מתי זה בכלל היה ?על הספה שבביתי לא הורגש דבר
גם לא במיטה אמש
משהו כמו 0830מתי זה בכלל היה ?
למה לא מודיעים לי מראש ?
אהה, לפנות בוקר.משהו כמו 0830
כן, אתמול בחצות. בלי קשר ללוחות טקטוניםעל הספה שבביתי לא הורגש דבר
גם לא במיטה אמש
לא ברור אם את מתייחסת לרישא או לסיפא של מה שהיא כתבה.כן, אתמול בחצות. בלי קשר ללוחות טקטונים![]()
רק גשם, ועוד גשם, ועוד גשם - למרות שאמרו בחדשות שהרעידה הורגשה גם בגבעתיים, טוב לא אצלנו בבית.על הספה שבביתי לא הורגש דבר
גם לא במיטה אמש
אכן וואווגם לי אין מושג במה מדובר.
הייתי היום בעולם אחר.
בין היתר, תערוכת הנשף במוזיאון העיצוב.
וואו
הרי לך דוגמיות:
צפה בקובץ המצורף 35559 צפה בקובץ המצורף 35560
צפה בקובץ המצורף 35557 צפה בקובץ המצורף 35558
בגדול, על כך שהנשף והאופנה מאפשרים לנו לברוח מהמציאות לעלום אחר. עולם קסום, לא מציאותי, מאושר ועשיר.מה הרעיון של התערוכה?
בגדול, על כך שהנשף והאופנה מאפשרים לנו לברוח מהמציאות לעלום אחר. עולם קסום, לא מציאותי, מאושר ועשיר.
נשמע לגמרי כייפי
היה יום לגמרי כייפי
(האם כדאי להוסיף ל-bucket list ? )* אם את אוהבת לרקוד , מדוע לא? נ.ב: האם חתונה נחשבת סוג של נשף?
למרבה צערי לא היו לי בגדים מתאימים
היינו שם צעירי המחוללים, לא זוכרת מה לבשו רקדניות אחרות
גם מתקשה לזכור מה כן לבשתי.
לדעתי, שמלות וחצאיות מיני. לפעמים מהסוג שכיום אנחנו מהנהנות בראש וחושבות לעצמנו איך הן מתלבשות ככה???
בעניין אופנה, מאז הקורונה, זה לא שאיבדתי עניין, אבל מוצאת את עצמי יותר מדי בקטע של טרנינג אונלי. או דמוי טרניג.
צצצצצ.. לא טוב, לא טוב.. מאז הקורונה, החל"ת והפיטורין גם אני הרגשתי שאני יותר מדי בקטע של סמרטוטים. ניצלתי מבצעי ענק והנחות ורכשתי כמה פריטי לבוש. בזמן האחרון, אחרי שדאגתי/דאגו לסדר לי כל מיני אירועים, פגישות, בדיקות, סיורים, טיולים, יש לי הזדמנות ללבוש אותם.
*איך אני מארגנת הזמנה לנשף? ומה אני אלבש?
אין לי מושג 2X
שאברר?
הוא בהחלט מגיש אותה בדרמטיות ראויה.אפרופו שמלה
איך זו?
עם כל הכבוד לגב קינג, ויש לי, מלא, המיינגויי אמר קודםהשיר הכי טוב לטעמי של קרול קינג, שהיא זמרת שבאופן כללי לא מלהיבה אותי, אבל זה שיר טוב.
נכון. מודה שלא זכרתי.עם כל הכבוד לגב קינג, ויש לי, מלא, המיינגויי אמר קודם
מודה שלא יודע על מה אתם מדברים.נכון. מודה שלא זכרתי.
למי צלצלו הפעמוניםמודה שלא יודע על מה אתם מדברים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.