DREAM 4 היה אירוע מצויין!!!

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו..

תקרא את הדיון מהתחלה ותסביר לי איפה אני מנסה להוציא אותך רע? זה שיצאת רע זה לא אשמתי, אולי אתה רע.. אני לא רבתי כאן עם איש מלבדך וגם עכשיו אין סיבה לריב בעיניי רק שאתה עושה הכל כדי לריב.. לא יודע למה, אולי לא התבגרת, אולי אתה נהנה מזה או שאתה אוגר ביטחון עצמי דרך הפורום כי בחיים כנראה העיניינים מדאדים..

favor

New member
אתה מוזמן לפגוש אותי בחיים

ביטחון לא חסר לי, ניהלתי בית קפה בגיל 17 וחצי אז נראה לי שזה בעייתי.. תקפוץ לביקור במפגש, תגיד שלום ונעזוב כבר את הוויכוחים המטופשים האלו
אני בטח לא מחפש לריב

../images/Emo45.gif

אנחנו באמת סתם מתווכחים במקום להנות כאן בכיף!... דווקא מההודעות שלך והידיעות שאתה מוסר כאן בפורום אני נהנה בעיקר! סתם חבל להתווכח על שטויות...

favor

New member
הוכרזו המצ'אפים ללייטווייט

אאוקי נגד אונו. טוב, ברור שהם רוצים שאאוקי יהיה בגמר. וקוואג'ירי נגד אלברז.. קרב פיצוץ!

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

אין לי זמן לכתוב דעות מפורטות אני רק יכול להגיד שמאוד נהנתי מהאירוע וכל הקרבות היו טובים! פשוט תענוג לצפייה. אני מקווה לאאוקי נגד אלברז בגמר הלייטוויט ומנהוף נגד ג'סקארה בגמר של הMW. או בעצם מוסאסי נגד מנהוף כי אני רוצה לראות הפצצה. אוברים אחד הסטרייקרים הכי לא מעורכים בעולם... הבחור מפלצתי ומגיע לו קרב עם קרו קאפ

favor

New member
נצל"ש המלצה על ארגון: Jungle Fight

ארגון MMA ברזילאי שנוסד ב-2003 ומאז ערך 9 אירועים. 2 מביניהם כבר נערכו השנה והארגון תופס תאוצה. בגלל שמירב האהדה ב-MMA נחשבים מיפן וארה"ב הארגון רק מפתח לוחמים, שעם השנים הופכים לשמות גדולים. בכל אופן הנה הקארדים של האירועים ככה שאם יוצא לכם לתפוס קרב או אפשרות לראות את האירוע המלא.. לכו על זה. Jungle Fight 1: אבנזר בראגה נגד רודריגו דה סוזה שינסאקה נאקמורה נגד שיין אייטנר ג'אסטין מק'ולי נגד דריו אמורים סייבורג סאנטוס נגד לוקאס לופס רונאלדו ג'אקרה נגד ג'ורג' פאטינו גבריאל גונזאגה נגד פבריסיו ורדום ליוטו מאצ'ידה נגד סטפן בונאר Jungle Fight 2: גבריאל גונזאגה נגד צ'ארלי בראון קאצויורי שיבאטה נגד אייסמן בובי הופמן נגד קרלוס ברטו ראני יאיא נגד פרדסון פאיקסו רונאלדו ג'אקרה נגד ויקטור באבקיר פאביאנו שרנר נגד אסוואריו סילבה טראוויס וויף נגד לאופלדו מונטנגרו אבזנר בראגה נגד פבריסיו ורדום Jungle Fight 3: אלסיו סקארה נגד אסוואריו סילבה פאביו מלו נגד פרדסון פאיקסו לאופלדו מונטנגרו נגד בובי הופמן טוני דה סוזה נגד קרליניוס לימה מאסהיטו קאקיהארה נגד רוקי רומרו ג'ורג' פאטינו נגד בוריס ג'ונסטומפ באבאלו סוברל נגד חוסה "פלה" לאנדי Jungle Fight 4: שינזו מאצ'ידה נגד כריסטיאנו רוסה הליו דיפ נגד ברנט בופרלנט קרלוס בארוש נגד ג'ורג' פאטינו רודריגו סוזה נגד לאופלדו מונטנגרו מרקוס ואלה נגד קאזים ענאן פבריסיו מונטיירו נגד חוסה "פלה" לאנדי ולאדי מאטיושנקו נגד קרלוב בארטו Jungle Fight 5: חוסה אלדו נגד לוסיאנו אזבדו פאביו טיגראו נגד איבן ג'ורג' פרדסון פאיקסו נגד מיליאן ג'וראסינוביץ' הליו דיפ נגד אדסון דראגו סייבורג סאנטוס נגד מייקל מאטרלה אלכסנדרה פריירה נגד ג'וליו סזאר אלכסנדר שלמנקו נגד חוסה פלה לאנדי Jungle Fight 6: טוני דה סוזה נגד ויטאלמו קוביס אדריאנו מרטינס נגד סטיב ריינה שינזו מאצ'ידה נגד בראין ראפיק פרדסון פאיקסו נגד מרקוס גלבאו פרויד הנסן נגד דאנילו וילפורט חוסה פלה לאנדי נגד טאלס לייטס אלכסנדר שלמנקו נגד רונאלדו ג'אקרה ליוטו מאצ'ידה נגד אריק ואנדרליי ב-JF Europe7 המיין אבנט היה בין ג'אקרה לבין חיים גוזלי הישראלי. חוץ מאלו היו גם Jungle Fight 8 וJF- Warriors שנערכו ב-2008 ששם נלחמים כוכבי העתיד (עדיין לא שמות מוכרים). הרבה לוחמים הגיעו מהארגון הזה ל-UFC ותהיו בטוחים שה-UFC ממשיכים לעקוב ולהביא כוכבים משם.

למעלה