DREAM TIME - שאלת סקר

תעשו לי טובה...

...תתפזרו היטב בעולם כדי שיהיו לטייס הפרטי ב
הפרטי שלי הרבה תחנות. אני חייבת לעבוד בפנאי שיש לי (ככה אני) אבל מה-זה מתאים לי לבוא לכל האיים שלכם לקפה ועוגה (עם הרבה קלוריות בבקשה) וקערות ענק של פירות טרופיים! היין - עלי. יהיה משובח - מבטיחה. איזה ספרים להביא לכם? צ'או תלתל

זה בעיה זה?

דווקא חשבתי על זה אז בדקתי במפרט הטכני של התאחדות בעלי האיים... אין היום אי בלי מנחת. הבעיה היא איך להרחיב אותו בשביל הקונקורד שלי אבל קצת עבודה זרה וכסף (מהשק) ויהיה פ'סדר. סיפור אמיתי - יש לי זוג חברים ינקים, כל אחד מיליונר בזכות עצמו. ויש להם בעלות על אי. אמ-מה? מרוב דאגות לכסף אין להם אף פעם זמן להגיע לאי...גם כן חיים.
תלתל

להרגע - הם לא יודעים להיות חברים

זה נועה צבעה אותי. אמרה שבתפוז מי שמתנדף להיות ע' מנהל פורום מבשלים אותו עד שהוא אדום כמו לובסטר בסיר. לא כואב ולא כואב.... תלתל

noa128

New member
תסלחו לי רגע חוג הסילון...

מה נהיה עם החלומות מעבר לים? זהו? מיציתם את כל מה שיש פה לעשות? מתערבים שבינינו לבינינו אפשר למצוא כאן בשכונה את כוסות הקפה עם העוגות הכי כייפיים בעולם? חוצמזה - כמה חופש אפשר עד שמתחיל לשעמם?

פּרפרית

New member
תסלחי לי נועה, כן?

רק מראה לך שמה שבאמת מחזיק אותנו כאן זה החוסר בשק כזה. טוב, אל תתנפלו עלי- סתם סתם סתם. הרי חזרתי לכאן בעצמי, זה לכשלעצמו אומר משו, לא?

למעלה