daniel ben ari
New member
נמאס לי לנקות../images/Emo67.gif
מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? ישנה.. וחסר לי שלא איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם?זאתי שלא מפסיקה להשמיץ אותי ולהגיד לי שאני לא בסדר איפה הייתם לפני 10 שנים? אממ איזה כיתה זה גיל 10? לא משנה. היה לי כיף זה בטוח
למה אתם מתפללים? שיהיה טוב לאנשים שחשובים לי ושילמדו לעשות לפעמים הפסקה מעצמם ועל מה אתם מסרבים להתפלל עדיין?שאלה מוזרה מדי אמרו עליכם פעם שאתם משוגעים? למה?הו כן.. ואני לעולם לא אבין למה אתם נפגעים כשמדברים עליכם מאחורי הגב? תלוי מי ומה ממה לא אכפת לכם? לצערי אכפת לי מדי מכל דבר מי אתם מרגישים שתמיד איתכם? מי שחשוב לי. גם אם זה חד צדדי מתי אתם מרגישים שאין לכם כוח? הו תמיד. יומיות זה נורא
מה גורם לכם להחוויר? הו. אני אדומה תמיד תמיד. בעיה מה הייתם רוצים למצוא? נחת (מודה שאני קרובה לזה מאי פעם) ואיזה תרופה למגרעות שלי מה ימשיך לחיות גם אחריכם? הפחד ("אנחנו מתים והפחד נשאר". בדיוק שמעתי המכשפות בפול ווליום באוטו) למי הייתם מוכנים לחכות כל לילה? לאלה שאני מרגישה שתמיד איתי
איזה שיר תקדישו למי שאתם אוהבים? לחיות נכון מי הייתם רוצים שלא ישכח אתכם? מי שהשפעתי עליו לטובה אי פעם. שלפחות משהו מזה ישאר הכרתם פעם מישהו שאושפז בבי"ח פסיכיאטרי? אכן
מה אתם בדר"כ עושים ב-2 בלילה? ישנה.. וחסר לי שלא איזה מפלצות הייתם רוצים לגרש מראשכם?זאתי שלא מפסיקה להשמיץ אותי ולהגיד לי שאני לא בסדר איפה הייתם לפני 10 שנים? אממ איזה כיתה זה גיל 10? לא משנה. היה לי כיף זה בטוח