Digimon drinking game

• פותח הנושא Yuske
  • פורסם בתאריך

Snake Bandage

New member
דאגומון דווקא מגניב!

מה שעשו איתו לגמרי לא מגניב. כלומר, ברור שאת רוב הכותבים הוא לא עיניין כל כך, כי היו להם אויבים יותר טובים ומעניינים, אבל לעזאזל עם הקונאקה האידיוט הזה. )< יש יותר מפרק אחד שמתמקד בזה. יש את פרק 13, שבו היקארי מגיעה לשם כי דאגומון רוצה שתישא ברחמה את יורשו (?!) וטאקרו בה לעזור לה, ופרק 31, שבו קן והיקארי נקלעים לעולם האופל וגוררים איתם את מיאקו המסכנה. וכמובן שזרע האופל של קן השפיע עליו כי הוא טבל את הדיג'יכלי שלו באוקיינוס האפל, וקן והאחרים שלחו את דיימון לעולם האופל... ולא מסבירים עליו מספיק. זה מטריד אותי. התיאוריה שלי: דאגומון הוא שליט עולם האופל, שמונה על ידי ה-Holy Beasts כדי להגן עליו. למה כל כך חשוב להגן על העולם הזה? פשוט מאוד; כי העולם הזה מקשר ל-Dark Area, בית הקברות הכאוטי של הדיג'ימונים המרושעים. כל פעם שאיזה דיג'ימון מצליח לצאת משם, תפקידו של דאגומון הוא לשלוח אותו חזרה. באשר לדיימון... הוא אחיו של דאגומון, ניאו דווימון במקור, שהיה העוזר של אחיו ושנא אותו על כך. כדיג'ימון אינטיליגנטי, הוא הוא גילה דרכים לפתח טכנולוגיה עם האנרגיה של ה-Dark Area. במשך השנים, הוא עזר למספר דיג'ימונים רעים במיוחד להיחלץ משם וצייד אותם בטכנולוגיה אפלה, אחרי שהם הבטיחו לו נתחים גדולים מהעולם הדיגיטלי ברגע שהם יסיימו להשתלט עליו. כמובן שאף אחד לא התכוון לעמוד במילה שלו וניאו דווימון, שידע זאת, תכנן לבוא ולכסח למי שזה לא יהיה את הצורה ברגע שהם יסיימו את ההשתלטות. בדרך הזו הוא הגיע גם לאויקווה, ונתן לו את הטכנולוגיה למגדלים האפלים ואת התוכניות לכלים דמויי גלגלי השיניים האפלים, שאיתם הקייזר הכין את הטבעות והספירלות שלו. בסוף אויקווה גילה שזרעי האופל, אחת מההמצאות של ניאו דווימון, הם מקור כוח עצום; ניאו דווימון, שגילה את אותו הדבר, החליט שהוא רוצה את זרע האופל האחרון בחזרה. הוא השתמש באנרגיה אפלה כדי לגדול לדיימון, חילץ שלושה דיג'ימונים מרושעים מה-Dark Area, ויצא לעולם האמיתי כדי לקחת את קן ולקבל את מבוקשו. קרה מה שקרה, הילדים ניצחו אותם ושלחו את דיימון לעולם האופל, ושם דאגומון, שקיבל אנרגיה מה-Holy Beasts, הוציא את אחיו הסורר להורג. מובן שזו רק תיאוריה, אבל היא נשמעת לי הגיונית מספיק!

StellarWind

New member
אולהים אדירים וגיסתו.

... וזה רק מוכיח שפשוט אסור לראות את הגרסה המדובבת של הסדרה הזו... פרק 13 הוא פשוט -רפרנס אבסולוטי- ל The Call of Cthulhu ולמיתוסים של ה.פ. לאבקראפט (אפילו השם המקורי שלו! The Call of Dagomon. וואט?!) טוב שהם לא קראו לאוקיינוס האפל אינסמאות'! סקובאמונים אפלים... אבל מה כבר אפשר לצפות? עם כל הכבוד לדאגומון... הוא מבוסס על קת'הולו, נקרא על שם דאגון (עוד אחד מהאלים העתיקים של לאבקראפט) ומאחר וקונאקה הוא מעריץ ידוע של ה.פ. לאבקראפט (טיימרס מלא ברמיזות קטנות כלפי המיתוס הלאבקראפטי, בייחוד סביב היפנוס...) אני לא מופתע -בכלל- שקונאקה התלבש עליו ועל המיתוס הלאבקראפטי ועשה שם סלט ירקות שלם. וזה רק גורם לי לרצות לראות את הפרק הזה שוב בגרסה המקורית שלו, כיוון שהדיבוב -כל כך- פספס את הפואנטה של הפרק... X_X אני חושב שמצאתי סיבה אחת לפחות לראות מחדש את 02. והפעם כמו שצריך. >>

StellarWind

New member
אגב התיאוריה...

מאוד מעניינת, ואני מניח שהיא יכולה להשתלב טוב באיזה AU... לגבי הקטע של האחים אני חייב להיות קצת סקפטי - אני מניח שיכולים להיות מקרים של דיג'ימונים אחים שבקעו מאותה הדיג'יטאמה (עיין ערך לופמון וטריירמון מודל 02) אבל.. דיג'יטאמה שבקעה באוקיינוס האפל? o_O מיאו. >> ויש גם את הקטע שניאו דווימונים קיימים רק בהמשכיות של V-Tamer, מאחר והם יצירה של ניאו, שיצר אותם מדווימון שהוא שילב לתוכו חלק מהנתונים של ארקדימון... הקלף היחיד שיצא של ניאו דווימון, לפחות עד כמה שידוע לי, היה שייך לסדרה במהדורה מוגבלת שכללה גם את ארקדימון, קאליסמון ועוד כמה הופעות אורח ספציפיות ל V-Tamer. (אבל כיוון ש V-Tamer היא AU בפני עצמה, מי יודע, אולי יש איזה סיכוי שניאו דווימונים הופיעו באופן טבעי בקו הזמן של 01-02...) <<

Snake Bandage

New member
לא באוקיינוס האפל!

חשבתי שהביצה שלהם תבקע בעולם הדיגיטלי ושה-Holy Beasts ימנו את דאגומון לשליט עולם האופל ויעבירו אותו לשם בשלב מסויים. תראה, זה כמו שבטיימרס ופרונטיר דיג'ימונים מדרגת Armor הם דבר נפוץ, למרות שאין ילדים נבחרים שיגרמו להם לגדול לזה. אני חושבת שביקום שהוא לא V-Tamer אז אין בעיה שיהיו ניאו דווימונים שגדלים באופן טבעי ביקומים אחרים.

StellarWind

New member
השאלה היא...

איך לכל הרוחות דיג'ימון יתפתח באופן טבעי לדאגומון. ^^; XD אבל עכשיו זה כבר נשמע הרבה יותר הגיוני. זה יכול אפילו לעבוד איכשהו ^^

StellarWind

New member
הממממממ... ^^

יש בזה משהו. ^_^;; עשית עם התיאוריה הזו פעם משהו, במקרה? זאת אומרת, כתבת משהו על בסיס התיאוריה הזו? ^^ יש מחסור קשה בפאן-פיקים -טובים- בתחום. <<

Snake Bandage

New member
האמת היא שזה חלק מהפיק שלי.

כלומר, אני לא מספרת את כל הסיפור שם, אבל חלק מהעלילה בנוי על התיאוריה הזו ויש סצינה שלמה עם דאגומון ודיימון שבה דאגומון ממה אומר שדיימון הוא אחיו.

StellarWind

New member
אוווו...

מצויין. אני אשמח לקרוא אותו כשהוא יצא סוף סוף לאור. ^^ מה קורה איתו, באמת? עדיין בביטוא?

Snake Bandage

New member
לצערי כן. /=

דווקא עכשיו חברה שלי מצאה עבודה. מעצבנת אחת. כלומר, אני מעדיפה שתהיה לה עבודה מאשר שלא, אבל אני חסרת סבלנות!

StellarWind

New member
כן, זה לא מרגיז כשאנשים מוצאים לעצמם חיים?

XD אני מכיר את ההרגשה. ^^;

למעלה