DON'T LOOK BACK IN ANGER

קרניjack

New member
זה ממש עצוב

ועם זאת מרגש........הוא נראה כזה בחור תמים. אני תמיד אומרת שהוא כזה תמים, ילד טוב וקטן

EveDark

New member
=0

OMG...ג'רארד התעלף? מייקי אשכרה מדבר? בוב הרביץ למצלמה? XDDD אני קונה את הדיוידי הזה. מקורי. לא מעניין אותי 0.0

קרניjack

New member
חחח תגידו אבל למה הוא נראה לכם

התעלף? אח שלי אומר שזה מזוייף, כי מאיפה הייתה להם פיתאום מצלמה
אבל אני ממש לא איתו
נראה לכם שזה ההאנג אובר?

EveDark

New member
לא האנג אובר ולא משחק

כי קודם כל, ג'רארד אף פעם לא יזייף את עצמו בשביל אף אחד. רצחי את אחיך בבקשה. [סתם, סתם. P:] לדעתי זה בגלל הלחץ של ההופעות, השמש הקשה, החוסר בשתיה שהיא לא אלכוהול בזמנו, סמים ועוד ירקות.

קרניjack

New member
חחח

נראה לי באותה תקופה הוא כן היה שותה הרבה...... סמים? לא חח.......הוא אמר שלא. ראית בפורום הרישמי? אורנה אמרה לי שפםתחו שם שירשור שחושבים שהוא כן לקח סמים...אין לי מושג איפה השירשור הזה

EnchantedS

New member
נו, על הסמים, סמים שולטים!!!111123

חח סתם, זה שהוא חנון מידי בשביל זה:)

EveDark

New member
כי שאלו אותו מה מזכיר לו הצבע כתום

והוא שאל אם מותר להגיד שם של סם כלשהו שהוא השתמש בו, ומשהו שקשור ל-cubicles..מסובך.

GUILTY

New member
כן גם אני קראתי זה סם PCP זה סם דיי

חזק והוא אמר שהוא כן השתמש בו באותה תקופה. אבל זה היה ראיון בכתב. וכששמעתי ראיון ברדיו הוא אמר שרק פראנק היה משתמש. והקטע שהוא התעלף לי נראה שזה מהסמים והאלקוהול.

love mcr

New member
לחץ..זה די ברור

אמ אמרו שאיך שהם התחילו עם הלהקה (באיזה ראיון) שכולם היו נקיים מסמים והפסיקו להשתמש..

GUILTY

New member
פראנק הפסיק כשהם התחילו את הלהקה

ג'רארד עוד היה משתמש או מה שזה לא יהיה. הוא גם הפסיק לשתות אלקוהול שנה אחרי שהלהקה התחילה. היו להם הרבה צרות בגלל והם חשבו שהלהקה לא תחזיק מעמד.

אררגגג זה היה יפה אך מוזר....

מייקי דיבר וג'ר התעלף... אהבתי תקטע שמייקי צילם את עצמו מלמעלה...
תודה... זה כל מה שיש לי להגיד..

GUILTY

New member
בטוח ראיתם את זה. זה ראיון ישן

עם ג'רארד ופראנק בחנות קומיקס. אני ראיתי את זה כבר אבל את ההתחלה אני ראיתי עכשיו פעם ראשונה. מצחיק איך שג'רארד מוחה כפיים. :) http://youtube.com/w/My-Chemical-Romance---%28Launch%29-Interview?v=orGgitfYKWw&search=MCR%20Interview%20123Punk%20December%202005%20My%20Chemical%20Romance

למעלה