מדהים! ממש מקסים..אהבתי
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/11/06 #8 אח שלי גנב לי את הרמקולים../images/Emo7.gif אוף לא הוגן.
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/11/06 #14 עריכה מגניבה :] כל הכבוד אבל פחות אהבתי את הפתיחה, אני יותר אוהבת את המקורית.
T The Young Amyrlin New member 19/11/06 #9 לא רע בכלל לא אוהב קטעים רגועים, הא? P: עם איזו תוכנה עשית את זה?
א אטומיק בייגל New member 19/11/06 #19 מממ... יש אפשרות למישהו להעלות את זה לאיזשהו אתר או משהו בסגנון כדי שאני לא אצטרך להפעיל את המדיה פלייר כדי לראות/לשמוע את זה? המחשב שלי טיפש וזה. :{
מממ... יש אפשרות למישהו להעלות את זה לאיזשהו אתר או משהו בסגנון כדי שאני לא אצטרך להפעיל את המדיה פלייר כדי לראות/לשמוע את זה? המחשב שלי טיפש וזה. :{
א אטומיק בייגל New member 19/11/06 #21 :X לא ממש. אני לא אוהבת ווינאמפ. >< נראה לי שאני פשוט אאלץ ללמוד להסתדר עם זה עד שאבא שלי סוף סוף יתקן את המחשב הדפוק שלי... :S
:X לא ממש. אני לא אוהבת ווינאמפ. >< נראה לי שאני פשוט אאלץ ללמוד להסתדר עם זה עד שאבא שלי סוף סוף יתקן את המחשב הדפוק שלי... :S
A Amir Noy New member 19/11/06 #32 שונא ווינאפ... לי יש את התוכנה של ה iAudio...אני ממש מרוצה ממנה.. נוחה מאוד...וגם עם האמפי שלי לא עושה בעיות וכלום.. D:
שונא ווינאפ... לי יש את התוכנה של ה iAudio...אני ממש מרוצה ממנה.. נוחה מאוד...וגם עם האמפי שלי לא עושה בעיות וכלום.. D: