no one's got it all
עקבים או פלטפורמות? עקבים. רצוי דקים. וגבוהים. פלטפורמות זה פשע.
ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: הממ. הלכתי לתומי בבסיס על אזרחי (זה היה יום שבת בערב. אל תשאלו מה עשיתי בבסיס ביום שבת בערב, ולא, לא סגרתי סופ"ש), ובטעות דרכתי על החלק הפנימי של הג'ינס שלי (צרות של אנשים נמוכים שמתעצלים ללכת לתופרת). השתטחתי על החול, על הפנים, אבל אךף אחד לא היה שם כדי לראות את זה. אז אני לא יודעת כמה משעשע זה היה.
מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? לתת להם האפי היפו.
האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? לא.
מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? בסטודיו.
את מי אתם שופטים בחומרה מדי? את ההורים שלי, אני משערת. ואת עצמי, כמובן.
מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? האוטובוס במוצ"ש לירושלים. ומרחק, באופן כללי. ולהיות מידה 35 בנעליים, לא לעבוד, וואו, יש הרבה דברים כאלה. זה עוד יכול להמשיך.
מי הכי דומה לכם? מקס.
במה אתם מתביישים? שלא זיהיתי את הפנתאון כשהייתי ברומא.
מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? מי ששם.
נכון שסחלב זה פרח סנובי? סחלב זה לא טעים.
את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? את יכולת הראיה התלת-מימדית שלי. ואת קלמר הרישום שלי, אוף, אני ממש צריכה אותו. נמאס לי קצת לרשום בעט.
איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש )? אני יודעת, בעקרון, כי זו פשוט התשובה הנשלפת. אבל אני אל רוצה לחשוב על זה.
למי תפנו אם תצטרכו הצלה? לחברים שלי. אבל לפעמים לאף אחד. או לקיטן. או ל-HIMYM.
איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו ) את זה שהוביל אותי לבצלאל. ואת זה שהוביל אותי לעבודה, ואת זה שהוביל אותי לצבא. ועוד כל מני.
מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? אין אף אחד כזה, אני משערת.
למה התכוונה הטורי ב-"playboy mommy"? אני לא יודעת ואין לי כוח לחשוב על זה, אבל זה המון שיפוט עצמי.
pro-life או pro-choice? פרו צ'וייס.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0