Don't judge me so harsh little girl

shiray

New member
אחחח שיר חותך שלי...

עקבים או פלטפורמות? עקבים, ללא ספק ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: אני באמת מנסה להזכר, זה בטח היה מצחיק, אבל אני לא זוכרת... אני בדר"כ עוצרת את עצמי שניה לפני, או שאין אנשים סביבי למזלי הפולני... מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? ואוו זה מזה יומרני להגיד דבר כזה... אין לי מושג, מקווה שאני גורמת לזה איכשהו. האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? חחח אני מנסה לא, אבל זה לא ממש מצליח (ע"ע לימודי משפטים אחרי שלמדתי קולנוע בתיכון...) מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? כשמורידים לי 10 נקודות בתרגיל בגלל שכתבתי "כל אדם באשר הוא" במקום "טיעון אוניברסלי" את מי אתם שופטים בחומרה מדי? את עצמי, ובוא נודה בזה- גם הרבה אנשים שיוצרים רושם ראשוני של טיפשים. מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? שאני לא רואה תוצאות לנסיונות אמיתיים. מי הכי דומה לכם? מישהי אמרה לי שהיא ראתה גרסה מכוערת שלי באונ' (וזה היה אחרי שבאותו יום ראיתי אותה ונופתי לה לשלום.. ואז היא לא הבינה למה חשבתי שהיא מדברת עליי והתעצבנתי, אבל מסתבר שזה קרה כמה שעות אח"כ...) במה אתם מתביישים? בזה שאני לא חכמה כמו שחושבים שאני לפעמים. מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? הבן של העו"ד מהשנתון/מכללה למרות שיש לו פסיכומטרי של נעל בית/ חברות שכן נמצאות שם ולא בבירה הקרה... נכון שסחלב זה פרח סנובי? סחלב זה הפרח המושלם ביקום את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? את המטען לסוללה של המצלמה. בעייתי... איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש )? בדר"כ האסוציאציות שלי כוללות הומור, וכמה שאני רוצה להאמין שתשאר בי ציניות באותה נקודה, זה לא באמת קורה... למי תפנו אם תצטרכו הצלה? תלוי במה... איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו ) עם אלכוהול זה נחשב? :) מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? ההורים. לגבי כל השאר קשה לי להגיד שאני בטוחה ב100%... למה התכוונה הטורי בפלייבוי ממי- שזה שהיא עשתה סמים והתלבשה כמו פרוצה בשנות ה80 ושהיא שוכבת עם פסנתר לא אומר שלא מגיע לה להיות אמא... pro-life או pro-choice? פרו אמצעי מניעה... ופרו-בחירה כמובן...

noosh

New member
no one's got it all

עקבים או פלטפורמות? עקבים. רצוי דקים. וגבוהים. פלטפורמות זה פשע. ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: הממ. הלכתי לתומי בבסיס על אזרחי (זה היה יום שבת בערב. אל תשאלו מה עשיתי בבסיס ביום שבת בערב, ולא, לא סגרתי סופ"ש), ובטעות דרכתי על החלק הפנימי של הג'ינס שלי (צרות של אנשים נמוכים שמתעצלים ללכת לתופרת). השתטחתי על החול, על הפנים, אבל אךף אחד לא היה שם כדי לראות את זה. אז אני לא יודעת כמה משעשע זה היה. מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? לתת להם האפי היפו. האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? לא. מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? בסטודיו. את מי אתם שופטים בחומרה מדי? את ההורים שלי, אני משערת. ואת עצמי, כמובן. מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? האוטובוס במוצ"ש לירושלים. ומרחק, באופן כללי. ולהיות מידה 35 בנעליים, לא לעבוד, וואו, יש הרבה דברים כאלה. זה עוד יכול להמשיך. מי הכי דומה לכם? מקס. במה אתם מתביישים? שלא זיהיתי את הפנתאון כשהייתי ברומא. מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? מי ששם. נכון שסחלב זה פרח סנובי? סחלב זה לא טעים. את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר? את יכולת הראיה התלת-מימדית שלי. ואת קלמר הרישום שלי, אוף, אני ממש צריכה אותו. נמאס לי קצת לרשום בעט. איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש )? אני יודעת, בעקרון, כי זו פשוט התשובה הנשלפת. אבל אני אל רוצה לחשוב על זה. למי תפנו אם תצטרכו הצלה? לחברים שלי. אבל לפעמים לאף אחד. או לקיטן. או ל-HIMYM. איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו ) את זה שהוביל אותי לבצלאל. ואת זה שהוביל אותי לעבודה, ואת זה שהוביל אותי לצבא. ועוד כל מני. מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? אין אף אחד כזה, אני משערת. למה התכוונה הטורי ב-"playboy mommy"? אני לא יודעת ואין לי כוח לחשוב על זה, אבל זה המון שיפוט עצמי. pro-life או pro-choice? פרו צ'וייס. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מה לא אעשה כדי להתחמק מלימודים, גרסת העבודות

עקבים או פלטפורמות? עקבים. קטנים ממש אבל. שלא יעשו אותי יותרמדי עודיותר ג'ירפה, אבל שיהיה אלגנט. שק"כ ספרו על נפילה מצחיקה ופומבית שהיתה לכם: אוי זה כזה סיפור טחון: כיתה ו', שכן שלי שהייתי דלוקה עליו (היום יותר נמוך ממני, פחח) מנופף לי בשביל, אני נופלת את כל המדרגות בירידה מהשביל ומאד מקוה שהוא (וכל שאר העולם) איכשהו פספס את זה. מה הדרך שלכם לגרום אושר לאנשים אחרים? ברר. יש כלמיני ואין לי כח לברור אותן או להתעסק בשאלה הזאת כרגע. נשמע מיזנטרופי, אה?
האם אתם מנסים להיות כמו שאחרים מצפים מכם להיות? בעעע. מה שבטוח, הרבה פחות ככל שעובר הזמן. מתי אתם מרגישים ששופטים אתכם בחומרה מדי? אימוששש. סתם. וכל שאר העולם. או רובו. את מי אתם שופטים בחומרה מדי? ילדות מפגרות שהקיק שלהן זה להחריב את עצמן
מה גורם לכם להרגיש חוסר אונים? כנ"ל מי הכי דומה לכם? חחחח
במה אתם מתביישים?
!!! מי אתם מפחדים שייקח את המקום שלכם? בנים
נכון שסחלב זה פרח סנובי? חחחח טעים!!! את מה אתם לא מצליחים למצוא יותר?
איזה שיר תשמיעו בהלוויה של מי שאתם הכי אוהבים (כי לשאול על ההלוויה של עצמכם זה כבר נדוש)? וול, היתה מישהי פעם שאמרה לי שישימו בהלוויה שלה את that I would be good. מה חבל שאני כבר לא אוהבת אותה
למי תפנו אם תצטרכו הצלה? חחחחח. זו שמעליי כאן. איזה גשר חציתם לבד (מטאפורית, תזרמו) אה. את רובם, בסופו של דבר, לא? מי אתם יודעים שלא יפגע בכם לעולם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצויין. למה התכוונה הטורי ב-"playboy mommy"? היופי באומנות זה שכל אחד בלה בלה בלה יאדה יאדה. אבל הממ... לזונה, לא? כאילו, הנמען בשיר הוא בת-זונה? [לירון, לא באמת מצליחה לצאת ממצב-צבירה-כותב-עבודות] pro-life או pro-choice? לא בהכרח סותר כלל וכלל

יופי, עכשיו תקוע לי בראש פנדורה ../images/Emo46.gif

נפלאות המוח האנושי
*נזכרת בערגה בפיזיולוגית*
העיקר שיש תירוץ לחוסר יכולת להתרכז

למעלה