DNA 2

DAN1EL

New member
שלא נדע

האייקון הזה (
) מאוד במקום ערן

ערן1987

New member

הוא התאים למצב הקומי הקצר שנוצר פה:

הזוי שהיא קירחת עכשיו
- כי היא חולה בסרטן.

בלי ה-
זה היה יוצא סתם פריקי

Music Man XD

New member
אוכל להגיב באופן מסודר

רק ביום חמישי. את זה אני כותב דרך הסלולרי כרגע. תגובתי תגיע :) כל הכבוד על ההשקעה.

ערן1987

New member
אתה לא מבין איזה כיף עשית לי באוזניים בכמה

דקות האחרונות, באמת! שירים כיפיים, מהנים, מוצלחים, קליטים, נוסטלגיים - מה לא. פשוט כיף של מוסיקה. וכן, אני לגמרי רואה את ההשפעה של כל אחד ואחד מהשירים האלו על איימי.

DAN1EL

New member
בכמה דקות?

ובכיף, שמח שנהנית.

יש שירים שאהבת במיוחד?
שירים שאתה מרגיש במיוחד שהשפיעו על האלבום הזה?
שירים שאתה לא מסכים שהשפיעו על האלבום?

ומה זה אומר "תחומי עניין רלוונטיים"?

ערן1987

New member
חח הכוונה מהרגע שהתחלתי לשמוע את השירים

עד שסיימתי אותם.. לא שמתי סטופר, סלח לי

אני מסכים איתך על כל השירים, אפילו על מאדנס - וואט דה פאק? מי חשב שזה קשור? אבל גרמת לזה להישמע הגיוני. אהבתי בעיקר ת'להיטים המוכרים שצירפת כי אותם כבר הכרתי כמובן אבל היו גם כאלה שלא הכרתי שאהבתי (למשל Darling Forever והשירים של הספיישלס שלא שמעתי על קיומם עד שכתבת עליהם

וה"תחומי עניין רלוונטי" הזה לא קשור אליי, זה משהו חדש ודבילי של תפוז שמקשרים את זה לכל הודעה מעכשיו והלאה
נגיד בפורום סרטים תכתוב על איזשהו סרט פעולה חדש וזה יכתוב לך "אקשן", "דרמה", "מתח" וכדומה.. בקיצור, גרוע

DAN1EL

New member
אבל רק שיר אחד אורך כמה דקות!

ככה שזה יוצא די הרבה דקות.

Darling Forever

וכן, עכשיו שמתי לב שהתחומי עניין רלוונטיים מופיעים בכל ההודעות.
מה תפוז רוצים מאיתנו עכשיו?

ערן1987

New member
חח התחלתי לשמוע את השירים עוד היום בעבודה

בין עבודה מעצבנת אחת לשנייה
אבל עכשיו היה לי "רצף" יפה של דקות חחחח

וממש לא ברור! החלטה מכוערת ומעצבנת שאני מקווה שתעלם

Music Man XD

New member
מיקס מרתק של השפעות,

בכל הרבדים. אם זה בהפקה, בהגשה, בתכנים. יצרת כאן פאזל צבעוני ומורכב.

מצוין!

איימי אכן מרגישה כמו שילוב של ההשפעות האלה, פלוס ה"משהו" המיוחד והייחודי שהיא מביאה לשולחן.
כאמור, הייתה לי הצתה קצת מאוחרת איתה. אבל אני יכול להבין למה כנער צעיר לא התחברתי. מזל שטעם הוא דבר שמתפתח ומשתנה.

YEEZUS

New member
מגיב שוב פעם (בתקווה שהפעם זה לא יעלם):

קודם כל, איזה כיף היה לשמוע את כל השירים האלה! פשוט תענוג רצוף.
אחרי ששמעתי את כולם רצתי להוריד אוספים של הספיישלס (ו-Ghost Town היה השיר היומי שלי), מאדנס והטמפטישנס. כל כך התלהבתי מהשירים שלהם.

בכל שיר ושיר היה אפשר להבין למה אתה טוען שאיימי הושפעה ממנו, חוץ מפיונה אפל שאני לא מצליח להבין את הקשר ביניהן.
גם אני חושב שההשפעה היא לא רק על האלבום הזה - כל השירים האלה בכיף יכלו להיות בפינת DNA שהייתה מוקדשת ל-Version של מארק רונסון.

תודה שוב פעם על פינה מוצלחת.

אני מחר אתחיל להתעמק קצת בטרי פויזן בשביל הפינה הבאה.

DAN1EL

New member
תודה על התגובה :)

שמח שגרמתי לך להתעניין בהרכבים המצוינים האלה. :)

איימי עשתה, אגב, כמה וכמה קאברים לספיישלז וגם הופיעה איתם כשהם התאחדו.

לגבי Version - טוב, זה רק מוכיח עד כמה מארק רונסון היה דומיננטי בהצלחת האלבום הזה.

לגבי פיונה אפל - הקולות שלהן כמובן מאוד שונים, אבל אני חושב שההגשה דומה. במיוחד כאן:
https://www.youtube.com/watch?v=QnXjISlKLuE
קשה לשים לב לזה, כי הגוון של הקול של כל אחת מהן זה ממש שמים וארץ, אבל משהו בשינוי הטון תוך כדי השירה - שתיהן אוהבות להגיש ככה שיר.

YEEZUS

New member
אני ממש אוהב את הקאברים שלה לספיישלז.

אני חושב אפילו שהיא מתעלה עליהם ב-Monkey Man, שתמיד היה אחד הפייבוריטים שלי אצלה.
גם הביצוע שלה ושל זאלון (שהיה אמור להוציא אלבום עם מארק רונסון ואני לא יודע מה נסגר עם זה) ל-Hey Little Rich Girl פשוט אגדי.

בכלל, כל הגרסת דלוקס של Back to Black היא נראה לי הגרסת דלוקס הכי משתלמת שיש. 8 שירים אדירים אחד אחד.

למעלה