DREAM TIME - שאלת סקר

noa128

New member
DREAM TIME - שאלת סקר

(מתוך מבדק שעשו לי פעם בראיון עבודה): אם היה לכם שק של פנאי - ושק של כסף לעשות בם כל מה שתרצו מה הייתם עושים ? (וכל השאר מסודר לכם בחיים, כן? כבר יש לכם בית, אוטו, אהבה...) קדימה, מחכה לתשובות..

LostInTheSky

New member
טסה לאוסטרליה...

לטיול ארוך ארוך ארוך... ואם אפשר... נשארת שם! אבל לצערי זה רק.... ח-ל-ו-ם!

lost in dreams

New member
אממ... ../images/Emo9.gif

הייתי מקימה אגודה שמגשימה חלומות לחולים סופניים... ואח"כ הייתי טסה לאיזה אי טרופי ומולידה שם המון ילדים...
מחשבה מאוד מעודדת ומחממת... כל הכבוד!

נירה63

New member
ואוווווווו

הייתי בונה אחוזתה ענקית בגליל...אחר כך מביאה לעולם עוד כמה ילדים ומאמצת עוד כמה...וביחד טסים לטיבת...לפוש ולחזור מלאי אנרגיות...

וואוו - חתיכת שאלה!

כל הרעיונות שלי התייבשו אחרי שקראתי מה כתבו שתיים שקוראות לעצמן LOST. LOST באגדות! איזה ראש גדול יש להן! אילו היה לי, הייתי מצטרפת לחלומית בפרוייקט הכל-כך נפלא שלה, אחר כך לוקחת אותה לאי נהדר שאני מכירה ובדרך עוצרת אצל השמימית באוסטרליה לקפה. אחר-כך חוזרת ארצה (כבר רגילה לחזור) כי השק מלא כסף ואני חולמת להקים פה בית ספר מיוחד. ודרך אגב, DREAM TIME זה שם המיתולוגיה של "בראשית" של האבוריג'ינלים האוסטרלים...מעניין איך השמימית כיוונה לשם...
תלתל

LostInTheSky

New member
מרגישה אנוכית....

... כי ישר חשבתי על עצמי... ולכולם יש חלומות שקשורים באחרים... מגיע לי
!

קשקושא

דווקא שמחתי שאת חושבת על עצמך כי עכשיו זה התור שלך וטוב שאת זוכרת את עצמך. לחלומית התאים משהו אחר אבל גם זה בשביל עצמה. ואם תשימי לב, אני שאוהבת להיות עם אנשים - איזה טרמפ תפשתי על שתיכן.....חחחח כל אחד ומה שמתאים לו. אין טוב או רע. אז חלאס עם הבוקסים בפרצוף. פ'סדר? תלתל

ניאו30

New member
וואו,באמת שאלה קשה...

החלום האמיתי שלי הוא למצוא את אותה אהבה, אבל את אומרת מה אם כבר סגרנו את זה?...חחחחח,נו טוב צריך להיות אופטימיים כנראה,אז ננסה. הייתי עובר למקום אחר בארץ,אולי עובר לאיזה יישוב קטן בגליל (כי אני אוהב מזג אוויר חורפי,ובכלל את הטבע...),הרחק מכל ההמון,הרחק מכל מה שמזכיר לי את העבר,רוצה פשוט להעלם מכולם,להיות קצת עם עצמי, לשכוח מהרבה מאוד דברים,ולזכור את הדברים החשובים באמת. אני חושב שזה הדבר שאני צריך לעשות כדי באמת לפתוח דף חדש,זה "הורג" אותי כל פעם מחדש איך בארץ הקטנה הזו כולם מכירים את כולם ואי אפשר לחמוק ממי שהיית פעם או שאתה עדיין עכשיו,למרות שכל כך רוצה להשתנות,רוצה כבר להשאיר את העבר מאחוריי,לא לשכוח אבל לתת לו מנוחה. קשה לי לראות את עצמי גר בארץ אחרת,אבל אף פעם אי אפשר לדעת לאן יוליך אותך הגורל,אז אם אני צריך לבחור מקום כזה הייתי בוחר לחזור לניו זילנד. אני מרגיש כאילו "המציאו" את הארץ הזו בשביל אנשים כמוני-ארץ רחוקה,כמעט שכוחה,עם מגוון מדהים של נופים וטבע,קצת פחות של בעלי חיים,אבל בשביל זה אפשר לקפוץ לאוסטרליה השכנה הקרובה(יחסית כמובן-שלוש שעות טיסה...). פעם היא ואוסטרליה היו מושבות אסירים,היום אני מסתכל עליה בתור מושבת החולמים,או מושבת החלומות.חלום קטן שכזה,לימים שחורים...להסתכל עליה, לחשוב עליה,לזכוראת הזכרונות משם,והנה הופ החיים כנראה לא כל כך שחורים כאלה-אם יש מקום כזה על פני האדמה כנראה שאלוהים,אם קיים,עשה משהו טוב בכל זאת(טוב,נו לא נגזים,אני יודע שיש עוד...אבל לא תמיד רואים את זה).אז זהו החלום שלי,לא ממש מקורי,אבל עדיין זה מה שיש. שיהיה לכולם יום טוב ויפה,והעיקר להמשיך לחלום כי לא ניתין להגשים חלומות לפני שחולמים אותם לפני כן.

skito

New member
לי יש שק של

כסף עם המטבעות הנושנים, הם שווים שקל וגרוש סתםםםםם יש לי כמה תשובות, סדר העדפות: * אם זה כסף מיותר וזמן פנוי שבנוסף לקיים! הייתי תורם הן את הכסף ואת הזמן לנזקקים. כי לדעת לתת זו אהבה אחרת * הייתי משקיע במחקר על בני אדם שמבצעים מחקר בבני אדם. * יוצא ללמוד בלונדון. * מטייל. להמשיך?

kisslali

New member
ככה:

א. קונה אזרחות זרה. ( כמעט בטוח אמריקאית אבל לא ודאי). ב. מחלקת פה ושם תרומות (לא רוצה לפרט כי אני קצת מחוץ לקונסנזוס). ג. מתחילה בסיבוב מסביב לעולם, פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהייתי רואה כל מה שאני רוצה. ד. פוצחת במסע נקמה קטנטן ומענג נגד גופים/אנשים שפגעו בי. ה. נרשמת ללימודים ולימודים ולימודים ולימודים. DREAM ON ללי

noa128

New member
עכשיו אני:

מזכירה לכם ששק הפנאי ושק הכסף הם לצרכי חלום בלבד - כלומר ה כ ל מסודר לי - חובות, דירות והשכלה לילדים וכל השאר...(חלום בפני עצמו..
) לוקחת את השק של הפנאי והכסף, עולה איתו לגליל ומקימה איתו כפר אמנים וחברה ליזמות בתחומי האמנות - מפיקה דרמות מתסריטים פצצה של יוצרים לא מוכרים, מקימה להקת מחול (משו מודרני כמו מיומנה או להקת המחול הקיבוצית) מביאה להם כוריאוגרפים מוכשרים מהארץ ומהעולם ויחד איתם מתמקדת בעשייה, ביצירה, בטיפוח כשרונות - בלי לחשבן לכסף ולפוליטיקה, נותנת גם ביטוי לאמנויות פלסטיות וציור... כל זה בגן עדן של הגליל העליון....

hrabba

New member
אני מצטערת לאמר לכם

לא חשה פילנטרופית בקטע הזה הייתי נוסעת ממלון למלון כל שבןע במקום אחר הייתי קונה שק של ספרים, ושבת בבריכה בלובי איפה שאתם רוצים וזהו משהיא באה?

פּרפרית

New member
חחח...XP

(הייתי תקועה בשיחת טלפון ולכן לא ראיתי את התגובה שלך) אם לא ירצה לבוא איתי אז אצטרף אליך...או להפך. מצא חן בעיניי עניין הספרים.

ניאו30

New member
משהיא באה? מה זה פורום לנשים בלבד?

הכל בצחוק כמובן... אבל סתם שאלה-לא מתחילים להשתעם בספר העשרים?... הרי מרוב מנוחה-נעשים עייפים לא? אצלי לפחות "גיליתי" שככל שאני עושה יותר-אני דווקא מרגיש ערני ו"חי" יותר,וככל שאני נח יותר,לא עושה כלום ממש,אני יותר עייף. אבל יכול להיות שזה רק אני...

גבר אחד לישועה

תאמין לי ניאו שיש כאן כמה גברים אבל אלה עוד לא הרהיבו עוז להגיב. אולי הם יותר מדי פרקטיים...אבל מי לא קונה כרטיסי לוטו? טוףףף, אז מקסימום רק אתה תטוס ב
שלי למנוחה על האי.
אם יישאר לך זמן וכוח. תלתל

פּרפרית

New member
זה כל העניין, ניאו יקר

מרוב שאני כל הזמן בעשיה מנוחה נראית לי כמו חלום רחוק, רחוק.... המממ...ויש לי דיבור איתך על הכדורסל, אתה משחק? מאמן? או סתם כצופה?

hrabba

New member
מתנצלת בפני הגברים

כמובן שכו......לם מוזמנים וספרים - אפפעם לא משעמם, זה כל כך חסר לי בתקופה האחרונה, כזה לקרוא בכייף, שהייתי מוכנה למסור את נפשי על מזבח הספר

פּרפרית

New member
רק אני כזאת אגואיסטית?

אחרי ה"סידור" של הבנים עם דירות מכוניות וכאלה..... קונה איזה אי קטן לי ולו ושוכחת שיש עוד אנשים בעולם הזה.
ניסיתי להכניס את היכטה שמניידת אותנו בעולם לתמונה אבל לא הצלחתי.

למעלה