DREAM 4 היה אירוע מצויין!!!

DREAM 4 היה אירוע מצויין!!! ../images/Emo58.gif

אאוקי הזה פשוט גאון! הוא ביצע גוגופלטה מהמאונט! אני חושב שזה הפעם הראשונה בMMA שהתרגיל הזה מבוצע מהמאונט.... הוא לקח את היריב שלו (מתאבק אולימפי) לקרקע פעמיים בקלות, שלט בקרקע וביצע הכנעה פשוט ללקק את האצבעות!.... מישהו מכיר לוחם באותו משקל שנקרא ג'י בי שן או בי ג'י פן?....
מוסאסי-יון. לדעתי קרב הערב! אחד הקרבות היחידים שהגיעו להחלטה בערב המצויין הזה ולא היה כמעט רגע משעמם... מוסאסי פתח מצויין והיה נראה כאילו הוא הולך לסיים את הקרב בKO כל רגע, יון במעברים יפים על הקרקע מגיע למצב של ג'וג'י דקה וחצי לסוף הסיבוב הראשון, מצליח לישר את היד כאשר מוסאסי מבצע גילגול ובריחה מהבריח לא פחות יפים מהכניסה לבריח עצמו ומציל את עצמו... סיבוב שני מוסאסי ממשיך בשליטה שלו בעמידה וממשיך אותה לקרקע כאשר הוא שומר על פוזיציה של הגב רוב הסיבוב ומסיים בהחלטה לטובתו... מנהוף מרסק את סקורבה המבוגר המבוגר. לא אחראי מצד ההנהלה והשופטים לתת לסקורבה לקבל כל כך הרבה מכות לפני שעוצרים את הקרב רק בגלל שזה הוא... בסוף הוא יגמור עם נזק רציני... גאלסיץ כרגיל לא עובר את הדקה וחצי לקרב, הפעם פציעה של היריב מנפילה לא טובה עצרה את הקרב... סוזה מנצח את מילר בהחלטת שופטים וסוגר את הרשימה של החצי גמר הטורניר האיכותי של DREAM. איזה כיף לראות אלטרנטיבה כזאת מושקעת לUFC... ולפי איך שזה נראה, DREAM 5 הולך להיות אפילו טוב יותר... נ.ב אני הייתי מצרף את אנדרסון סילבה, לולר, פאולו פילהו ודן הנדרסון וממשיך בטורניר....

favor

New member
קישורים אחרים (בלי ספוילרים)

בלינקר על הדרך נותנים ספויילרים. יש שם ספויילר מהאירוע של אליט. כאן תוכלו לצפות בקרבות כמו תמיד: http://mixedmartialartvideos.com/ כולל הקרב שלא מופיע באתר בין מוסאסי לבין דונג סיק יון: http://www.dailymotion.com/relevance/search/Gegard%2BMousasi/video/x5segh_gegard-mousasi-vs-dong-sik-yoon-dre_sport

favor

New member
דעות שלי../images/Emo58.gif

קודם כל יש כ"כ הרבה עומס ב-MMA ולא היה לי זמן לכתוב קצת לפני האירוע למרות שממש רציתי. בכל אופן היה אירוע פשוט מעולה עם KO, הכנעות וגם קרבות שהמלחמה הגיע עד להחלטה. אאוקי-נגאטה. לא יאומן כמה גמיש אאוקי ועד כמה זה בא לידיי ביטוי. אני חושב שמדובר באחת ההכנעות היותר יפות שנראו בשנים האחרונות ב-MMA ואאוקי פשוט בשיאו. גם העובדה שהוא שלט והוריד כמו שקולורבי הזכיר מתאבק אולימפי, זה בכלל לא צחוק. לאט לאט אנשים מתחילים לחלום על קרב בין אאוקי לבי ג'יי פן 2 הלוחמים הטובים ביותר במשקל שאין סיכוי ממשי שילחמו בשנים הקרובות. אוברים-טאה היון לי. וואו..! זה מה שיש לומר על הנוק אאוט הזה. שמאלית, ימנית ואם זה לא מספיק אז עוד ברכיה עמוק למפתח הלב והלוחם גומר במיון. יאללה.. אולי יתנו לנו אוברים-קרו קופ. גרייסי-גאדזחייב. שליטה טובה בקרקע והכנעה למופת. לא מפתיע ומקווה שנמשיך לראות את גרייסי והמסורת הגדולה של המשפחה הזאת. מוסאסי-דונג סיק יון. מאוד הופתעתי מיכולת הקרקע של מוסאסי, בכל זאת מדובר בסטרייקר טהור נוסף תוצרת הולנד (השלישי באירוע). המשולש נגד קאנג כנראה לא היה מקרי. היציאה מהארמבר היתה מדהימה אולי יותר מהיציאה של פרנקלין נגד לות'ר ואולי גם מהיציאה של ג'יי זי מול אאוקי. לא הבנתי מה ניסה יון להשיג בסיבוב השני, רק שכב וחיכה שהקרב ייגמר בלי להילחם. חטף, חטף וחטף בלי לשנות עמדה או להיאבק למרות הסגירה היפה של מוסאסי. שנה מדהימה של מוסאשי, רק אמצע השנה וכבר 0-4 שהתחילה עם TKO על סייבורג סאנטוס וכניסה לטופ 10. גאלסיץ'-קין. אויי איזה פציעה קשה לצפיה. אבל יפה שקין לקח הכל בחיוך, פעם שניה שקרב ביניהם נגמר בפציעה לרעת קין. לחצי גמר הוא יגיע כאנדרדוג המוחלט ונראה מה הוא יציע מול החיות ממול, פשוט חיות. הוא גם יותר חלש פיזית. ג'אקרה-מילר. למרות שעל הנייר מילר הגיע לקרב כפייבוריט כולם ידעו שניצחון שלו יהיה הפתעה כי ג'אקרה עדיין לא הגיע להישגים ב-MMA וניצחון כאן יכניס אותו לטופ של המשקל בעולם ובעצם יהיה הנצחון הראשון על שם גדול. וזה מה שהיה למרות שהקרב היה באמת שקול מבחינתי אבל יתרון קל בסיבוב הראשון לטובת ג'אקרה הכריעה את הקרב. מילר יכול להתנחם שהוא הלוחם הראשוןשמפסיד לג'אקרה לא בהכנעה. קרב טוב ומותח. מנהוף-סקוראבה. אלוהים ישמור כמה מנהוף הזה מסוכן לציבור. איזה עוצמה וכוח מתפרץ, אולי הסטרייקר הכי טוב בעולם ה-MMA. ב-K-1 כולם שוקלים פי 2 ממנו ככה שקשה להתמודד עם גורילות בגובה 2 מטר אבל ב-MMA הסיפור שונה, אף אחד לא יכול לעצור אותו. אירוע מעולה שמבטיח עתיד עוד יותר מעולה. 2 הטורנירים של דרים מוכיחים שהם הדבר הכי טוב שקרה ל-MMA ב-2008. דרים 5 צפוי להיות הקארד ה-2 או השלישי (בתחרות עם UFC 84) בטיבו ב-MMA השנה אחרי הקארד האלוהי של אפליקשיין וזה אפילו יקרה יומיים אחר כך. פשוט מחמם את הלב שזה כבר לא UFC. בהתחלה מאוד הטלתי ספק ברמת הטורניר של המידלווייט ולמרות שקאנג הודח ואקיאמה נפצע רגע לפני פתיחתו, הטורניר הזה לדעתי מצליח להעפיל על טורניר הלייטווייט מכיוון שהוא מוליד לעולם 2 שמות גדולים כמו מוסאסי וג'אקרה ועוד מפלצת בשם מלווין מנהוף. עוד מעט אני אעלה את הדירוג שלי למשקל המידלווייט בעולם ותצפו להפתעות. לא יודע איך יחלקו את המצ'אפים בחצאי גמר הטורנירים אבל רק שלא יהיו פציעות!! אמן

favor

New member
טופ 12 במידלווייט../images/Emo58.gif

1. אנדרסון סילבה 2. פאולו פיליו 3. ריץ' פראנקלין 4. יושין אוקאמי 5. רובי לולר 6. גגארד מוסאסי 7. יושיהירו אקיאמה 8. דניס קאנג 9. קאזואו מיסאקי 10. מלווין מנהוף 11. רונאלדו ג'אקרה 12. דן הנדרסון

אני חושב שנסחפת קצת, כנראה

שמאוד אהבת את האירוע כמוני.. לדעתי על סמך השגים הדירוג צריך להיות שונה.. גם אני חושב שמוסאסי עוד יגיע לטופ 10 ואולי גם יהיה האלוף! הוא ממש צעיר.. גם סוזה יכול ללכת כל הדרך. אבל הם צריכים תארים ונצחונות על שמות גדולים בשביל לעלות ככה בדירוג..

טופ 10 בmw לדעתי..

סילבה, פילהו, לינדלנד, מיסאקי, פרנקלין, לולר, אקיאמה, אוקומי, טריג, אלמיידה, מוסאסי, סוזה, יון, מנהוף, לייטס, מרקודת`, ביספינג, קאנג לי, דניס קאנג.. אילו פחות או יותר הטופ לפי סדר על פי השגים וכושר נוכחי..

favor

New member
למה נסחפתי?

אני באמת חושב ששלושת הלוחמים האלו כבר כעת נמצאים בטופ. אני לא אדם של היסחפויות, יש לי דירוגים שאני מעדכן תמיד בהתחשב לתוצאות האקטואלים.. אני לא ממציא מחדש כל פעם דירוג אחר. ג'ייסון מילר מבחינתי היה טופ 10 לפני האירוע, ניצחון עליו מחדיר את ג'אקרה עמוק לשם במיוחד עם מאזן 1-9. מוסאסי גם היה ממוקם אצלי 8 או 9 ולאחר ההפסד של מילר ומרקוורדת' והניצחון שלו הוא עולה בדירוג. נלקחים בחשבון גם קרבות טופ מול טופ וגם מאזנים נגד לוחמים אחרים. למוסאסי יש מאזן נדיר, 2 הפסדים ב-25 קרבות, הוא משאיר מאחוריו כבר כעת שמות כמו: סייבורג, לומבארד, סיק יון וקאנג... מה יותר מזה? ואני לא חושב שעוד הייתי קורא למישהו שנלחם 25 קרבות MMA בקריירה "הוא מאוד צעיר".. מה הקשר? מי עוד מפריע לך.. מנהוף? רק תגיד ותקבל נימוק. מנגד, אני אגיד לך שהדירוג שלך מאוד תמוה מבחינתי. מאט לינדלאנד עוד מעט שנה וחצי בלי ניצחון MMA, כל הדירוגים הוציאו אותו ורק אצלך הוא מס' 3
, וגם אז אף פעם לא היו לו ניצחונות גדולים שאמורים לתת לו מקום בטופ 3. אפשר להפסיק לדרג אותו ע"פ הישגים של לפני 7 ו-8 שנים. אלמיידה לא ניצח שם גדול 4 שנים (בעצם בכלל לא נלחם), קונג לי ניצח את שאמרוק שהוא בעצמו לוחם שחזר וניצח בקושי לוחם גמור כמו בארוני. שאמרוק ממש לא היה המבחן של לי, הוא מעבר לשיא בדיוק כמו אחיו. זה כמו לדרג את קימבו סלייס בטופ של ההביווייט. יש עוד הרבה אבל אין לי כוח.. אני חושב שאתה מדרג בצורה אוטומטית, צפויה, לא אקטואלית וע"פ פופולאריות.

תראה..

המאזן של מוסאסי מרשים אבל איזה תואר הוא לקח ואיזה טופ 10 הוא ניצח? את יון? את קאנג? שניהם לא טופ.. ומנהוף מה עשה? ניצח את סבא סקורבה?! הוא הפסיד ליון והוא יפסיד לכל לוחם עם משחק קרקע טוב.. מה עושה דניס קאנג אצלך במקום ה8?! איפה לינדלנד, טריג, אלמיידה, יון, לייטס, ביספינג, מאיה, קוטה, נינג`ה ואחרים.. אני גם מדרג לפי טבלה שמתעדכנת אבל ניצחון מרשים ככל שיהיה על לוחם שלא בטופ לא מקפיצה את המנצח כמה שלבים בדירוג..

ביספינג?

עם כל האהבה שלי אליו, הוא באמת לא ניצח עדיין מישהו משמעותי. אבל איך שהוא ניראה עכשיו, הוא בדרך הנכונה להיות אפילו בטופ 5.

בספינג לא עשה הרבה

אבל גם לא פחות ממוסאסי וסוזה ואין שום סיבה לדרג אותם מעל דן הנדרסון ולהתעלם מבספינג.. אתה לא מסכים עם הדירוג שלי?

favor

New member
טוב.. שכנעת אותי לנמק

קודם כל נימוק כמו "לא ניצח לוחם טופ 10" זה לא נימוק רלוונטי כי על זה בעצם אנחנו מתווכחים. מי טופ 10, אז איך בכלל אפשר להשתמש בזה כנימוק? אני ממליץ לך אגב, כשאתה עושה דירוגים שהם בעצם השוואות תמיד תעשה עם המאזנים שלהם באתר שרדוג. אני ראיתי מאות קרבות ולא תמיד זוכרים מי ניצח מתי ואת מי, וכשהקרבות מונחים לפניך זה יותר קל. בכל אופן אני אכבד את דעתך, ואת דרך חשיבתך אבל גם אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים על הדירוגים המוזרים שלך. הנה דירוג מנומק: 1. אנדרסון סילבה: אין בכלל ספק. 2. פאולו פיליו: בלתי מנוצח עם רשימה מכובדת מאחוריו. 3. ריץ' פרנקלין: שליטה בלעדית על שסילבה הגיע. 4. אוקאמי: הפסיד רק לפרנקלין ב-UFC. 5. רובי לולר: בשנה וחצי האחרונות ניצח את נינג'ה, טריג ווילאסנור בצורה משכנעת, 3 לוחמים בעלי שמות. 6. מוסאסי: כמו שאמרתי, מאזן נדיר ונצחונות אחרונים מאוד משכנעים. 7. אקיאמה: הפסד בודד אחד ונצחונות גדולים על מנהוף וקאנג. 8. קאנג: למרות ההפסדים בשנה האחרונה היה בלתי מנוצח למשך 22 קרבות מ-2003 ועד 2006. אי אפשר למחוק את ההישג הנדיר הזה ששם אותו ב-2006 בטופ 5 העולמי לטעמי. 9. מיסאקי: ניצח טורניר בהחלטה חצויה למרות שהגיע לגמר אחרי הפסד בחצי גמר. רשימה של נצחונות מכובדים לצד הפסדים כואבים. איפשהו באמצע, איפה שהוא אמור להיות ממוקם, עדיין לא יציב כמו הלוחמים מעליו. 10. מנהוף: אומנם הפסיד ליון, אבל הפסד כזה לא ימחוק לו רשימה של נצחונות גדולים שהפכו אותו לסטרייקר הטוב בעולם לצד סילבה (ואולי יותר). 22 נצחונות ש-21 מהם נגמרו ב-TKO, משהו שאין ב-MMA כיום ואולי לא קיים בכלל בענפי הלחימה בעמידה, גם באגרוף לא ראיתי דבר כזה. אם היה מנצח שם גדול (מה שלדעתי יקרה בהמשך הטורניר) מזמן היה מגיע גבוה יותר. (רק להזכירך, סקוראבה נחשב ללוחם קרקע מעולה ואת התוצאות ראינו זה עתה) 11. ג'אקרה: 9 נצחונות רצופים, 8 מהם בהכנעות בסיבוב הראשון, האחד הנותר היה נצחון השיא מול מילר. 12. דן הנדרסון: רשימה מכובד של ניצחונות למרות ש-2 הקרבות האחרונים שלו במשקל היו הפסדים לסילבה ומיסאקי. לא נכנסו לרשימה שלי: מרטין קאמפמן: דוקא אותו לא הזכרת. האיש היחיד שניצח את לייטס (שאותו כן טרחת להזכיר) ומחזיק ברקורד מרשים מאוד וגם בלתי מנוצח ב-UFC. לוחם גדול אבל עדיין לא כדי להיכנס, בטוח שזה יקרה בקרוב. נייט מרקוורדת': רשם הרבה הפסדים ללוחמים בינוניים ומטה בפאנקרייס, השנים האחרונות היו הצלחה עבורו אך ההפסד ללייטס יצטרך להעיר אותו אם ירצה להיכנס ל-12 הראשונים. מילר: הפסיד לג'אקרה, לפני כן היה אצלי מדורג. יש לו נצחונות מרשימים במשקל על לולר וקאנג אבל הפסד לטריג. טריג: לא ממש הצליח בוולטרווייט עלה למידלווייט וניצח יפה את מילר ומיסאקי אבל הפסיד ללולר. זה מה שיכניס אותו לטופ? ממש לא. זהו, אלה הלוחמים שאני עוד יכול להתפשר עם כניסה שלהם לטופ כל שאר נפסלים מסיבות אחרות. ביספינג: 2 קרבות במשקל לא אופציה עבורי, אבל הוא בדרך הנכונה. לינלאנד: שנה וחצי בלי נצחון MMA, מחוץ לרשימה. אלמיידה: 4 שנים לא נלחם, מה לחוץ? הוא עוד יהיה אולי מס' 1. (תסלח לי) הבדיחות שכתבת לי אח"כ מראות לי עד כמה אתה נואש בוויכוח הזה. יון? לוחם עם מאזן שלילי בטופ שלך? מאיה? ניצחון על אד הרמן נכנס לרשימה שלך? כן, יש הרבה לוחמים מידלווייט בעולם אבל לא נראה לי שאני צריך להזכיר את כולם. חבל שלא המשכת להציג לי עוד לוחמים.. שכחת עוד לוחמים ראויים להיזכור: מקדונלד, קוורי, וילאסנור, ליבן ועוד ועוד ועוד.. אצלי נכנסים 12, קשה לי עם יותר.. אם אני אעשה רשימה של 1000 כולם יופיעו, אל תדאג.. לא חוכמה לומר לי מה עם זה מה עם זה מה עם זה. שמת לב שכבר כתבת לי בכל השרשורים האלו יותר מ-20 לוחמים שלא ציינתי, ביחד עם הרשימה שלי זה כבר מגיע כמעט ל-40 לוחמים.. כל הכבוד שאתה מודע לשמות שלהם.

אתה מאוד מתלהם!.... מה קרה?

אנחנו דנים בכיף מי לדעתינו ראויים לאיזה דירוג, אנחנו לא באמת קובעים כלום.... כן הזכרתי כמה לוחמים שחשבתי שאולי שכחת ואני גם לא מסכים עם הדירוג שלך אם בא לך לדון על זה בכיף אז סבבה אבל אם אתה לוקח את זה אישי אז עזוב, זה לא כזה חשוב.... כשאתה כותב: " הבדיחות שכתבת לי אח"כ מראות לי עד כמה אתה נואש בוויכוח הזה." אז אתה יוצא מנקודת הנחה שאנחנו בויכוח וכשאתה כותב בציניות: "כל הכבוד שאתה מודע לשמות שלהם." אתה כאילו מבקש ממני דגובה צינית ומזלזלת... תחשוב על זה... טוב אם אתה מעוניין אז בו נמשיך את הדיון... 1-אנדרסון סילבה- ברור! 2-פילהו- מסכים 3-מאט לינדלנד- אומנם הוא ביצע רק 3 קרבות ב2007 והוא לוחם מבוגר אבל כמות הניצחונות שלו על לוחמים בטופ במהלך הקרירה + העובדה שסיכסוך עם הנהלת הUFC גרמו לו להפסיק להחילחם שם ולא יכולת לא טובה או הפסדים + העובדה שיש לו קרב נגד נגאו שהוא לוחם מצויין בקרוב + העובדה שהוא מחפש תחרות בכל צורה בכך שהוא נלחם מול פידור ומול ראמפייג' ואפילו יש החושבים שמגיע לו הקרב עם ראמפייג' לא נותנת לי שום סיבה להוריד אותו מהרשימה, מה שכן, הפסד או פרישה יורידו אותו מהרשימה, בדיוק כמו פידור... 4-מיסאקי- אחד הלוחמים היחידים שהתחרה כמעט ורק נגד הטופ! הבן אדם מחפש תחרות ולפעמים גם מפסיד אבל הטורניר שהוא לקח, הנצחונות על השמות הגדולים, הניצחון על דן הנדרסון בטורניר והעובדה שהוא עדין נילחם ומנצח.. 5-דן הנדרסון- אלוף פרייד למשקל במשך תקופה ארוכה, ניצחונות גדולים במהלך הקריירה ואפילו החזיק את החגורה של הLHW במקביל! מה שכן ההפסד לסילבה היה דיי רצחני, עד כדי כך שהוא צנח למקום החמישי 6-פרנקלין- לוחם לא רע בכל האספקטים של הקרב, מאזן טוב ושליטה במשקל הזה בUFC במשך תקופה. מה שכן, בתקופה הזאת לא היו בUFC לוחמים מי יודע מה אטרקטיבים, כשסילבה פרק אותו פעמיים בכזאת קלות הבנו שהוא לא ממש באותה ליגה. 7-לולר-בשנתיים האחרונות מנצח בצורה מרשימה שמות מוכרים ולאט לאט מתקדם בדירוג. 8-אקיאמה- לוחם מצויין שההפסד היחיד שלו היה ממש בתחילת הדרך לג'רום לה בונר!!! הבן אדם נראה כמו גוליבר לידו והוא מומחה במואי טאי! אם היפנים לא היו מראגנים קרבות בסיגנון הפריק שואו הזה אז המאזן שלו היה 10-0 כאשר כל הניצחונות שלו נגמרים בהכנעות או KO! בין הלוחמים שהוא ניצח יש שמות כמו: דניס קאנג ומנהוף... 9-אוקומי-רצף ניצחונות יפה והצלחה בUFC. מה שכן הפסיד לפרנקלין והתבכיין בקרב עם אנדרסון סילבה. 10-טריג-אני באופן אישי לא מת עליו אבל ניצחונות על מיסאקי ומילר נותנים לו את הדירוג הזה... עכשיו תן לי להבין משהו דן הנדרסון ומאט לינדלנד לא נספרים בעינייך?! אתה חושב שלמוסאסי או לאוקומי מגיע להיות מדורגים מעל אקיאמה?! (תבדוק "שרדוג" כמו שאמרת לי...) אתה באמת חושב שלקאנג עדין מגיע טופ 10?! יש הבדל בין לא להלחם (כמו פידור) ואז קשה להוריד אותך בדירוג לבין להלחם ולהפסיד (כמו קאנג) ואז קל לעשות את זה...

נ.ב לגביי הנדרסון, לינדלנד ויון....

את ראמפייג' אתה מעריך?! אתה חושב שהוא לוחם טוב? תראה את 5 הקרבות האחרונים שלו.... ניצח את יון (שקראת לו בדיחה) בהחלטה בסה"כ. ניצח את לינדלנד בהחלטה מפוצלת! (כמו כל החלטה מפוצלת הרבה מאמינים שהקרב הגיע ללינדלנד...) ניצח את איסטמן בKO ניצח את לידל בKO ניצח את הנדרסון בהחלטה. כנראה שהחברה האילו בכושר לא רע....

favor

New member
אני אענה לך בצורה הכי פשוטה שיש

MMA זה לא מדע מדויק. למה לעזאזל אנדרסון סילבה הפסיד לריו צ'ונאן ולדאיג'ו טקאסה? הם יותר טובים ממנו? לא. ושוב עוד פעם אני אסביר לך (בפעם המי יודע כמה) למה כל הלוחמים האלו לא נלקחים בחשבון אצלי. לינדלאנד: לוחם מעולה אבל בלי ניצחון MMA שנה וחצי ייתכן שיחזור במקרה של ניצחון וייתכן שלא. (וגם הקרב שלו מול ראמפייג' לא מעניין אותי כמו הקרב שלו עם פידור שם הוא נאלץ לעלות משקל ולא נלחם כמידלווייט). יון: מאזן MMA שלילי וזה לא משנה גם אם אפילו נלחם בגדולים ביותר (וזה לא קרה). איסטמן: נו באמת.. לידל: לייט הביווייט. הנדרסון: הקרב שלהם היה במחלקת הלייט הביווייט, אני מדבר כאן על מחלקת המידלווייט. אנחנו לא עשינו דירוג P4P אלא דירוג מידלווייט בלבד. למה הנדרסון מס' 12 אצלי במידלווייט? 2 הקרבות האחרונים שלו במשקל היו הפסדים (לפני כן ולפני ההישגים של יריביו לדוויזיה דורג אצלי טופ 5) יתרה מכך, לפני ההפסדים ניצח את מיסאקי בההחלטה ואת בוסטמנטה בהחלטה חצויה. נראה לי שעשית סלט מכל הדירוגים, ואתה בכלל לא יודע מי ניצח את מי ומתי ואפילו מתי נלחמו בפעם האחרונה. הזכרון שלך נראה לי כ"כ רע שאתה גורם לי לענות לך הרבה פעמים על אותם שאלות, אני חוזר על עצמי כמו פטיפון.

אתה סתם רב עם עצמך..

לא שאלתי אותם שאלות, לא הזכרתי את לידל ואיסטמן כמדורגים אלה כקרבות האחרונים של ראמפייג`, יש לך קשיים בהבנת הנקרא וביכולת ביטוי עצמי.. כשנח לך אתה מציין את ההפסד של אקיאמה ללה בונר ואז אתה אומר שלינדלנד-ראמפייג` לא נחשב כי זה לא אותו משקל.. נו באמת! לפחות תהיה עיקבי..

favor

New member
בוא נסיים כאן

מה שכן, אתה צודק ללא ספק במקרה של אקיאמה.. אני מודה שצריך. בכל אופן אני עדיין חושב שיש לו יתרון לא גדול על ג'אקרה וכך דירגתי את זה. זה לא יעזור לך, כותבים והוגים פיליו!!(-;

favor

New member
קודם כל

אתה מקודם ניסית לעשות ממני צחוק כשאמרת לי "מה עם זה מה עם זה מה עם זה" אולי 20 שמות זרקת כשידעת שאני מדרג רק 12, ובסוף הם אפילו לא קיימים אצלך
אז יותר טוב תשאל את עצמך למה עשית את זה.. מצטער, אבל כשאתה כותב שאלה מטומטמת אתה לעיתים תקבל תשובה מטומטמת. אין לי בעיה עם הדירוג הזה, המחלוקת היחידה הגדולה בינינו היא לינדלאנד ואני נוטה להוציא מהרשימות שלי לוחמים לא פעילים (כמו שיקרה עם קוטור עוד מעט). אם ינצח את נגאו יש מצב להחזיר אותו לטופ. אבל בחיאת, שנה וחצי בלי ניצחון MMA, מה איכפת לי את מי הוא ניצח ואת מי הוא יפגוש בעתיד. כנ"ל אלמיידה וביספינג.. אני לא מבין למה כל דבר אני צריך להסביר 3 פעמים, כבר הסברתי לך שהלוחמים האלו לא ברשימה שלי מטעמים שלא קשורים ליכולות שלהם. ואתה שואל שוב ושוב. אגב, קוראים לו פאולו פיליו (זה כמו לקרוא לכדורגלן רונאלדינהו) אגב, למה אקיאמה כן וסוזה לא בעינך? סתם שאלה שהייתי רוצה תשובה עליה.

אפרופו טימטום תקרא את התגובה שלך..

אקיאמה ניצח את כל הקרבות שלו בהכנעות וko (מראה על שליטה בקרקע ובעמידה) בין הלוחמים שניצח ישנם שמות כמו קאנג ומנהוף! והוא לא הפסיד ללוחם ממישקלו! סוזה ניצח את הכל רק בהכנעות ועד שקיבל לוחם כמו מילר הגיע רק להחלטה.. לגבי פילהו או פיליו זה כמו הויס או רויס גרייסי, כשמתרגמים שם מלועזית לעיתים יש כמה דרכים במיוחד מפורטוגזית אז את תשחק אותה אבשלום קור ואל תחפש להתנשא בנושאים לא קשורים.. בן כמה אתה שאתה מתרגש כל כך? אמרתי משהו מעליב? בסך הכל כתבתי שיש עוד לוחמים..

favor

New member
בסך הכל תיקנתי

אבל כנראה שאתה מנסה לעשות ממני בנאדם רע, לא מבין לאילו מטרות אבל לבריאות. שרשף תיקן אותי (ותאמין לי שאני עוד הייתי נחמד) אמרתי לו שהוא היה מתנשא? הבנתי שטעיתי וקיבלתי בהבנה. אומרים פיליו ולא פילהו בלי קשר לכלום וזה הכל. לא רואה שום הבדל מהותי בין לוחם שניצח את שלמנקו ומילר לבין לוחם שניצח את מנהוף וקאנג שבשאר הקרבות היתה שליטה מרשימה ושניהם עם מאזן דומה. היתרון הוא קל בלבד עבור אקיאמה ולכן כך הוא דורג אצלי לפני. ובחייאת.. זאת סתם היתה רק אמירה, יפה לך שניסית לכוון את זה אליך אבל זה היה רק הסבר לשאלה שלך על ההתלהמות שלי. ואיך בכלל אפשר לדון עם מישהו שכל הזמן מנסה לחפש אותי ולהוציא אותי רע בדיון? אולי קנאה? חשבתי שהשתנת.. תתבגר.

למעלה