Dry
Your Cheeks

HarlequinGirl

New member
סתכלוסתכלוסתכלוסתכלוסתכלו!!!111

yana.(R) אומר/ת: ווואוו אני נורא יצירתית היום!!1 yana.(R) אומר/ת: ציירתי את אינדי סינדי yana.(R) אומר/ת: ואז ציירתי משהו שיצא דומה לקלוין הריס!11 yana.(R) אומר/ת: ועכשיו אני רוצה לצייר בוראט פאוורפאף גירל! יאאאאא סתכלו DDDDDD: (C) שמורות לי |חש|

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני עדיין טוענת שאני מכשה ../images/Emo7.gif

נכנסתי למדריך תוכניות של הוט.. עברתי איזה טאיקאוברס יש השבוע. שני.. טוב. שלישי.. טוב. אם כבר יש טאייק אובר שאני אוהבת זה של מכר! לא בגללם.. הם פשוט שמו שירים שאני אוהבת ~,~ רביעי.. מכר
כאילו לא אמרתי כלום לפני שנייה..
חמישי.. עוד לפני שהספקתי לבדוק מה יש.. פתאום מכר ברדיו
או שאני מכשה או שמכר משתלטים על העולם
חחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif WTF מכשה? XDDDDD מכשפה חחחחח

למה יצא לי הפ' בכל הפעמים שכתבתי את זה

Runt

New member
לגמרי!!! ספיידר-פיג ספיידר-פיג ../images/Emo6.gif

רק שבדיוק בקטע של גרין דיי עברו חבורת אנשים בדיוק מולי [במקום להשתמש במעבר!!!!!
] אז פספסתי מה שקרה שם. נבלות.

GD ROCKS

New member
אוף אני כלכך רוצה לראות אותו כבר!!

אני מחכה שהוא יצא לקולנוע כבר חודשיים (ואני לא צוחקת!) ודווקא כשהוא יצא אין לי תקציב ללכת לראות אותו בקולנוע.

אותו דבררררררררר.

אולי יותר מחודשיים! סעמק!!!1 בנתיים אני חיה על הטריילרים ומשננת אותם בע"פ.__________________________. אני מרוששת לגמרי#______#

GD ROCKS

New member
האמת היא ..

שאני באמת יודעת את הטריילרים בעל"פ כמעט. ראיתי אותם כלכך הרבה פעמים ://

מישהו ראה במקרה את הקליפ החדש של flyleaf?

סופסוף הם הוציאו קליפ ל- all around me והוא דיי נחמד, והם נראים ממש שונה בקליפ במיוחד לייסי. ואם אם מישהו לא ראה אז הנה http://www.youtube.com/watch?v=tdDJ6wp-MSQ

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifחח כן! הם ממש שונים0:

אהבתי^^ זה יצא די ממזמן,לא?><

orw93

New member
עוזבת ../images/Emo205.gif

ל5 ימים לצפונבוריD: [מחנ"ק] יאי D=

elknetld2kil

New member
MTV שיחקו אותה!

ישבתי לפני חצי שעה בבית של ההורים, עם קערית גלידה ביד. העברתי לMTV, ואיזה קליפ אני רואה? Loser של 3 דורז דאון. ישר אמרי לעצמי - WTF??? זה היה בתכנית טופ 10 @ 10 (הנושא היה קליפים בביצפר), וזה היה במקום 10. אחרי זה היה את היט מי בייבי של בריטני "פסיכו" ספירס, אז חזרתי למאט דיימון אצל לנו. כל הכבוד לMTV על זה!

למעלה