Discussion time

Elizabell

New member
../images/Emo47.gifגרג האוס../images/Emo70.gif

אני לא הייתי רוצה שאף תכונה מתכונות הדמות האוס תשתנה. אני אוהבת אותו ככה. למרות חסרונותיו, כך הוא נראה אנושי. אני אוהבת שהוא ציני, והערותיו תמיד מרות מתוקות כאלה שלפעמים זה ניראה כאילו זה לא נחמד כל כך אבל בכל זאות הצליל של זה נשמע מעניין. אני לא הייתי רוצה לראות את האוס וקמרון יחד. היא רגישה מידי בשבילו. הייתי רוצה שהוא יחזור לסטייסי. הם משלימים אחד תשני למרות שיש להם חילוקי דעות. הם אוהבים. אני נהנית בכל רגע כאשר אני צופה בתוכנית הזו וכל פעם אני מגלה משהו חדש על האוס. משהו שמפתיע ומרגש ומעניין בו זמנית. זו אחת הדמויות הכי מורכבות שאני ראיתי בטלויזיה. יו לורי עצמו אמר שאי אפשר לתאר את הדמות הזו לא במשפט ולא בחצי שעה. כי אם כן הוא היה מתקפל והולך ולא משחק תדמות הזו. היא מסתורית ומסקרנת זה מה שיפה בהאוס. אילו לא היה אומר לסטייסי ללכת בעונה השניה אני חושבת שווילסון היה גאה בו. שסוף סוף לקח צעד כלשהו למען אושרו. שהוא לא מטפח אותו כלל. אני הייתי רוצה שאת החיים שלו שהוא לא כל כך מחבב, שלא יפספס אותם ושיעריך את הדבר היחיד שהגון בחייו שהוא עושה זה לרפא אחרים. הוא אומלל בלי שום תכלית. הוא חושב שאם הוא ישתנה הוא יאבד את משמייחד אותו אבל להיות אומלל לא הופך אותו למיוחד זה פשוט הופך אותו לאומלל ...כמו שאמר ווילסון להאוס. וזה כל כך נכון. אני קצת עצובה מהעובדה שבעונה השלישית האוס מתחיל ללכת נורמלי ורץ וכל זה. כי נתנו לו טרופת הרדמה אחרת שריפתה את הרגל שלו. או משהו כזה...זה היה בפרק האחרון של העונה השניה כשהוא ביקש קיטמין. אבל השיפור לא נשמר לזמן ארוך כל כך. והוא חזר למקל. נכון, המקל זה חלק מהאישיות של האוס. וכן זה סקסי...בעייניי...
אבל זה עצוב לי. כי הוא כל כך רוצה ללכת רגיל אבל לא מראה את זה כי הוא לקח את הנכות הזו שלו צעד קדימה בחייו הוא הפך את זה לשיגרה כזו שהוא כבר לא רצה כל כך לשנות אותה וכשזה סוף סוף משתנה והוא מתחיל להתרגל לעובדה שהוא הולך רגיל שוב הוא חוזר אחורה. זהו. זו דעתי.

randomguy

New member
ספוילר מעלי ../images/Emo58.gif

כתבת דברים מעניינים, אבל פתאום הגעתי לשורה שאת מתחילה לכתוב על העונה השלישית והיית צריכה לסמן ספוילר בכותרת ההודעה
לא המשכתי לקרוא אז אולי זה לא ספוילר?

Elizabell

New member
אויש לא ידעתי

אממ לא ידעתי שהיה צריך לשים את זה. כן זה ספויילר. זה משהו שעוד לא היה. אממ חשבתי שכולם יודעים את זה כבר כי מראים את זה ביו טוב. אממממ סורי. בפעם הבאה אני כבר אדע. אז

אמממ...

אם אני לא ממש חושבת על זה יותר מדי לעומק- אני לא רוצה שהוא ישתנה. מצד שני, שאני חושבת על זה קצת יותר, אני דווקא מגלה שהייתי רוצה שהוא יראה טיפה רגישות, ושהוא ידאג יותר לעצמו בכל מה שקשור למה שעושה לו טוב. כי כשאני רואה אותו מחייך כשקורה משהו טוב, אני מצטערת שזה לא קורה לעיתים קרובות יותר. אם הוא היה מפגין רגשות טובים כלפי אנשים אולי היה יותר טוב....ואולי לא. אי אפשר לדעת. כי תכלס גם ככה הוא מוצלח....בלי כל ההפגנת רגשות {שלדעתו מן הסתם היא מיותרת אם הוא לא עושה את זה
}. עוד משהו. לא הייתי רוצה לראות אותו באיזה ריב נורא עם ווילסון, כזה שהם לא מדברים במשך ממש מלא זמן. או לחילופין לא הייתי רוצה לראות שהם לא חברים בכלל
כי לא יודעת, זה כבר רגיל כזה לראות אותם הולכים ביחד ומדברים {נו, בתור חברים....חח} ו-ווילסון מייעץ להאוס והאוס כולו ציני תמיד וזה. זה פשוט לא נראה לי משהו שאם הוא ישתנה זה יהיה נחמד במיוחד. כן הייתי רוצה לראות אותו עם מישהי אבל.....לא יודעת עם מי. אולי עם קאדי. המבטים שלהם אחד על השניה הורגים אותי כבר
אממ..נראה לי שזהו. לא ממש עולים לי עוד דברים לגביו, או לגבי האחרים.

Elizabell

New member
לגבי קאדי והאוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחח זה יהיה נחמד לראות אותם יחד, אבל מוזר בו זמנית. אני חושבת שזה יקח לי קצת זמן להתרגל לזה אם זה יקרה...

../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

לא הייתי רוצה לראות את האוס עם אף אחת, סטייסי הספיקה
. וגם אני לא הייתי מוותרת על החברות שלו עם וילסון

randomguy

New member
נעמה, גם את מסכימה איתי שסטייסי

היתה אסון הומניטרי?
והאוס\סטייסי בעונה 2 ממש לא עבר מסך
מגיע להם פרק איג-אמי לליהוק (casting) של השחקנית

pink panther 8

New member
לגמרה לא מסכימההההה די לחשוב שהם

הומואיםם!!!! האוס הוא א הומו ווילסון גם לא סוף הסיפור!.!.!.!.!

ToryMaster

New member
אימאלה!

הם הומואים מלוכלכים מטונפים עם איידס, איייייייייייייח, אל תעזו לחשוב מחשבות טמאות כאלה בכלל!!!!!!!!!!!!!!1111111. לא הגזמת?

pink panther 8

New member
WE

הדיון הזה הועלה כל כך הרבה פעמים וכל כך הרבה פעמים דיברנו על זה אז פשוט נמאס!!! וחוץ מזה לא הגזמתי כל כך! את לעומת זאת לקחת את זה לשלבים אחרים לגמרה (אפילו אם זה בציניות)

pink panther 8

New member
וואי בראשי באתי לרשום על תקציני

אבל לא ידעתי אם זה נכון חחחחח אם יש מילה כזאת תקציני ... לא נורא להבא...

ToryMaster

New member
יש מילה כזו

אבל כפי שאמרתי, זה למטרה מסוימת, להעביר מסר מסוים. עושים את זה לא מעט בספרות.

randomguy

New member
לידר, זה היה בצחוק! בעונה 2 יש המון

בדיחות על זה שהחברות בין האוס וווילסון היא כאילו הומוסקסואלית (אבל היא לא!).

למעלה