.Don't you forget me I am the madman's wife

רעוּת

New member
.Don't you forget me I am the madman's wife

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה
? איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם
? איפה הייתם לפני 10 שנים
? למה אתם מתפללים
? ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה
? אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? ממה לא אכפת לכם? מי אתם מרגישים שתמיד איתכם
? מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? מה גורם לכם להחוויר
? מה הייתם רוצים למצוא
? מה ימשיך לחיות גם אחריכם
? למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי
?
רותם ביקשה את השיר הזה
. אני רק מלאתי פקודות
. עכשיו תורכם
.

hadarinke

New member
גוועלד, כמה ברחשים מנסים להרוג אותי ../images/Emo16.gif

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה?מתלוננת שאני עייפה ואז מתלוננת שאין לי כוח ללכת לישון. איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם?את המפלצת הידועה בשם פדנטיות
איפה הייתם לפני 10 שנים?בכיתה א', פעורה שכמותי למה אתם מתפללים?שיהיה שלום בישראל, באמת. ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין?שכל הערבים ימותו אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה?כי אני תמיד עושה מלא דברים שנראים בעיניי כולם כמשוגעים. אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב?רק אם זה רע P: ממה לא אכפת לכם?מהעולם הזה! סתם, אבל ממה שחושבים עלי מי אתם מרגישים שתמיד איתכם?אלוהים היקר שלי, ענתי וגורי החתולים שמנסים לשנורר לנו שניצלים מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח?כשצריך לעשות משהו שדורש ממני יותר מדי מה גורם לכם להחוויר?זיתים, יש לי פוביה ליצורים המרשעים האלה מה הייתם רוצים למצוא?תיבת מטמון! מה ימשיך לחיות גם אחריכם?גורי החתולים מהשאלה השמינית למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה?לענתי, לרונה ולרוחו של יצחק רבין בסיאנס איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים?הריקוד המוזר של הלב, אל תוותרי עלי, רבות הדרכים, אל תדברי על אריק! מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם?הוא והיא הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי?כן, הוא איתי בכיתה

אני אני אני

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? איפה הייתם לפני 10 שנים? למה אתם מתפללים? ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? אמרו עלי, בגלל שאני היפריט לפעמים אבל אומרים לי את זה לחיוב אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? לא, לא עכפת לי שידברו ממה לא אכפת לכם? שידברו עלי מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? ההרגשה שלפעמים אני לא מספיק טובה מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? אף פעם מה גורם לכם להחוויר? לא זוכרת מה הייתם רוצים למצוא? אהבה מה ימשיך לחיות גם אחריכם? אולי היומנים שלי למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? לבוקר איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? "בתוך אגם קפוא" אבל כבר הקדשתי אותו מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? המידע הזה חסוי הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? לא שידוע לי טוב שרותם בקשה את השיר הזה, אני בעד

פיספוסים

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? ישנה איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? הפיקפוק בעצמי איפה הייתם לפני 10 שנים? לא זוכרת, אבל לא במקום טוב למה אתם מתפללים? אני לא מתפללת ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? ראו תשובתי למעלה

רעוּת

New member
זה משוגע, אנ'לא אפתח לזה ת'דלת../images/Emo156.gif

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? חותכת ורידים
או סמינריונים. מה שגורם לי לרצות לחתוך ורידים. איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם?
איפה הייתם לפני 10 שנים? כיתה ח' הארורה למה אתם מתפללים? מטאפורית? טוב, בעצם, גם מטאפורית אני לא מתפללת
ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? על מה שעדיין לא אבוד אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? המון. אולי כי אני משוגעת. אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? אהא. יש לי צורך לא מוסבר לזה שכולם יאהבו אותי, למרות שאני כלבה סוציופתית ומיזנטרופית. ממה לא אכפת לכם? מהרבה דברים מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? המינוס בבנק מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? בדר"כ כשאני עייפה...אז זה אין-לי-כוח פיזי ונפשי כזה. או סתם בתקופות מסוימות. עכשיו, למשל
. מה גורם לכם להחוויר? פחד מה הייתם רוצים למצוא? חתן ראוי
מה ימשיך לחיות גם אחריכם? בקצב הזה? המינוס. ואמא שלי
מגיע לה
. למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? אף אחד לא שווה שאחכה לו כל לילה |סנוב| איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? בעיות אישיות מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? מי שאני לא שוכחת אותו. הדדיות וזה. הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? אהא תענו, איי סייד
.

rozalinda22

New member
השיר הזה מלחיץ אותי תמיד

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? בדר"כ ישנה, תלוי באיזה יום מדובר
איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? כל מיני שדים מהעבר, דברים שעוד מכאיבים למרות שהם אינם
איפה הייתם לפני 10 שנים? מניחה שבבצפר, כיתה ז' וזה. בטוח נהניתי.
למה אתם מתפללים? שיהיה טוב?
ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? זו שאלה
אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? אמרו אמרו, היו סיבות כנראה
אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? תלוי מה אומרים
ממה לא אכפת לכם? יש מעט מאד דברים כאלה
מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? אין כזה כרגע, אולי אורית, אבל גם זה תלוי בכמות הכח שיש לי לאנשים
מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? רוב הזמן
מה גורם לכם להחוויר? זה עובד אצלי הפוך, אני רק מסמיקה:(
מה הייתם רוצים למצוא? כרגע? את הדרך הנכונה בשבילי לעתיד. כיוון.
מה ימשיך לחיות גם אחריכם? יש לך שאלות קשות הפעם רעות..
למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? חושפני מדי. יש אנשים מסויימים ביותר, אבל אני מניחה שזה לא ישנה להם שום דבר
איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? תלוי איזה שיר מתאים לו?
מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? אנשים שאני אוהבת?
הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? כן

horse 1212

New member
גילה גילה קוג'ה בודי

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? בד"כ עונה לטלפנים מתוך שינה, כי יש מישהו שנורא אוהב להתקשר אליי בשעות האלה. איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? מפלצת המחשבות החולניות, דה. איפה הייתם לפני 10 שנים? ילדה מאושרת בקיבוץ שעוד לא מופרט בכלל בכלל
. למה אתם מתפללים? אני נראית לכם כמו מישהי שמתפללת? ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? אלוהים מת, אני הייתי בהלוויה שלו. (גו ניטשה
) אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? כן. בעיקר המורות שלי, אמא שלי וחברים טובים שלי. למה? את זה תשאלו אותם. סתם, אני יודעת למה אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? לא, זה נהדר מבחינתי ממה לא אכפת לכם? מפציעות פיזיות. בגלל זה אני גם מצולקת ברמות קשות מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? החברים הטובים מהקיבוץ. מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? כשאני סובלת מטיפשות מסוימת של כל מני אנשים ואני לא יכולה לעשות כלום עם זה. מה גורם לכם להחוויר? כשאומרים לי את האמת בפנים. מה הייתם רוצים למצוא? את האפיקומן! סתם, יש לי יומולדת בול בליל הסדר ואין מצב שאני באמת מבזבזת את ערב היומולדת שלי על חג יהודי כלשהו |קיבוצניקית כופרת|. מה ימשיך לחיות גם אחריכם? המכתבים שהשארתי אחרי והתמונות שצילמתי. ובטח גם איזה ילד שפעם יהיה לי. למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? לבן אדם שאני אוהבת מאוד מאוד. ברור. איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? תלוי בבן אדם, דה. מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? המורות שלי. למרות שברור לי שהם לא ישכחו אותי. מסכנות
. הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? אכן.

יש לי חתול במגירת השולחן ../images/Emo12.gif

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? מנסה להירדם
איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? את המחשבות הטורדניות שמונעות ממני להירדם ב2 בלילה... אין לכן מושג איזה מונולוגים רצים לי בראש בשעות האלה, כל הזכרונות מימי תרפפ"ו קמים לתחייה. איפה הייתם לפני 10 שנים? בכיתה ד' באותו יישוב קטנטן, ועם אותם האנשים שאהיה איתם גם ב10 השנים הבאות, ככה שלא הרבה השתנה. למה אתם מתפללים? שיהיה לי מקום ללכת אליו, שיאהבו אותי בחזרה, שיהיו לי חברים, שהקרחונים יקפאו ושלום עולמי וכו'. ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? על כלום, תפילות זה בחינם אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? אמ... לא ברצינות. אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? מה שאני לא יודעת לא מזיק לי ממה לא אכפת לכם? מהאח הגדול. חבל שאף אחד מהחברים שלי לא קולט את זה
ומהצבא. כנ"ל. מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? האחות התאומה והמרשעת שלי? ולא ממש אנשים, אבל אהבה לכל מיני אנשים. מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? בכל התקופה האחרונה בערך. והיום זה אחד השיאים. אוווווף. מה גורם לכם להחוויר? גנטיקה מה הייתם רוצים למצוא? חווה טיפולית עם אנשים מקסימים שמתה שאני אעשה אצלה שירות לאומי ברגע זה מה ימשיך לחיות גם אחריכם? האחים שלי (אני מקווה) למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? לשינה... ואני אכן צריכה לחכות לה הרבה איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? perfect day של לו ריד מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? כל מי שאוהב אותי... הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? כן, גם אני הייתי מועדת לאשפוז פעם

horse 1212

New member
נו באמת

לפניי שניה הייתי בלוח מודעות בקיבוץ וראיתי מודעה מהחווה שהם מחפשים מתנדבים לרכיבה טיפולית. חוץ מזה שיש שם אפשרות לשירות לאומי עבדתי (גם ברכיבה הטיפולית) ורכבתי שם איזה שלוש שנים, אז אם את רוצה עוד פרטיםתגידי

chen1litvak

New member
נצר סירני

ואם כבר- גלי כוסאמאשלך תתחילי לענות לפלאפון שלך ובואי מחר להופעה ביהוד

טל2009

New member
ממממממ

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? תלוי מתי זה הבדר"כ.. ישנה. איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? זאת שהייתה אתמול בלילה איפה הייתם לפני 10 שנים? בבית ספר יסודי למה אתם מתפללים? לא.. ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? הכל אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? לא זוכרת אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? אולי ממה לא אכפת לכם? אכפת לי מהכל (אני חושבת) מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? אף אחד מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? כשחם מה גורם לכם להחוויר? לא נראה לי שזה קרה אי פעם מה הייתם רוצים למצוא? דרך להרגיש טוב מה ימשיך לחיות גם אחריכם? החיים למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? :) איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? יש יותר מדי מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? :) הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? אולי

אני חייבת לך על הקודם../images/Emo3.gif

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? מתעוררת, מקללת את עצמי על זה שלעולם לא אצליח לישון לילה שלם, מתהפכת ומנסה לחזור לישון. כל פעם מחדש. איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם? את הגלגל שיניים הזה שלא מפסיק להסתובב ולחפור ולחפור ולחפור בהכל. איפה הייתם לפני 10 שנים? בכתה ו', שזה בטח אומר... אצל הבסט פרינד מהילדות. למה אתם מתפללים? לחרש למעלה (אומרים שהוא שומע כל אחד) ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין? אה, עכשיו קראתי אחרת את השאלה הקודמת. אופס. ולגביי זאת - אין תשובה? אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה? בטח. האמת זה יותר "דפוקה בשכל" מאשר "משוגעת" אבל למה להיות קטנוניים
אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? אני מניחה שכן, במיוחד אם זה מישהו שאני מצפה שיגיד לי דברים בפנים ולא מאחורי הגב. ממה לא אכפת לכם? - מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? ... מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? כל פעם שאני צריכה ללכת לעבודה
מה גורם לכם להחוויר? אני חיוורת טבעי. מה הייתם רוצים למצוא? שקט בקופסא מה ימשיך לחיות גם אחריכם? החתולים של אבא, מוצצי החיים האלה!!11 למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? לא מחכה יותר איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? האם תשמע, שילה.
מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? מי שאני לא שוכחת הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? בארור. האמת שבדיוק היום דיברתי עם ידידה שמאושפזת בצפת ברגעים אלו ממש.

lunna747

New member
lala la lala

מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? מוציאים רגל אחת המשמיכה איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם?אלה שיושבים לבד בחושך איפה הייתם לפני 10 שנים?בהפסקה פעילה בבצפר אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה?מניחה שמתישהו.. אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב?תלוי מי.. ממה לא אכפת לכם?גדג'טים?! מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח?כשצריך שיחת חולין מה גורם לכם להחוויר?אקונומיקה מה הייתם רוצים למצוא?מגרש כדורסל נורמלי בת"א(עם רשתות בסלים), הספורטק רחוק לי מה ימשיך לחיות גם אחריכם?תנינים למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה?לליצן איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים?אני אוהב אותך של הייפייב מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם?נהג האוטובוס שצריך להגיד לי איפה לרדת כשאני עולה על קו חדש הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי?חיובי

מה שגיליתי מהשרשור הזה

הוא שאני קשישת הפורום. אוטוטו אני מפסיקה לבייץ מרוב שאני זקנה.

ROTEM30035

New member
אני גיליתי שמן ההכרח

להכיר לפחות אדם אחד שהתאשפז בבית חולים פסיכיאטרי בכדי להיות חבר בפורום רונה קינן. או להיפך.

למעלה