שיידי ראנקס 10
New member
Death Before Dishonor 10
אפשר להגיד שבג'מייקה מדברים כרגע על אירוע גדול אחד כרגע: סוף סוף קלאש בסדר גודל בינלאומי, אחרי הרבה זמן שלא היה כזה בג'מייקה... אייריש אנד צ'ין, הצמד שאחראי על הפקות הענק הכי גדולות בסצינת הרגאיי העולמית, מבטיחים שהקלאש, שיתקיים בפעם העשירית ב5 באפריל, יהיה האחרון בסידרה, ונראה שהולך להיות אירוע חריף (כמובן תלוי בוייב, אבל נראה לי יותר רציני מסטינג 09 למשל) על ה
יתחרו: מייטי קראון היאקוזות מיפן (והטוענים לכתר), בלאק קאט, בייס אודיסי (שינסו לקטוף את הגביע עבור האם סי המנוח שלהם, סקווינג'י), סנטינל, טוני מטרהורן וברדה הייפ. לקצת מדיה ופרטים על הפסטיבל log on to irish and chin: http://www.irishandchin.com/death-before-dishonor-ten ביום האירוע (כמובן אם לא יסגרו לנו את הפורום עד אז
) אני אתן לינק לסטרימינג של האירוע, וידאו או אודיו, מה שיהיה... שבת שלום בינתיים! שיידי.
אפשר להגיד שבג'מייקה מדברים כרגע על אירוע גדול אחד כרגע: סוף סוף קלאש בסדר גודל בינלאומי, אחרי הרבה זמן שלא היה כזה בג'מייקה... אייריש אנד צ'ין, הצמד שאחראי על הפקות הענק הכי גדולות בסצינת הרגאיי העולמית, מבטיחים שהקלאש, שיתקיים בפעם העשירית ב5 באפריל, יהיה האחרון בסידרה, ונראה שהולך להיות אירוע חריף (כמובן תלוי בוייב, אבל נראה לי יותר רציני מסטינג 09 למשל) על ה