Death and What Comes Next

Athaclena

New member
באתי לשאול אותך

מתי שמעת אותי מדברת אנגלית, הרי אנחנו מדברים עברית בינינו... ואז נזכרתי, בטח ששמעת. פשוט מזמן מזמן נו, גם לך יש מבטא! ואפילו קצת בעברית, לא? זה קצת מפגר שנריב פה מי פחות בריטי...

pini-pee

New member
לא, בעברית אין לי

דיברנו אנגלית בתקופה המעטה שהייתי בשלישות ברמת גן
ואגב, אם לך באנגלית יש מבטא בריטי חמוד אז אני מודה ומתוודה שבאנגלית יש לי מבטא בריטי מזעזע, ממש פיכס, אפילו בריטים לא מבינים אותי!

Athaclena

New member
אתה בטוח? חשבתי שבעברית...

כמה זמן היית שם בכלל? אני חייבת להגיד שאין לי מושג. well, so there. אבל אנשים לא יכולים להסכים על המבטא שלי, אם הוא בריטי סתם ארו לונדוני או לא יודעת מה. אבל מזמן לא שאלתי אנשים. מה שכן, אני חושבת שאני משנה את המבטא כשאני מדברת עם אנשים, שיהיה דומה לשלהם... ההורים שלך מבינים אותך, לא? בכל מקרה אני מכירה אנשים שמדברים פחות ברור ממך, אתה עוד בסדר (לא שאני זוכרת איך אתה נשמע באנגלית).

ויימס

New member
אתם יודעים משהו...

כל בוקר אני מקשיבה לאיזה תוכנית ברדיו תל אביב והם עושים שם כל מיני תחרויות טיפשיות, אז השבוע הם עושים תחרות- Are you british שואלים אנשים שאלות שקשורות לבריטים ואומרים להם להגיד דברים במבטא בריטי וכאלה... אני מסתובבת כל היום וכזה...One small step for man, one giant leap for mankind ... שיט! יצא אמריקאי! Maybe the dingo ate your baby... יופי, זה בריטי... Mama always said ... למה יוצא לי מבטא רוסי?!?!

pini-pee

New member
תוכנית הבוקר של טל ברמן אביעד קיסוס

אם הם מעלים אותך לשידור הם נותנים לך עוגיות בריטיות וכניסה למחזמר בריטי. או במילים אחרות "פיכס"

למעלה