Digimon drinking game

• פותח הנושא Yuske
  • פורסם בתאריך

Yuske

New member
Digimon drinking game

זה מן משחק כזה שאני לא יודע ממש להסביר אבל ננסה זה כאילו כל פעם שקורה משהו צפוי\חוזר על עצמו בסדרות ודברים אז כאילו שותים כוס בירה\אלכוהול ראנדומאלי אז מכיוון שזה הומור ואנחנו מדברים על אנימה אנחנו נשתמש בכוסות וירטואלים... תשתו כל פעם שדיג'ימון דיג'יגדל תשתו כל פעם שרואים שתיי דמויות מדברות ואז מסמיקות תשתו כל פעם שמדברים על הcrests באופן רציני וכו...יאללה תמשיכו אני זז לישון^^"

remundo

New member
תשתו בכל פעם ש..

תשתו בכל פעם שליאומון מת תשתו בכל פעם שפאטאמון בוקע תשתו בכל פעם שלופמון/קוקומון/קרבימון "חוזר/ת בתשובה" תשתו בכל פעם שמאיוטיסמון קם לתחיה בצורה משודרת יותר תשתו בכל פעם שבנאדם הופך לדיג'ימון (וזה כולל השתלבות עם הדיג'ימון שלך בטיימרס) המ אין לי עוד רעיונות עכשיו. (אבל נכון שליאומון תמיד מת ופאטאמון תמיד בוקע מביצה?)

StellarWind

New member
נכון! ליאומונים תמיד מתים! X_X

אני הגעתי למסקנה שיש שני דרכים לדעת מראש שנדפקת אם יצא לך במקרה להיוולד דיג'ימון. הדרך הבטוחה היא כמובן להיות ליאומון. הם -תמיד- מתים באיזושהי דרך מטופשת. האמת, לא בהכרח להיות ליאומון - מספיק שיש לך ליאומון בשם ואתה יכול להיות בטוח שגמרת את הקריירה שלך וזה רק שאלה של מתי. << הדרך השניה, לעומת זאת, היא להיות דיג'ימון מטיפוס מלאך (חוץ מ MarineAngemon - היצור הוורוד והמעצבן הזה לא נחשב!) - משום מה יש להם נטייה מוזרה למות, להפוך להיות מרושעים, או להפוך להיות הקורבן העיקרי לפנטזיות אפלות של יוצרי הסדרה. (Seraphimon ו Ophanimon ב Frontier הם דוגמה קלאסית, בייחוד Seraphimon). >> כמובן, לחלק מהמלאכים יש מנהג מגונה של מוות ולידה מחדש, אבל שיהיה... זה רק אני או שכל שדרוג של מיוטיסמון נראה יותר ויותר כמו משהו שנשלף מ DBZ?

Snake Bandage

New member
מה ליאומון? מספיק סתם להיות אריה!

קואיצ'י? X= עוד דרכים לדעת שנדפקת: אם אתה במקרה נולד כמומימון או כוריאציה של וויזארמון. רוב הזמן יקרעו לך את הצורה בדרכים נוראיות. כשלא עושים את זה, סתם משאירים את כולם במתח ולא אומרים אם אתה חי או מת. ;<<

StellarWind

New member
גם הוא נחשב בתור סוג של ליאומון...

אחרי הכל, צורת החייה של רוח האופל המטוהרת נקראת KaiserLeomon (או JagerLeomon בדיבוב, אבל לעזאזל עם הדיבוב!) >> ... וצודק בהחלט לגבי ווריאציות של וויזארמון. עוד משהו ששכחתי ממנו. ^^; סתם מתוך סקרנות, איפה עוד היה מומימון חוץ מב 02?

Snake Bandage

New member
אה, נכוווון

שכחתי שהוא היה ליאומון גם במקור! יו. מומימון היה גם בסרט תלת מימד שנקרא Digimon X-Evolution, שבו גרסת דיג'ימון שלו הייתה דווקא בצד של הטובים. הוא נלחם יחד עם וויזארמון וסילפימון, החברים הכי טובים שלו, והוא הדביל מבין השלושה, אבל הוא נורא חביב. בפעם השלישית שמומימון הופיע היה במנגה שרצה עכשיו ביפן, Digimon NEXT... ואני לא רוצה לדבר על זה. זה היה גרוע כמו העיבוד למנגה הקוריאני של 02 שטוקיופופ הוציאו בארה"ב. או יותר. *רועדת*

StellarWind

New member
אההה... זה מסביר הכל.

לא ראיתי את X-Evolution... אני צריך להוריד אותו בהזדמנות. בייחוד עכשיו כשהאובססיה שלי לדיג'ימון נמצאת בהילוך גבוה... אהה, נקסט. המאנגה שמסתובבת סביב ה D-Accel, עם הליין הישן של פאלקומון. זה שאשכרה נראה טוב (עם כל הכבוד לפקמון ורייבמון... דיאטרימון וואלדורמון היו הרבה יותר מוצלחים לדעתי! >>). שמעתי שהיא מוזרה בטירוף. מצד שני, כשלדמות הראשית יש ליאומון והוא -לא- מת בנסיבות מסתוריות, זה רק מוכיח שמדובר במאנגה -שבורה לחלוטין-. >>

Snake Bandage

New member
...???

בנקסט אין שום ליאומון. ם_ם בנקסט משתמשים בליין החדש של פאלקומון. לדמות הראשית יש אגומון ולעוד דמות (שאהבתי אותה עד שהיא עשתה מה שעשתה למומימון) יש גאומון. והדיג'יכלי כל הזמן משתנה, זה לגמרי מזעזע. קודם הוא היה Digivice iC, ועכשיו הם שינו ל-Twin אם אני לא טועה. המנגה הזו דפוקה לגמרי.

StellarWind

New member
אופס. ^^;;

אלף סליחות, היה לי סלט בראש בין NEXT לאלף ואחת טון חומר רקע שיצא סביב Digimon Accel... כנראה שנקסט היא מנגה שמתעדכנת בהתאם לטמאגוצ'י האחרון שהם הוציאו - כי הטווין הוא האחרון שיצא עד עכשיו. הייתי בטוח שגם ל Accel הייתה מנגה משלהם, כמו שלפנדולום X היה את Chronicle... מעניין מאיפה הגיע כל חומר הרקע סביב גרסת ה Accel של באנצ'ו ליאומון, דרקדראמון, סלייפמון ו-ואלדורמון... שלא לדבר על המוטציה המוזרה שהם מתמזגים אליה....

Snake Bandage

New member
אין שום מנגה שסובבת סביב ה-Accel.

מוטציה שהם מתמזגים אליה...? אהההה, UltimateChaosmon. ב-Accel האחרון שיצא, Ultimate Genome, סלייפמון יכול לגדול אליו (ב-Accel הקודמים הדיג'ימון יכול לגדול רק לכאוסמון), ובמשחק הקלפים כנראה שכל הארבעה (באנצ'ו ליאומון, דארקדרמון, סלייפמון וואלדורמון) נחוצים כדי לגדול אליו. Chronicle זה לא מנגה אמיתית. זה רק סיפור המסגרת של ה-Pendulum X.

StellarWind

New member
טוב לדעת...

ואגב Chronicle, אתמול הצלחתי סוף סוף למצוא אותו ו...לא הבנתי -כלום- . זזאת אומרת - אני מכיר את הסיפור בסופו של דבר (יחי הוויקיפדיה!) אבל המיני-מאנגה המוזרה הזו לא הייתה מי יודע מה קשורה אליו... >> אולי היא הראתה איזו סצנה וחצי. אז איפה היה כל שאר הסיפור? מעניין איך ל Pendulum X היה יותר סיפור רקע מכל שאר הטמאגוצ'ים האלה של דיג'ימון... ואם כבר Chronicle - גם את X-Evolution יצא לי לראות סוף סוף. (כן, אתמול השלמתי כל מיני פערים XD) איזה סרט מוזר. אבל מה אפשר לצפות מסרט שבנוי מ 100% CGI... בסופו של דבר אהבתי, אבל עדיין... אלפאמון מעפן בטירוף, עובר ל Ouryuuken Mode בלי שום סיבה מוגדרת, והנחילים של ה Death-X-Dorugremon מזכירים לי את השחפים מ Finding Nemo. << מעניין מה לעזאזל קרה לכל הדיג'ימונים - טוקומון X ודורומון שרדו, אבל מה קרה לכל השאר? >>

Snake Bandage

New member
שאר הסיפור של כרוניקלס?

אהה. ממה שהבנתי, רוב הסיפור בכלל בפרוזה, בלי תמונות נחמדות שנוכל להביט בהם ולראות את מה שקורה. ל-Pendulum X היה יותר סיפור בגלל שהוא ניסה להציג סוג חדש של דיג'ימונים, דיג'ימונים עם X Antibody. נראה לי שזה היה ניסיון לגרום לילדים בוגרים יותר להתעניין בדיג'ימון, אבל הם בעיקר הצליחו לקחת דיג'ימונים חביבים בהחלט ולכער אותם. P= X-Evolution נראה ממש טוב והדמויות חביבות, למרות זמן המסך המועט שכל אחת מקבלת, אבל העלילה... ראיתי את הסרט יחד עם חברה ולא הבנו מילה. גם אחרי שראינו עם תרגום היינו צריכות תקצירים כדי להבין מה הלך שם. בכל אופן, למרות שלא אומרים שום דבר, ההשערה הרווחת היא שכל הדמויות שרדו, בגלל שטוקומון X ודיוקמון X עדיין איתנו, וכל שאר הדמויות (חוץ מאומגהמון X ואלפאמון) היו איתם. שזה דבר טוב, כי ליאומון כבר מת שם, אז לפחות שוויזארמון ומומימון המסכנים ישרדו. נראה לי שהחברות שלהם עם סילפימון, גריימון מלחמתי X וגארורומון מתכתי X עזרה להם.

StellarWind

New member
בלי ספק טבחו שם בעיצובים...

חלק מגרסאות ה X של הדיג'ימונים דווקא לא רעות, אבל רובם הגדול נראה כאילו מישהו שם בבאנדאי עישן יותר מדי מהעלים האלה שגדלים ללילימון על הגב. XD וכן... כשאני חושב על זה, למה לא לחשוב חיובי. ^^ אגב, שמתי לב שלכל "סדרה" של דיג'ימון יש איזשהו קו כללי מאחוריה... באדוונצ'ר זה היה המאבק הקלאסי בין האור לחושך, בטיימרס זה היה נקודות מבט (אחרי הכל, כל הדמויות האנטגוניסטיות של הסדרה - יאמאקי, השליטים, ו ה D-Reaper עשו מה שהם עשו כיוון שהם חשבו שהם עושים את הדבר הנכון...), בפרונטיר מדובר בכוח ואיך שהוא משחית (לוצמון וכרובימון, מישהו?), ב X-Evolution מדובר ברצון ובזכות לחיות ובסייברס הכל מסתובב סביב רגשות, פחות או יותר... או לפחות ככה נדמה לי... >>

Snake Bandage

New member
לא אשכח ולא אסלח על מה שעשו לגאבומון.

הדבר הנחמד בדיג'ימון הוא שכל עונה ייחודית ויש לה קו כללי ותמה משלה. באדוונצ'ר זה היה המאבק הקלאסי בין אור לחושך, אבל ב-02 זה היה זה עם טוויסט. בדיג'ימון יש משהו שנקרא Sorting Algorithm of Evil, שזה אומר שלרשעים יש סולם מסויים; כל רשע בדיג'ימון יותר חלש מהרשע הבא. ב-02 זה אפילו יותר חזק, כי כל רשע עיקרי ממש עובד תחת הרשע הבא. ב-02 יש גם תמה שמתמקדת במלאכותי/אמיתי אצל האויבים. הרי הצד הרשע של קן הוא "מלאכותי", נוצר ע"י זרע האופל; ארוקנימון ומומימון נוצרו בתנאי מעבדה, כחצי דיג'ימונים-חצי בני אדם; גריימון מלחמתי שחור נוצר על ידי ארוקנימון ממאה מגדלים אפלים, והוא פיתח "לב" (כלומר, נשמה) למרות שהוא מלאכותי ואין לו כור דיגיטלי; ואויקווה הוא כמו קן, אבל הוא סתם נשלט ע"י וואמדמון. מובן שיש גם את כימרהמון, שגם הוא מלאכותי, אבל יחסית ליצור מלאכותי הוא סירב לציית לקן מהר מאוד. אבל בניגוד לארוקנימון, מומימון וגריימון מלחמתי שחור, הוא חסר בינה, ולמרות שיש לו רצונות, הם די מסתכמים בלרצות לשבור דברים.

StellarWind

New member
רק לגאבומון?

את כל הליין ההתפתחותי שלו הם שחטו, חוץ מאולי MetalGarurumon X - שעוד נראה איכשהו נורמלי (כמו כל הצורות הסופיות של דיג'ימונים בשנים האחרונות, הוא נראה כאילו הייתה לו התנגשות חזיתית עם Gundam, אבל עליו זה עוד נראה בסדר ^^; ) חוץ מגאבומון המסכן והמכבש ההידראולי שעבר על הליין שלו, אותי אישית מחרפן איך הם שחטו את גומאמון וטיילמון, למשל. ובואו לא -נתחיל- אפילו לדבר על "ג'יגה סידרמון". אי שם ב 01, יש סידראמון מתכתי אחד שמתהפך בקברו. >> נו טוב, הם היו צריכים לפצות על גראנדיס קוואגאמון (שאולי הוא עוד אנת'רו אבל הוא עוד נראה איכשהו מגניב <<) לגבי ה"כל רשע בדיג'ימון יותר חלש מהרשע הבא" - לא רק בדיג'ימון. זה מחלה של כמעט כל RPG יפני שני. XD אבל זה די ברור, לא? אחרי הכל, כל פעם שולפים לך משהו שדורש יותר כוח ותחכום כדי לנצח. (עוד סיבה שאהבתי את טיימרס - לפעמים על ידי שימוש מושכל ב DigiModify, דיג'ימונים ברמת ילד\טירון היו יכולים לכסח דיג'ימונים משוריינים ו\או ברמת מבוגר\אלוף. אבל זו כבר סטייה מהנושא). ... ועכשיו כשאני חושב על זה, באמת יש שם קטע כזה של טבעי מול מלאכותי... זה רק מראה עד כמה אף פעם לא התעמקתי יותר מדי ב 02. ^^;;

Snake Bandage

New member
כל ה-X Antibody הוא בכלל צרה צרורה.

אני מתה על דורומון ועל X-Evolution אבל לעזאזל, הכיעור. אני כל כך שמחה שלדיג'ימונים שאני הכי אוהבת אין צורת X Antibody. כלומר, חוץ מבילזבומון המסכן. אוי, בילזי. T_T כן, אתה צודק, זה נמצא ברוב ה-RPG, אבל בדיג'ימון ממש אוהבים לנצל את זה עד תום כדי למשוך במשך 50 פרקים (או פחות במקרה של סייברס. חה, זה רק מראה כמה סייברס עלוב). 02 זה מגניב. אנשים פשוט מתמקדים יותר מדי בחורים בעלילה, שכולם בערך קשורים לעולם האופל המטופש הזה. בגלל זה אני רוצה לחנוק את קונאקה שכתב את סיפור המסגרת של טיימרס. הוא אחראי לכל ההתייחסויות לעולם הטיפשי הזה כי הוא הדביל שכתב את פרק 13. אבל נו, מילא. עם קצת דימיון אפשר להשלים את החסר עם תיאוריות משלך, שזה אחד מהדברים היותר כיפיים בעולם. יש לי תיאוריה מטורפת על דיימון ואיך הוא מתקשר בערך לכל הרשעים באדוונצ'ר ו-02 ולדאגומון, שליט עולם האופל. 3=

StellarWind

New member
או מיי דוג, האוקיינוס האפל. XDDDD

זה היה אולי הפרק הכי הזוי ב - 02... קארי וקן בטריפ סמים קשה... הם אף פעם לא נכנסו יותר מדי לפרטים על הסיפור הזה. אבל כיוון שזה היה כולה פרק אחד בסדרה, אף פעם לא שמתי לב אליו במיוחד... פלוס, דאגומון הוא חיקוי עלוב תוצרת טאיוואן של Cthulhu. >> אבל לא הייתי מתנגד לשמוע את התיאוריה שלך. ^^ בניית עולמות ופיתוח תיאוריות סביב חורים בעלילה ו\או דמויות שהופיעו בדיוק לשתי דקות בלי שום סיבה הם אחד מהתחביבים שלי. >> (ודרך אגב, אני אישית ממש אהבתי את סייברס... לא ברמה של טיימרס - אבל הרבה יותר מפרונטיר ו 02. >>)

למעלה