הוא הרוכב הראוי בדבוקה: תמיד תוקף, תמיד רודף, ולא מחכה שהאחרים יעשו בשבילו את העבודה. אבל תמיד חסר לו האגורה בשביל השקל. יש לו המון פודיומים ומקומות 4-5 במרוצים הכי חשובים בעולם, אבל אין לו אף ניצחון גדול באמת.
אומגה פרמה בבעיה אמיתית לקראת פריז-רובא. הם הכתיבו את הקצב במרוץ, הם לא ניזוקו מכל הנפילות וכמעט לא סבלו מפנצ'רים ותקלות ובכל זאת, כל מה שהצליחו לעשות במרוץ היו בריחות של ונדנברג שהוא לא רוכב מטרה כי אין לו את ההאצה הנדרשת לא לבריחה ולא לספרינט. יכול להיות שבשבוע הבא יצטרכו להמר על בריחות ובלגן ולא על מרוץ מסודר.

הפכו את המירוץ הקשה מכולם לעוד יותר קשה

פלוטון גדול יחסית נכנס בק"מ ה205 לקוורמונט ובדקות מעטות נשארו 13 קדימה.
8 עליות ואיזה ב40 ק"מ, לא יאומן.
לפני ההתקפה של קנצ'לארה אומנם חזרו מאחורה אבל את אלה לא צריך לספור. הם סגרו כי מקדימה כולם היו מחוסלים וחיכו לקוורמונט והפטרברג האחרונים.
לגבי בונן אני אופטימי. הפסיד 30 שניות. אם קוויק סטפ ירכבו כך לרובה איפה בדיוק בונן יתפרק? ברוח!? או על הפאווה!? ואם יביאו אותו לרובה לא קל יהיה לנצח אותו בספרינט. לא סתם ניצח כבר 4 פעמים שם.

yshor

New member
אתה מסתכל על בונן במשקפים ורודים

אני לא ראיתי ממנו כלום במרוץ הזה (כמובן יחסית לציפיות). הוא לא החזיק אף התקפה גם בשלבים שלפני הבריחה של קאנצ'לרה.
בפריז רובה יהיה להם ה ר ב ה יותר קשה. אין שם עליות ואין קטעי מעבר. המאבק מתחיל 80 קילומטר לסיום ואין מצב שהקבוצה תהיה דומיננטית כמו אתמול.
תזכיר לי בבקשה מתי שלטה קבוצה ברובה?

שטיבר נראה לי מועמד יותר רלוונטי, במיוחד אם יהיה יום גשום.

ועוד הערה לגבי העבר - בונן הוא בסוף ספרינטר והוא לא קרוב לדומננטיות של קאנצ'לרה. הוא הרבה יותר תלוי במזל ובהתפתחות של המרוץ.
שניים משלושת הניצחונות שלו ברונדה היו כאלה (ואחד מהם רק בגלל העדרות של ספרטקוס).

אני אשמח לאכול את הכובע ביום ראשון.

משחק הפנטזיה

קנצ'לארה מתחיל לספק את הסחורה וצבר כבר 190 נק'. כנראה בגלל מחירו הגבוה, רק שני משתתפים במשחק הימרו עליו: rubber duck ודורון צנטנר. על ון אוורמט איש לא הימר ועל מקומות 3-5 וסטיין דיוולדר שזיכה את בוחריו בנקודות בשל סיועו לקנצ'לארה בחרו מספר משתתפים.
אני ממשיך להוביל במשחק בזכות ונמרקה וכריסטוף שבקבוצתי וצברו היום נקודות ויש לי 421 נק'. במקום השני ממשיך להחזיק oferlev9, ללא שינוי בצבירת נקודות, 313 נק'. למקום השלישי עלה rubber duck עם 281 נק'. במקום 4-6 מחזיקים עם 248 נק', שלושה רוכבים בצוותא: ערן טל, דני אסקרוב ו-inokurz.

abeegilat

New member
סופר קנצ'לארה

שלום לכל העמיתים
בפעם השלישית בקריירה שלו ובפעם השנייה ברציפות מנצח פאביאן (ספרטאקוס) קנצ'לארה את אחד מחמשת המונומנטים – הרונדה של פלנדריה. בגיל 33 הוכיח הרוכב השוויצרי שהוא אחד מגדולי הרוכבים בהיסטוריה כאשר הוא מנצח בפעם השביעית את אחד מחמשת המונומנטים ועומד בעוד 7 מקרים אחרים על הפודיום. מרשים.
על מה שהיה ויהיה בעוד שבוע ב"גיהינום של הצפון בקישור המצ"ב למטה
בברכה

למעלה