וואו,באמת שאלה קשה...
החלום האמיתי שלי הוא למצוא את אותה אהבה, אבל את אומרת מה אם כבר סגרנו את זה?...חחחחח,נו טוב צריך להיות אופטימיים כנראה,אז ננסה. הייתי עובר למקום אחר בארץ,אולי עובר לאיזה יישוב קטן בגליל (כי אני אוהב מזג אוויר חורפי,ובכלל את הטבע...),הרחק מכל ההמון,הרחק מכל מה שמזכיר לי את העבר,רוצה פשוט להעלם מכולם,להיות קצת עם עצמי, לשכוח מהרבה מאוד דברים,ולזכור את הדברים החשובים באמת. אני חושב שזה הדבר שאני צריך לעשות כדי באמת לפתוח דף חדש,זה "הורג" אותי כל פעם מחדש איך בארץ הקטנה הזו כולם מכירים את כולם ואי אפשר לחמוק ממי שהיית פעם או שאתה עדיין עכשיו,למרות שכל כך רוצה להשתנות,רוצה כבר להשאיר את העבר מאחוריי,לא לשכוח אבל לתת לו מנוחה. קשה לי לראות את עצמי גר בארץ אחרת,אבל אף פעם אי אפשר לדעת לאן יוליך אותך הגורל,אז אם אני צריך לבחור מקום כזה הייתי בוחר לחזור לניו זילנד. אני מרגיש כאילו "המציאו" את הארץ הזו בשביל אנשים כמוני-ארץ רחוקה,כמעט שכוחה,עם מגוון מדהים של נופים וטבע,קצת פחות של בעלי חיים,אבל בשביל זה אפשר לקפוץ לאוסטרליה השכנה הקרובה(יחסית כמובן-שלוש שעות טיסה...). פעם היא ואוסטרליה היו מושבות אסירים,היום אני מסתכל עליה בתור מושבת החולמים,או מושבת החלומות.חלום קטן שכזה,לימים שחורים...להסתכל עליה, לחשוב עליה,לזכוראת הזכרונות משם,והנה הופ החיים כנראה לא כל כך שחורים כאלה-אם יש מקום כזה על פני האדמה כנראה שאלוהים,אם קיים,עשה משהו טוב בכל זאת(טוב,נו לא נגזים,אני יודע שיש עוד...אבל לא תמיד רואים את זה).אז זהו החלום שלי,לא ממש מקורי,אבל עדיין זה מה שיש. שיהיה לכולם יום טוב ויפה,והעיקר להמשיך לחלום כי לא ניתין להגשים חלומות לפני שחולמים אותם לפני כן.