Discussion time

Discussion time ../images/Emo69.gif

להאוס יש אופי מורכב ולא שיגרתי, הוא שנון, יש לו דרך מחשבה גאונית [בעיני לפחות
], ובסופו של דבר הוא תמיד צודק. לרוב הוא לא מאד נחמד וחלקנו לא היינו רוצים לעבוד בחברתו בחיים האמיתיים. הוא נעזר במקל, מכור לויקודין, מנגן בפסנתר, לא לובש חלוק כמו שהוא אמור, ושונא לעבוד בקליניקה. מערכות היחסים שלו הן שונות ומעניינות (החברות של עם וילסון, היחסים עם קאדי, קמרון, סטייסי, וכו'). כל אלו, ועוד, כמובן, מאפיינים אותו והופכים אותו לטיפוס ה"האוסי" [
] שהוא. ולשאלה - איזו מהתכונות של האוס לא הייתם רוצים לראות משתנה? ואיזו כן? אגב, האוס הוא הרעיון המקורי שהיה לי לדיון, אבל בעיקרון אפשר להתייחס לכל שינוי בסדרה. אז- אילו שינויים הייתם רוצים או לא רוצים לראות בסדרה? ונניח שמשהו מסויים כן היה משתנה, מה לדעתכם היו ההשלכות? איך האוס / וילסון / אחד מהדאקלינגס / קאדי / או כל אחד אחר היו מגיבים לזה? אתם מוזמנים לפתח את העניין כאוות נפשכם, וכמובן לא לשכוח לסמן
אם צריך

randomguy

New member
לפעמים האוס טועה, ובדרך כלל כשהוא

מוצא פתרון שגוי, הוא מגלה את הטעות ואז מוצא פתרון נכון. אבל לפעמים קורה שהוא טועה ונאלץ לאכול את הכובע! כרגע אני נזכר בפרק המופתי "נתיחה שלאחר המוות" (2X02) שבו האוס טעה לגבי הילדה חולת הסרטן, כשהוא חשב שהיא לא אמיצה, ואח"כ כשהוא חשב שהיא אמיצה בגלל בעייה רפואית (קריש דם באיזור האימגדלה במוח) והוא הודה שהוא טעה (לווילסון) אבל אולי יש לו תירוץ - הוא היה מצונן בפרק הזה
באותו עניין, בתשובה לשאלה שלך, תמיד אני מצפה\מקווה שאולי מישהו מהחולים של האוס יצליח להשפיע עליו להיות קצת פחות ציני, אבל כמעט אף פעם זה לא קורה. אז זה קרה בפרק השני של עונה 2, הילדה הזאת באמת גרמה לו להבין שהוא טועה לפעמים כשהוא חושב דברים רעים על אנשים, גרמה לו להיות קצת פחות ציני. אבל כמובן שזה לא החזיק מעמד
גם הסנטור בפרק "מודל לחיקוי" הצליח לדבר איתו ולהשפיע עליו, וגם קמרון הצליחה קצת להשפיע עליו (באותו פרק וגם באחרים) אבל בסופו של דבר הוא תמיד חוזר להיות ציני באופן קיצוני...והאמת שאם הוא לא היה כל כך ציני, הוא היה הרבה פחות מצחיק, וזה גרוע בשבילנו
המממ אני אחשוב על רעיונות ואכתוב בהמשך

התכוונתי בעניין הפתרון הרפואי

בסופו של דבר האוס תמיד צודק בדיאגנוזה שהוא מביא, לא משנה כמה היא מופרעת או נדירה. מעולם לא היה מקרה שבו שהאוס חשב שהוא עלה על הפתרון, אבל דווקא צ'ייס הוא זה שאיבחן בסוף את החולה
[הדבר הכי קרוב לזה היה בDeception, כשקמרון אבחנה את האישה כחולה בתסמונת מינכהאוזן, אבל גם אז התברר בסוף שהאוס בכל זאת צדק]

randomguy

New member
אז אם כך את צודקת שהוא תמיד צודק

פעם קראתי שג'ניפר מוריסון אמרה פעם "למה אנחנו (בתור הצוות \ הדאקלינגס) בכלל מתווכחים איתו? הוא תמיד צודק בסוף!
אז גם זה יכול להיות שינוי מרענ,ן שהאוס לא יצליח לפתור קייס והחולה ימות, ואח"כ יגלו את האבחנה בבדיקה פתולוגית, ויתברר שהאוס לא שם לב לאיזשהו פרט חשוב שהיה יכול להוביל אותו לאבחנה, ואז האוס יהיה יותר צנוע, לפחות לפרק אחד או שניים

LoLo16

New member
הייתה אסתר ב-All In

וראינו מה יצא מזה שהאוס לא הצליח לפתור קייס...

רקפת6

New member
אבל אצל אסתר

לא עשו נתיחה שלאחר המוות - אז האוס לא ידע מה גרם למוות שלה בגלל זה הוא נעשה אובססיבי

randomguy

New member
נכון, לאסתר לא עשו נתיחה שלאחר

המוות, ולכן התעלומה לא נפתרה. והאוס תמיד אובססיבי לגבי פתרון התעלומות הרפואיות, רק שבמקרה הזה הוא היה במיוחד אובססיבי כי הוא לא הצליח לפתור אותו. אבל במקרה של אסתר האוס לא טעה, הוא רק לא הספיק לפתור את התעלומה לפני שהיא מתה. אז זאת דוגמה מעניינת לכישלון של האוס אבל לא לטעות. אם הוא יטעה באבחנה והחולה ימות ואח"כ יגלו את האבחנה בנתיחה שלאחר המוות ויגלו שהאוס טעה בגלל שהוא פיספס משהו, זאת תהיה פאשלה אמיתית, ואז הוא יהפוך אולי ליותר צנוע, אבל נקווה שרק לקצת זמן, כי השחצנות שלו מצחיקה

../images/Emo45.gif + ../images/Emo58.gif3X02-3X01../images/Emo58.gif

אגב, באופן תיאורטי דבר כזה כן כביכול קרה להאוס, כשקדי ווילסון לא גילו לו שהוא צדק במקרה של האיש הנכה מ3X01.

pink panther 8

New member
חח לא ידעתי שגם את רואה את העונה

השלישית של האוס... כי בעונה השנייה שראינו בקצב באמריקאי לא זכור לי שהישתתפת בדיונים יכול להיות שאני טועה????

רקפת6

New member
הטעויות של האוס בפרק

של ה"בת" של איזה חבר שלו היו הכי מצחיקות "היא תיהיה בסדר עד הבוקר" "היא תיהיה בסדר עד הצוהוריים" "היא תיהיה בסדר עד...הערב?"

תמיד יש להאוס טעויות

בכל פרק. הרי הוא מטפל בשביל משהו אחד ואז זה לא עובד והוא מטפל בשביל משהו אחר. הרי בפרק השבוע הוא נתן אנטיביוטיקה שלא הייתה קשורה בכלל למחלה(וגם גרמה להחמרה במצב החולה), הוא חשב שלחולה תהיה ירידה בתנגודת החיסונית, אבל הייתה לו קריסה של המערכת החיסונית. אבל כל טעות כזאת מובילה לפתרון. הרי האוס דוגל בשיטה של אם משהו אחד לא עובד, משהו אחר יעבוד, ואנחנו התקדמנו כי אנחנו יודעים שהדבר הראשון לא עובד. ברגע שהוא טועה, זה מוריד מהרשימה המון גורמים שהיו נכונים אם הדבר שהוא חשב שזה היה הנכון. או איך שהוא אומר לא פעם - מוזר זה טוב. למשהו מובן יש הרבה מאוד גורמים ואפשרויות, למשהו מוזר אין כמעט הסברים. ואני לא מגיב לשאלת הדיון מחוסר זמן. מועדים לשמחה

randomguy

New member
אתה צודק בעיקרון, אבל אם נכנס

לסמנטיקה, אז הייתי עושה אבחנה בין טעויות לניחושים\ניסויים\הימורים. כשהאוס חושב על אבחנה מסויימת הוא לרוב יודע שזה לא בטוח וזה ניחוש\הימור\ניסוי. אבל יש מקרים שהאוס ממש בטוח שמשהו נכון ובכל זאת טועה. למשל בפרק "רעל" 1X08 האוס היה ממש בטוח באבחנה וטעה. ורקפת הזכירה טעויות מצחיקות. יש שגיאות ויש פאשלות
עם מה שכתבת בקשר במוזר זה טוב וכו' אני מסכים לחלוטין, אבל סתם זה מזכיר לי את השיחה של צ'ייס עם פורמן בפרק האחרון (1X03) בקשר לזה שקמרון היא HOT
כשהם דיברו על סלנג ובסלנג, למשל "רע זה טוב"

בדיוק אתמול בערב ראיתי את רעל ../images/Emo3.gif

ואכן הוא טועה שם כמה פעמים, אבל שוב בכל זאת יוצא צודק בסופו של הפרק.

randomguy

New member
"רעל"...איזה קליניק גדול!

האוס והזקנה שנדלקה עליו והבן שלה קרעו אותי מצחוק

Elizabell

New member
אוי זה קורע מצחוק../images/Emo70.gif

lupin:"harry, i need to tell you somthing -im a werewolve" harry:" are you fucking Serious?!" lupin:" yhe... that to" זה גאוני!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה