ק ו ל ו ר ב י
New member
DREAM 4 היה אירוע מצויין!!! ../images/Emo58.gif
אאוקי הזה פשוט גאון! הוא ביצע גוגופלטה מהמאונט! אני חושב שזה הפעם הראשונה בMMA שהתרגיל הזה מבוצע מהמאונט.... הוא לקח את היריב שלו (מתאבק אולימפי) לקרקע פעמיים בקלות, שלט בקרקע וביצע הכנעה פשוט ללקק את האצבעות!.... מישהו מכיר לוחם באותו משקל שנקרא ג'י בי שן או בי ג'י פן?....
מוסאסי-יון. לדעתי קרב הערב! אחד הקרבות היחידים שהגיעו להחלטה בערב המצויין הזה ולא היה כמעט רגע משעמם... מוסאסי פתח מצויין והיה נראה כאילו הוא הולך לסיים את הקרב בKO כל רגע, יון במעברים יפים על הקרקע מגיע למצב של ג'וג'י דקה וחצי לסוף הסיבוב הראשון, מצליח לישר את היד כאשר מוסאסי מבצע גילגול ובריחה מהבריח לא פחות יפים מהכניסה לבריח עצמו ומציל את עצמו... סיבוב שני מוסאסי ממשיך בשליטה שלו בעמידה וממשיך אותה לקרקע כאשר הוא שומר על פוזיציה של הגב רוב הסיבוב ומסיים בהחלטה לטובתו... מנהוף מרסק את סקורבה המבוגר המבוגר. לא אחראי מצד ההנהלה והשופטים לתת לסקורבה לקבל כל כך הרבה מכות לפני שעוצרים את הקרב רק בגלל שזה הוא... בסוף הוא יגמור עם נזק רציני... גאלסיץ כרגיל לא עובר את הדקה וחצי לקרב, הפעם פציעה של היריב מנפילה לא טובה עצרה את הקרב... סוזה מנצח את מילר בהחלטת שופטים וסוגר את הרשימה של החצי גמר הטורניר האיכותי של DREAM. איזה כיף לראות אלטרנטיבה כזאת מושקעת לUFC... ולפי איך שזה נראה, DREAM 5 הולך להיות אפילו טוב יותר... נ.ב אני הייתי מצרף את אנדרסון סילבה, לולר, פאולו פילהו ודן הנדרסון וממשיך בטורניר....
אאוקי הזה פשוט גאון! הוא ביצע גוגופלטה מהמאונט! אני חושב שזה הפעם הראשונה בMMA שהתרגיל הזה מבוצע מהמאונט.... הוא לקח את היריב שלו (מתאבק אולימפי) לקרקע פעמיים בקלות, שלט בקרקע וביצע הכנעה פשוט ללקק את האצבעות!.... מישהו מכיר לוחם באותו משקל שנקרא ג'י בי שן או בי ג'י פן?....
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)