Death and What Comes Next

Fingertip

New member
דרך אגב...

יש הצעות לתרגם את הסיפור לכל מיני שפות. מה אתם אומרים, שננסה? אם כן אז כדאי שמישהו (אני? Death of Rats?) ישלח להם דואל ויברר... אהד.

The Mad Hatter

New member
אוי, זה יפה...

פראצ'ט באמת נוטה להשתמש בכל עניין ה"כל דבר קורה איפשהו" בהרבה מקומות בהרבה ספרים ומכיוון שאני רק תלמידה מסכנה אני מרגישה קצת חסרת-הבנה בנושא במקומות מסוימים שבהם כל העניין מתואר פחות בבהירות. אבל עכשיו, אני גאה לומר, הבנתי את הסיפור. *מרגישה טיפשית* לדעתי תשלח להם הצעה לתרגם -מהר, לפני שיתפסו לך...P: * (האם הגיוני שlspace התעדכן?)

The Mad Hatter

New member
אפשר לומר.

למרות שאני לא יודעת עד כמה זה הכרחי. כלומר, זה לא סיפור ארוך במיוחד. אפשר לתרגם אותו תוך זמן קצר.

Death of Rats

New member
בעיה בקשר לתרגום:

נראה שהסיפור מוגן בקופירייט, המאפשר לפרסם את זה באתר הנ"ל, אך לא במקומות אחרים. אני חושבת שכדי לתרגם צריך לשלוח מייל למישהו (L-ספייס? טרי?) ולבקש אישור. יש מישהו שמתנדב לקחת על עצמו? אני חסרת-זמן למדי... וגם תרגמתי מספיק בשביל השנה האחרונה >_<

Fingertip

New member
אוקיי... לקחתי את זה על עצמי.

אני אשלח עכשיו דואל ל-L-Space ואבקש פרטים בקשר לתרגום. אני מקווה שיתנו לי רשות לפרסם קטעים נבחרים מתוך הסיפור כאן על מנת לקבל חוות דעת... אהד.

Death of Rats

New member
לפי מיטב זכרוני...

עכשיו את יכולה ללכת לישון בידיעה שעשית את חובתך הלשונית בעולם.... או שהיה עוד ביטוי שבו רצית להשתמש
? בכל אופן, אכן כל הכבוד. ובהצלחה גמכן

pini-pee

New member
חביב...

אכן, טרי אכן משתמש רבות בעניין העולמות המרובים, אם לא בעולם הדיסק אז לפחות בספרו "הצד האפל של השמש"... במשמר הלילה לו צי מביא לויימס את הדוגמא הנידונה של רצח האישה ומאשר שאכן אין שום יקום בו ויימס (בדגש על כפי שהוא עכשיו) הרג את סיביל, מה שמעלה את השאלה - מה מוגדר כ "כפי שהוא עכשיו"... אה כן, שלום לכולם. שלום פנחס

ויימס

New member
שלום פנחס! ../images/Emo24.gif

כמו בקבוצות תמיכה לאלכוהוליסטים, "אנחנו אוהבים אותך, פנחס!" יש בפורום אינפלציה של חיבוקים מטעמי. עליי להפסיק עם זה. אה, כן, בוודאי נתקלת פה בריטואל: 1. ספר אהוב. 2. דמות אהובה. 3. קטע אהוב. 4. נמק,פרט, הסבר, גזור, הדבק, שלח לחבר'ה,טפס על הגג ותגיד "בולה בולה". אתה תהיה האיש השני שעונה על זה, נכון שאתה מרגיש מיוחד?

pini-pee

New member
אני האיש השני שמציעים לו

זה לא אומר שאני אענה על זה
האמת? כל הסדרה, דמות? כמעט כולן... קטע אהוב? רבים מספור... אתם מתמודדים כאן עם בן אדם שקורא אך ורק טרי פרצ'ט נון סטופ כי... כאילו, כבר קראתי אותם ואני יודע שהם טובים אז למה להחליף?
אה כן, ועוד אחד במיוחד בשבילך!

Athaclena

New member
קראת גם את שר הטבעות, לא?

בטח קראת משהו חוץ מטרי פראצ'ט, פשוט רק ספר אחד... אולי peter & jane, אם אתה מכיר (או ד"ר סוס, אם לא) - סדרה שלימדה אותי לקרוא ונשמעת כמו משהו כזה (כל שורה פה היא בדף נפרד בספר) this is peter this is jane we like peter we like jane we like pat, the dog

pini-pee

New member
אוייש! זכרונות מילדותי!

או שמא ניתן להגדיר את זה כילדות בריטית עשוקה?

ויימס

New member
כל הספרים...?

טוב, אנחנו כבר יודעים שאת צבע הכשף אתה אוהב הרבה פחות מכל השאר!
על מה אתם, הבריטים, מדברים שם, בשם שמלת המשבצות של פנינה הנסיכה הלוחמת?

pini-pee

New member
את באמת לא רוצה לדעת :)

פנינה הנסיכה הלוחמת? תמיד חשבתי שהייתה לה חצאית עם פסים לרוחב...

למעלה