DEMOREEL 2005, Meny Hilsenrad

themeny

New member
DEMOREEL 2005, Meny Hilsenrad

שלום ידידיי, סוף סוף אחרי מאמצים לא מבוטלים סיימתי את הריל שלי: http://www.themeny.com/demoreel/demoreel.htm מקווה שתאהבו. חשוב: הקובץ שוקל 60MB כך שכדאי ללחוץ קליק ימני על הלינק ו "Save Target As" ולשמור אותו על ה HD. חשוב2: להגביר ווליום

VooLKan

New member
אני מוריד

תצפה לתגובה ממני כשאני אסיים להוריד :)

VooLKan

New member
מדהים!

אהבתי את העריכה את המוזיקה כל העבודות נראות ממש ממש מצויין הכי אהבתי זה את העבודה של הבניין כי זה מאוד מזכיר את הארץ שלנו כאילו צילמת פה וידאו דבר אחד שמתי לב שהרבה עבודות קיימות כבר בדמוריל הקודם שלך זה נורמאלי להתשתמש באותם עבודות בדמו אחר? חוץ מיזה ממש סחטיין כל הכבוד

וואו!

שגעון! :) ממש מעולה.... כמה זמן לקח לרנדר את כל זה? ועם איזו חומרה (אם אפשר לדעת)

3Dead

New member
אייי ...... תותח !

נרטב לי הכיסא מלצפות בזה ....

galrt

New member
meny

very nice reel, if you take a look at the reel only one can tell you are best at creating environments. and usually have a tendancy for this dark/pale atmosphere/mood. most likely that is the position i'd hire you for. there is a huge need for environment artists, not many good ones around. i like the motion media design, cutting and mixing of the shots. you cant tell how long it is because things follow seamlessly which is good, you never want to sit bored infront of a reel especially if it's as long as yours. i do however agree with some of the reviews on the animation forum that you should remove some shots from there. the toy train, the box toys, the witch and what's her name from charlie brown. also, the woman on the train is a good example of doing character/texture/hair BUT! it's a very bad example of animation since.. there isnt any! yet the camera stays on her a long period of time....so..i suggest you keep this but cut the time you gave her by 2/3 atleast. the dead clown and the cactus are quite nice, you should move them closer to your other shots that resemble that style, dont put them so far away in your reel. oh also remove the lighter, it shows.. nothing really i'm sorry besides your ability to use an hdri map(which is not something i would show). goodluck

ilankt

New member
וואי! מני זה כזה גדול!

חחחח שלחתי את זה לכל הרשימת ICQ שלי, ואותי קשה להרשים! זה ענק!!! הכל מושלם, טוב אולי חוץ ממה שכבר אמרו לך על הצעצועים, אבל הכל שם מעולה! הכי אהבתי זה את הליצן שהתאבד, למרות שמבחינת מידול יש שם דברים הרבה יותר טובים, אבל... לא יודע, זאת פשוט תמונה גדולה.

themeny

New member
תודה רבה! :)

VooLKan, המטרה שלי בריל הזה הייתה שיפור של הקודם. רציתי לצמצם את הפער בין העבודות. בשנה האחרונה הצטברו אצלי בערך 8 סצנות חדשות שעשיתי וזה איפשר לי להוריד את הדברים שלא התאימו מהריל הקודם ולהחליף אותם באלו. דבר שני, אני עושה את הריל בשביל עצמי, נהנה לרכז את העבודות שלי ונהנה מהעשייה עצמה, העריכה, ההתאמה של הסאונד. שועלי 9001, רוב הסצנות רונדרו עוד לריל הקודם שזה היה לפני שנה וחצי בערך. הוספתי כאמור 8 סצנות לחדש שאם הייתי מרנדר אותם ב GI כמו שרינדרתי אותם במקור לתמונת סטיל, לא הייתי יוצא מזה בשנה בקרובה ולכן הייתי צריך ליצור תאורה חדשה לסצנות ולזייף GI ולרנדר ב SCANLINE, התמונה של המצית לדוגמא, רונדרה במקור במשך 5 שעות בערך, והורדתי אותה באנימציה ל 10 דקות לפריים :) גל, תודה רבה. כן, פונים אליי חברות משחקים (activevision) לצרכים האלו. אבל ארה"ב... בכל אופן, תראה את ההודעה ששלחתי באנימציה. לקחתי את ההערות שלך לתשומת ליבי. מקווה שבריל הבא הפערים בין העבודות יצטמצמו עוד :) אגב, בקשר למצית, רינדרתי אותה בשביל האנימציה בתאורה רגילה ורינדרתי ב SCANLINE, עשר דקות לפריים (בגלל ה DOF). את האפקט של ה HDRI ניסיתי להשיג באמצעות COMPOSITE של הלייר של ה REFLECTION.

galrt

New member
acitivision is in the states

so what is the problem? by the way EA is hiring around 300 artists for new projects in orlando. they came here for a speech the other day. you should apply. did you finish your art history degree yet? how many academic years did you gather/have left for it? also how many years of work exp do you have? overall you should have enough to get a visa. ok, you know how you did the lighter, it was an excersize for you. but on a REEL it's an example of your work only.. and it doesnt show anything in the way it is now. makes you look... hmm.. i dont know how but it;s not something i would show. msg me if you plan to come down here/where/when. i might go to this year siggraph's.

ilankt

New member
מני אפשר רנדור של הליצן? ../images/Emo13.gif

מה שיש לך באתר ברזולוציה די נמוכה... אולי משהו בתור רקע לDESKTOP? ושוב, הכל מדהים!

3Dead

New member
אולי תלמד אותנו כמה דברים ?!

אל תהיה סנוב ! ( בהומור כמובן ... :) ) שאלתי אותך בזמנו איך אתה עושה DOF .... יש מצב לאיזה טיפ ? (האם אתה משתמש בזה של המצלמה עם multi pass ? ) תודה ....

3Dead

New member
אולי תלמד אותנו כמה דברים ?!

אל תהיה סנוב ! ( בהומור כמובן ... :) ) שאלתי אותך בזמנו איך אתה עושה DOF .... יש מצב לאיזה טיפ ? (האם אתה משתמש בזה של המצלמה עם multi pass ? ) תודה ....

themeny

New member
helloooo

היי גל, לא עדיין לא סיימתי את התואר. אני מושך את זה. למען האמת מחר יש לי מבחן על שופן :) הכל תלוי בי לגבי השנים שנישארו לי אבל מאחר ואני לא יכול להקדיש את מלוא הזמן ללימודים אני מעריך שרק עוד שנה אני אסיים. יש איזשהו דיבור על להמשיך לתואר שני אבל זה עוד מוקדם לדבר על זה. יש לי 7 שנים ניסיון תעסוקתי. קבענו! כשאני אגיע... ilankt, המממ אני מאוד אשתדל. איזה גודל אתה רוצה את זה? 3Dead, אני תמיד שמח לתת טיפים ועזרה. כשאני מרנדר עם ה SCANLINE אני עובד עם ה multipass של המצלמה. עובד מעולה אבל מאריך את הרנדר מן הסתם. ה DOF של ברזיל הוא פסיכי. לא ריאלי, למרות שעבדתי איתו והוא נותן תוצאה מעולה אבל באמת שלא ריאלי במיוחד אם מדובר בקטע אנימציה. שמעתי שה DOF של VRAY מצויין ומהיא יחסית אבל לא יצא לי לעבוד איתו. יש עוד משהו מעולה שמומלץ מאוד לבדוק וזה פלאגאין בשם optic suite שהוא מעולה!!! עושה לך DOF ואפקטים של GLOW וכד' בריל טיים. די מדהים. אבל אני חושב שלא יצאה גרסה למקס 6 ומעלה. http://www.cebas.com/products/feature.php?UD=10-7888-33-788&PID=16&FID=102

3Dead

New member
אחלה ! תודה ....

ה SCANLINE באמת מאריך וחשבתי אולי יש פטנט אחר .... טוב ... אתה נראה נורא עסוק אז אני לא אבקש גם טוטוריאל ... סתם . בהצלחה בלימודים ! :)

voguemaster

New member
אתה לא שפוי! ../images/Emo6.gif

באנה אהבתי גם את ה-FACTORY הזה. פשוט מרשים! אני רק מחכה שיהיו משחקים עם גרפיקה כזו

hananlib

New member
אין מילים !

תשמע בן אדם , אחת העבודות המרשימות שראיתי בסדר גודל בינלאומי !!! אני בדר"כ מסתובב באתרים , ואני עוכב אחר העבודה שלך , אבל הדמו שלך פשוט פאנטסטי , אני מאחל לעצמי להיות שולייה של אנשים כמוך בכדי ללמוד . בהצלחה תותח !

VooLKan

New member
מני, יש לי שאלה

אוקי אני כבר 7 חודשים משתמש במקס (תוכנת תלת ראשונה שלי ובכלל התוכנת גראפיקה ממוחשבת ראשונה שלי), עכשיו אני במין תקופה כבר דיי ארוכה שאין לי מוטיבציה לכלום, לא מוצא בקושי מה למדל ואם אני מוצא אני לא מסוגל לסיים כי פשוט יוצא לי החשק מהר מאוד, עכשיו אם אתה בעסק כבר שבע שנים אולי תוכל לתת לי טיפים מה לעשות, איך לשמור על מוטיבציה וחשק למידול כי אני עדיין אוהב מאוד תלת מימד אבל אני פשוט שקועה בביצה שאני רוצה לצאת ממנה ולהמשיך ללמוד ולהתקדם תודה מראש, וולקן

3Dead

New member
אני כמובן לא מני ( בחלומות אולי ..)

אבל אני ממש מזדהה עם הבעיה שלך ... אז אני מרשה לעצמי לענות לך.. לא יודע מה איתך אבל אני נורא אוהב סרטי מד"ב . אני מסוגל לראות סרט שוב ושוב גם אם העלילה דלה וצפויה בתנאי שהאפקטים יהיו טובים וזה מה שנותן לי השראה בימים קשים . אז אני מציע שתמצא לך מה שאתה אוהב , אפילו בתמונות סטילס ותתחיל למדל ! ונניח והמצב רע וממש אין מה לראות - תחשוב במה אתה רוצה להשתפר (נניח מידול , טקסטורה וכו' ) ותמצא לך טוטוריאל טוב . גם תלמד ממנו משהו ואולי זה יתן לך רעיונות איך ליישם את מה שלמדת .. על רעיונות חדשים משלך . אז בהצלחה ואל תשכח לשתף אותנו!

למעלה