DEMOREEL 2005, Meny Hilsenrad

themeny

New member
שוב תודה רבה לכולכם!!

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר ואני יודע בדיוק מה הבעיה. אני יכול לומר לך שאני זוכר את היום שעברתי איזו פאזה והתחלתי ליצור נטו. זה היה כשהתחלתי לעבוד ב 3DG. באתי לשם עם ניסיון במקס ופוטושופ וכד' אבל לא ברמת ניסיון כ"כ גבוהה. אחרי תקופה מסויימת הרגשתי שחל שיפור ביכולות שלי ופשוט החלטתי שאני הולך ומכין את הסצנה הראשונה שלי מא' עד ת' לא משנה מה יקרה. הרגשתי שאני יכול לעשות את זה בניגוד לעבר שאז מה שהיה קורה שהיו לי כאלה שאיפות וכ"כ רציתי לעשות דברים אבל פשוט הייתי נתקע. עם כל הרצון הטוב פשוט לא הצלחתי ליצור משהו. ואז כאמור הרגשתי שאני יכול לעשות את זה. ידעתי להכין טקסטורות טובות, הבנתי תאורה פחות או יותר, רעיונות לא היה חסר למרות שאז לא היה לי כיוון ברור של דברים שרציתי להמחיש. הסצנה הראשונה שלי הייתה ה BUTCHER ROOM (שאגב חידשתי את התאורה שלו בשביל הריל). אני זוכר שהבנתי שאני חייב לעשות משהו שאני משוכנע שאוכל לעמוד בו: עבודת מידול לא מתוחכמת מידי, עבודת טקסטורות ותאורה. אין לך מושג איזו הרגשה זאת הייתה שסגרתי את הסצנה הסופית. הרגשתי שפשוט הצלחתי לעמוד באתגר שהצבתי לעצמי. הבנתי גם שחשוב שאני לא אנסה לקפוץ גבוה מידי אלא להתחיל לבנות סצנות שילכו ויהיו יותר מורכבות אבל בהדרגה, כך שאוכל באמת לעמוד גם בהן. ככה למעשה למדתי הרבה והתמקצעתי וברגע שהרגשתי שאני הולך ומשתפר, הצבתי לעצמי דברים ששנה לפני זה נגיד, לא חשבתי שאני אוכל להתמודד איתם. אגב, זה תופס גם לגבי היום כמובן. שאני מתכנן על איזו סצנה אני בודק אם אני אוכל לעמוד בזה. תראה, יש גם דברים שאני יודע שעדיף שאני לא אכנס אליהם כרגע, כמו למשל מודל ריאליסטי של דמות כמו ניקול קידמן של רפי :) אני בטוח שברגע שתשתחרר מהכבלים ותאמין לי, זה יקרה יום אחד אם תתמיד, אז באמת תבוא המוטיבציה ותוכל להיות יצירתי ולהתבטא!

gRAFIx

New member
../images/Emo98.gif אם כבר הזכרת את שמי...

אני לצערי, עוד לא הגעתי לפאזה שאני יכול פשוט לקחת את עצמי בידיים ולעשות משהו מהתחלה עד הסוף, אלא אם כן זה בתשלום, אבל מדובר בעשייה לצורך עצמי. את ניקול קידמן למשל אני גורר כבר קרוב לשנתיים - עובד כמה ימים ומפסיק לכמה חודשים. זה דורש המון זמן והתגברות על קשיים במהלך העשייה, שהמוטיבציה להתמודד איתם מתפוגגת לי די מהר. חוץ מזה יש עוד המון דברים שהתחלתי ולא סיימתי במהלך השנים. אני בעצמי חובב גדול של אפקטים ריאליסטיים סטייל הענק, מטריקס, ואן הלסינג וכו' אז אני צופה בהם ובמאחורי הקלעים כמה שיותר, זה עושה המון מוטיבציה אבל אצלי זה מה שמחזיק אותי עד הסוף. מהדברים שאמרת, מני, יכול להיות שהפתרון הבסיסי לבעיה הוא באמת לעשות דברים שהם לא מעל הפופיק ולעבוד בהדרגה... כלומר להתמודד עם הפיתוי :)

Androsynth

New member
יפה

אהבתי הכל, נראה טוב לפחות כמו מספר לא מבוטל של אנימציות בסרטים הוליוודים. הדבר היחיד שלא אהבתי כ"כ זה המצית. הכל נראה ממש טוב. אתה, אתה מוכשר אתה

GambiT AW

New member
גם אני אצטרף להילולה

כמו שכולם אומרים, מדהים !! אני לומד בקמרה אובסקורה, שנה שנייה, במגמת אנימציה. הייתי חייב להראות לכיתה שלי. כמובן הביקורות טובות. וכולם אכלו את הלב. מקווה להגיע לרמת מידול כזאת. ובכלל, לרמת הנפשה (אנימציה) גבוהה. מתישהו.

eldarinn

New member
לא שכחתי אותך...

רק חזרתי היום, אני אוריד ואגיב מחר למרות שאני מתאר לעצמי מה מצפה לי שם...

arnonr

New member
מצטרף כמובן למבול ה-../images/Emo2.gif...

בלי ספק ריל מדהים. כבר ראיתי אותו איזה 20 פעם, והוא כל פעם מדהים מחדש. אהבתי מאוד גם את המוזיקה. אחלה בחירה ויופי של עריכה בהקשר של השיר. אני משאיר את הביקורות של "אורך השוט של האישה ברכבת" ו"זוית המצלמה על הקוצים של הקקטוס" לגדולים ומבינים ממני (האמת עיקר הביקורות האלה מפורום אנימציה..). אני ממש אהבתי את זה איך שזה. ועוד משהו... אני מסיר את הכובע בפניך לא רק על הריל הזה, אלא גם על העובדה שאתה עונה בצורה עיניינית לכל ביקורת שאתה שומע כאן (גם הקצת פלצניות שבהן..) ואפילו טורח לתת תשובה ארוכה וכנה לילד בן 16 (וולקן, אל תיקח את זה אישית
) ששואל על תיסכול בעבודה. זה מראה שאתה לא רק תלתיסט מוכשר, אלא גם אחלה בנאדם. אני בטוח שכולם פה יסכימו שזה אחלה שילוב.. אז אני באמת מפרגן לך בטונות, שיהיה המון בהצלחה!!

M i s h e u

New member
Good Movie!!!

דברים קצת מזעזעים אבל הגרפיקה פשוט יותר מציאותית מהמציאות.

M i s h e u

New member
וואו! אני לא בפורום הזה אבל בכל זאת

התלהבתי, במיוחד אהבתי את התמונה של האנשים עם המסכת גז בגלריי, מדהים!!

למעלה