Don't judge me so harsh little girl

רעוּת

New member
Don't judge me so harsh little girl

עקבים או פלטפורמות
? ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם
: מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי
? את מי אתם שופטים בחומרה מדי? מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? מי הכי דומה לכם
? במה אתם מתביישים
? מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? נכון שסחלב זה פרח סנובי
? את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים
(כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש
)? למי תפנו אם תצטרכו הצלה
? איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו
) מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? למה התכוונה הטורי ב-"playboy mommy"? pro-life או pro-choice?

behappy

New member
אוי איזה שיר זה

כמה זמן לא שמעתי אותו. עקבים או פלטפורמות? נעלי ספורט. או עקבים. ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: הו מאיפה להתחיל. במעונות פעם התעופפתי בשביל וסדקתי את היד והיה לי פטור מהגשת תרגילים בסטטיסטיקה, מה שהוביל למצב בו לא ידעתי מה זה סטטיסטיקה עד המבחן, וגם אחריו אפשר להתווכח. אניוואי, לקבל 43 במבחן שנערך ביומולדת שלך זה לא כייף. בקורסים אחרים דווקא קיבלתי אחלה ציונים, כך שצריך להאשים לא את היד הסדוקה או את הנפילה, אלא את היכולות הלקויות שלי בסטטיסטיקה בלבד
מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? אצל ההורים שלי התואר עשה עבודה מעולה. האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? לא. מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? תלוי איפה. בנות שמגיעות לשיעור בסטודיו יכולות להיות עם רע ואכזר. את מי אתם שופטים בחומרה מדי? את עצמי, נראה לי. מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? עייפות. מי הכי דומה לכם? ההיא מהישרדות שכולם מצביעים עלי בגללה. אין לי מושג מי היא ואיך היא נראית. לפני זה הייתה אחת מ"הבורר" ויש לי גם כפילה בטורקיה. במה אתם מתביישים? עזבו לא נכנס לזה, רק 8 בבוקר מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? מדריכים אחרים!!!!!#$@!$!@~ נכון שסחלב זה פרח סנובי? הוא דומה לאיבר המין הנשי, הידעת?
את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? את הכישרון שלי לקום מוקדם ולתפקד מעולה על 4-5 שעות שינה איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש )? לא עונה על זה!
בטח משהו של ליאונרד כהן
למי תפנו אם תצטרכו הצלה? לוידעת. תלוי במה. איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו )- הירקון מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? כמה אנשים טובים למה התכוונה הטורי ב-" playboy mommy"? pro-life או pro-choice? העעע?

avivs

New member
HE SAID

עקבים או פלטפורמות? - נעלי ספורט. את יודעת, לא כל מעריצי טורי הן בנות או או לחילופין, גייז שאוהבים להתלבש בבגדי נשים
ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: - טוב, אני לא צחקתי מזה. אבל יום אחד נכנסתי לבסיס, היו שם כמה חיילים, נופפתי להם לשלום (כי אני חברותי וכל זה) ואיכשהו הסתבכו לי הרגליים אחת בשנייה והתרסקתי לפנים. נפלתי ממש חזק. מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? - אני טוב בלהקשיב. עכשיו סתמו. האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? - לפעמים כן. אבל למדתי למצוא את האיזון עם השנים. מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? - שאני לא שומר על קשר. לפעמים לדבר עם בנאדם פעם בכמה חודשים, לוודא שהוא חי ושטוב לו, זה מספיק. לא כל הקשרים צריכים טיפוח יומי או שבועי. את מי אתם שופטים בחומרה מדי? - מנסה שלא לשפוט אף אחד. אולי את ההורים שלי, אבל זו קופסת שרצים שאין טעם לפתוח עכשיו. מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? - הזמן. מי הכי דומה לכם? - אף אחד. אני מיוחד
במה אתם מתביישים? - סוד. מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? - לא חושב על זה. יש בי קטע מעט קנאי בכל הנוגע לחברים, אבל אני מנסה לעבוד על זה. נכון שסחלב זה פרח סנובי? - לא השקעתי יותר מדי מחשבה בעניין. חושב שאמשיך לא להשקיע, ברשותך. את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? - את אפי. איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש )? - GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN, כי האווירה בטח תהיה מה - זה כבדה. למי תפנו אם תצטרכו הצלה? - לשתי ידידות טובות שיש לי, תלוי מה הבעיה. איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו ) - עברתי מהצפון למרכז בכוחות עצמי. מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? - החברים הממש קרובים. למה התכוונה הטורי ב-"playboy mommy"? - היא יצרה סיפור על איזו אימא שעובדת עם מלחים, כלומר אמא זנותית. אולי זו הדרך שלה לשפוט את עצמה. אולי דרך יצירת דמות אחרת יותר קל לה להתמודד עם השיר הזה. לא יודע. pro-life או pro-choice? - בחירה. רק בחירה. אבל יש לי הרבה התלבטויות בעניין.

רעוּת

New member
like black holes in the sky

עקבים או פלטפורמות? עקבים, אבל כאלה שאפשר ללכת עליהם, אחרת מה הקטע. ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: מאחר ואני נוטה ללכת על עקבים תמיד (ולמרות שרק על כאלה שאפשר ללכת עליהם
) היו לי כמה. אבל לא זוכרת כרגע
. מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? אני לא אוהבת לגרום אושר לאנשים אחרים האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? לא מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? אני אענה על זה אחרי הראיונות לתואר שני
את מי אתם שופטים בחומרה מדי? את רוב האנשים. אבל מגיע להם. מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? הציונים שלי בסמסטר הנוכחי. כאילו, הלימודים לא נהיו קשים יותר או משו כזה. אז כנראה שאני נהייתי טיפשה יותר
אה כן, וגם מוות. ונטישה. והשתלטות המוזיקה המזרחית על המיינסטרים בארץ ועל קיסריה. מי הכי דומה לכם? המון אנשים דומים לי רק אני לעצמי לא דומה
. במה אתם מתביישים? בציונים של הסמסטר הנוכחי
. מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? אנשים עם ציון יותר גבוה משלי ובלי הפרעת אישיות
. נכון שסחלב זה פרח סנובי? הסחלב הוא התל-אביבי של הפרחים |מקיא| את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? טעם איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש )? מה, לפרט את אלה שכבר השמעתי או את אלה שעוד אשמיע? "אבות ובנים" כבר נהיה נדוש. מזל שעשיתי את זה לפני שזה נהיה נדוש
. למי תפנו אם תצטרכו הצלה? לקב"ה |אביתרבנאי| איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו ) כל הגשרים כבר נשרפו מזמן
. אבל אני רוצה לקפוץ מגשר הזהב יום אחד. מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? אף אחד. כי כולם זונות ואסור לבטוח באנשים
. למה התכוונה הטורי ב-"playboy mommy"? זה תמיד עושה לי קונוטציות ליו הפנר והשפנפנות שלו
אבל אני מניחה שלא לזה היא התכוונה. pro-life או pro-choice?
פרו צ'ויס.

רעוּת

New member
אה, נזכרתי בנפילה! ../images/Emo16.gif.

פעם אחת הלכתי לאיזו הופעה של רונה, וראיתי את ערן וייץ (הוא היהוא ירון של רונה, אבל פחות מפחיד ובלי קונטרבאס
) עומד בחוץ. ואז הסתכלתי עליו לרגע, במקום על המדרגה שהיתה שם, ולא היה עליה אפילו שלט של "זהירות! מדרגה" כמו בתא הגזים. אני מניחה שהיו שם אנשים שחשבו שזה משעשע
.

Gremshnit

New member
אפרופו תא גזים

יש לי כיתת ספח בבצפר שנראית בדיוקקקקקק כמו תא הגזים בטרבלינקה! כאילו, אותם מימדים, תקרה נמוכה, ויש אפילו מין פתח כזה בתקרה שנראה כמו ההוא מתאי הגזים, ותאמיני או לא, אבל...הוא פאקינג מוכתם בכתמים כחולים!@#$

רעוּת

New member
בטרבלינקה לא נשאר תא גזים ../images/Emo46.gif

אולי התכוונת למאיידנק

Gremshnit

New member
חחחחחחחח וואלה, לא נשאר בכלל טרבלינקה! ../images/Emo6.gif

אז כה, התכוונתי למאיידנק. |הראפר|

Gremshnit

New member
האתמול אדע את המחר! ../images/Emo46.gif

חחח זה היה המשפט על הסוושטרים שלנו למשלחת.

רעוּת

New member
זה משפט עילג ../images/Emo46.gif

ורואים שלא הפנמת הרבה אם אתה לא זוכר שמאיידנק זה תאי הגזים והאפר וטרבלינקה זה סתם אבנים מפוזרות
מה הטעם לשלוח ילדים לטיול שנתי בפולין אם זאת התוצאה

Gremshnit

New member
בשביל לקנות ממתקים בדיוטי פרי! ../images/Emo46.gif

ויש לי השערה שהטיולים לפולין זה בכלל קונספירציה של מנה חמה ונמס בכוס, כי זה הדבר היחידי שאתה אוכל במשך כל שבוע המסע. ויותר לא מעז להסתכל על זה כשאתה חוזר לארץ.

רעוּת

New member
שבוע?

אני כבר שנתיים וחצי חיה על מנה חמה
ואם אני לא במינוס מטורף אז גם על טבעול מדי פעם
.

ת'כלס. נמס בכוס זה מאכל השטן. למרות שאוכל בית

חב"ד לא הותיר עלי רושם רב מזה הראשון. אבל אין לי באמת מה להתלונן,פולין שלנו היה רווי מוצרי ליימן-שליסל ובכללם תיקים של האפי היפו ושאר דברים נפלאים מלהכיל:)

בטח שקשור. אני ארחיב..

בעודי אומרת שההאפי היפו היה אחד המאפיינים העיקריים של המסע, נטע בנו המון נחמה ומוטיבציה(לחזור לאוטובוס.לתקתק עניינים) רגעים של אושר בתוך כל הדכדוך הנורא ההוא,יצאתי ידי חובה ובכך הוא קשור לא פחות מהאובייקט "יומן מסע" למסע
נועה,כל הקינדרים ובכללם גם ההאפי היפו,אם תשימי לב זה של "ליימן-שליסל"(היבואן),וליימן זאת חברה שלי:) ככה שהצטיידנו טוב,וההורים שלה הביאו לנו אספקה של תיקים עם כל טוב:) ולא רק האפי היפו גם קינדר בואנו קינדר רגיל כל מיני שוקולדים עם מרציפן חטיפי נייצ'ר וואלי ובונבוניירות ועוד
אמג. אני גרגרנית|: רק אומר שזה הגיע למצב של - ילדה א': לא!!!תפסיקו לקחת כ"כ הרבה!!הולכים עוד מעט למיידנק!! בואו נשאיר לאחר כך!! ילדה ב':
-חוזרים ממיידנק- ילדה ב': טוב,זהו. הייתי במיידנק. עכשיו אפשר את ההאפי היפו?? כולם: מזועזעים ובד בבד כ"כ יורדים לסוף דעתה.

Gremshnit

New member
אמג, מה מזועזעים,

המסע לפולין היה התקופה הכי מצחיקה בכל החיים שלי!!! אני לא זוכר שבוע שצחקתי בו כל כך הרבה.

רעוּת

New member
כל שנה בין יום השואה ליום הזכרון ../images/Emo16.gif

אני צוחקת כ"כ הרבה

למעלה