Do you?

iba90

New member
ברור...

למרות שהיו לי כמה דייטים שלא הייתי רוצה לפגוש גם לא בפעם הראשונה

OhadB3i

New member
ממש לא.

אין טעם לחזור על דברים, ״כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו״ :)

האמת שלא

וזה די מוזר לי.
כלומר, אני מנסה להיזכר בכל הנשים (נניח שהשאלה הופנתה כרגע כלפי נשים שפגשתי, ולא גברים
) שאי פעם פגשתי בכל המסגרות שעברתי בהן...
תכלס, אין מישהי מסוימת שהייתי רוצה לפגוש שוב כדי שההכרות בינינו תהיה שונה, כך אני מבין את כוונת השאלה.
זה מוזר כי זה אומר שאין אף אחת שפגשתי שבאמת רציתי.....

אולי

כי אתה רוצה מישהי שלא קיימת?

אני למשל הגעתי למסקנה שאולי אני מחפשת את הכפיל שלי
מבחינת האופי, התחביבים ותחומי העניין.

לא יודעת אם זה טוב או רע.
אבל זאת המסקנה שהגעתי.

אמנם,

קראתי הרבה פנטזיה בתור ילד - אבל הרגליים שלי עדיין על הקרקע

אני מאוד מקווה שמי שאני מחפש קיימת. אני לא מחפש משהו ספציפי ביותר, היו לי קשרים זוגיים עם בנות די שונות ממני והסתדרנו מצוין. אבל לא לאורך זמן...
אני מחפש מישהי שתחלוק ערכים זהים לשלי אבל לא בהכרח תחביבים או אופי. כי אני אדם שאוהב גיוון וזה כיף לחיות עם מישהו מגוון, כך אני חושב...

לא בטוח עד כמה לפרט,

אבל ערכים בנושא העולם, המדינה, אהבה ועזרה לזולת, משפחתיות, צדק, צנעה, סבלנות וכדומה.
זה נשמע מפוצץ כשכותבים אותם כרשימת מכולת אך בפועל זה דברים מאוד פשוטים. חלק מהאנשים אפילו יגדירו אותם כאופי ("אופי משפחתי" או "איכפתיות") אבל מבחינתי זה חלק ממצבור ערכים של בן אדם.
מחפש ערכים זהים, לא בהכרח ב100%, אבל שיהיה בסיס משותף

זה לא נשמע לך משעמם?

לחפש כפיל?

אז כן, גם אני מחפשת מישהו שיחלוק חלק מתחומי העניין שלי ואם אפשר גם את סגנון המוזיקה - זה יהיה מדהים. אבל שיהיו לו תחומי עניין משלו, כי אפשר ורצוי ללמוד ולהעשיר אחד את השני בדברים חדשים. גם כי לצאת עם עצמך בסוף יתחיל לשעמם, לפחות לדעתי.

אני לעולם לא אשתעמם מעצמי

מה שכן
שלא יעסוק במקצוע בדיוק כמו שלי
כי אז לא נסתדר זה בטוח
{מריבות אגו על מי יותר חכם ומומחה בתחום }

כלום.

חייה בהווה ובעתיד.

ולעולם לא מביטה על העבר
ולא בוכה על חלב שנשפך.

ואם כן עבר אז רק כדי ללמוד מטעויות העבר נטו.

הממ.. כן.

הייתי קופאת פחות, אם זה איכשהו אפשרי.
מצד שני, יש דברים שקל לומר בדיעבד ולהבטיח שיהיה אחרת להבא, אבל ברגע האמת אתה חוזר להיות עצמך ומתנהג בצורה כמעט זהה.
Oh well.

Berethor

New member
אולי, בחלק מהמקרים

חלק קטן מהמקרים אולי הייתי פועל אחרת, ובחלק גדול מהמקרים זה לא משנה איך הייתי פועל, במלא לא היינו מסתדרים. בכל מקרה זה לא יעזור להעמיק יותר מדי בשאלות של אם ואם, רק ללמוד להבא אולי, לא בוכים על חלב שנשפך, את מה שאבד לרוב לא ניתן להשיב.

Student333

New member
כן אבל, היפוטתית אם היית יכול לא היית רוצה..

לשנות. אני בוודאי שכן. יש מלא דברים שעשית לא נכון והייתי רוצה לשנות.
עכשיו פשוט נמאס לי קצת נראה לי.

עולם ומלואו

מלא בתובנות התנהגותיות
יכולות שלא היו לי בעבר
הפסדתי את חיי במובן מסוים
ועכשיו אני מנסה להציל את החסר

רוצה להגיד שכן..

שהייתי פועלת אחרת, אבל בהתייחס למצב שהייתי בו יש סיבה לאיך שפעלתי.
קשה להתנגד לאינטואיציה ולמחשבות שמובילות אותך להתנהג איך שאתה מתנהג...לטוב ולרע.

אני חייבת להגיד

שאני די מופתעת מהתשובות שקראתי, מאלה שאמרו שלא.
רובכם פה כי אתם (אנחנו) סובלים מחוסר נסיון זוגי/מיני, אבל לא מתחרטים על דברים שנעשו בעבר.
אתם לא חושבים שאולי ההתנהגות שלכם בפגישות/סיטואציות היא זו שהובילה אתכם לאן שאתם היום?

כשהייתי תיכוניסטית היה לי "חבר". הכרנו באיזו הזדמנות, והיינו בקשר של מכתבים ומעט טלפונים. לאחר כחודשיים-שלושה החלטנו להפגש שוב לסרט. נפגשנו, נכנסנו לסרט, וברגע שכבה האור הוא שם יד על כתפי.
באותו רגע קפאתי. פשוט כך. היה "אחלה" סרט, אבל לא זה שריצד על המסך, אלא זה שרץ לי בראש: מה בעצם הוא רוצה ממני? מה, הוא רוצה את הגוף שלי? הוא מחפש סקס, זה הכל?

אולי, אם הייתי טיפה יותר פתוחה, וטיפה פחות ב"סרט", אולי היינו יכולים להתקרב יותר, ואולי הייתי יכולה לאבד את בתוליי בגיל יותר צעיר ממה שזה קרה בסופו של דבר, ואולי ואולי ואולי.... (ואני לא מתכוונת שכבר באותו יום, אבל אם לא הייתי בורחת ומנתקת את הקשר, אולי היינו ממשיכים להיות חברים וזה כן היה קורה איתו, בסופו של דבר)
אז נכון שזו לא היתה הפגישה הראשונה, אבל אולי, אם לא הייתי קופאת באותו סרט, סיפור חיי היה שונה...

והוא רק דוגמה אחת. מן הסתם היו לי פגישות שהלוואי שלא היו מתקיימות כלל, כפי שכבר נכתב פה למעלה, אבל גם הלוואי והייתי נוהגת/מתנהגת אחרת בהזדמנויות אחרות, שכן היו גורמות לסוף אחר, או לפחות להמשך אחר...

דיבבלעס

New member
נראה לי

את החברה הראשונה,
הייתי לוקח את זה יותר לאט ובאיזי
כי נראה לי ממה שהבנתי ממנה שזה מה שגרם לה לסיים את הקשר

BlacKitten

New member
אין יום שאני לא מצטערת

שלא שכבתי עם האקס

זה היה מצב אידאלי, היינו יחד חצי שנה, וכבר היו לנו כמה התנסויות מיניות ביחד.
יצאתי מטומטמת שלא עשיתי את זה אז כשהייתה לי הזדמנות.

למעלה