Dry
Your Cheeks

elknetld2kil

New member
הקשר היה בנושא של התכנית

ואם זאת הייתה סוג של עקיצה, אז תזהרי לך, כי יש לי הרבה דברים שאני יכול להגיד גם על מאט

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifראיתי../images/Emo47.gif

מקום 1 היה נוט אוקיי של MCR. איך לא..חחח

Rose131

New member
וגם אתמול ב12 היה את דה בירד אנד דה וורםD::

[וMCR מקום ראשון בטופ 10 של goth. הה?
]

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifBIG WTF../images/Emo122.gifלגבי MCR הכוונה

אני רוצה לראות דה יוזד באמטיוי 2 משהו.

Runt

New member
פטריייייייייייקקקק ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

let no foot mark your ground let no hand, hold you down

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ניראה לי שכן.. הוא יצא פעם עם ג'פרי

סטאר חחחח אז כנראה שכן XD

Sweet Calamity

New member
חחחחח ../images/Emo115.gif

שאלות סטייל פורום MCR. נממ לא ברור אם הוא הומו או לא, כי נכון שהוא יצא פעם עם ג'פרי, אבל עכשיו הוא בהחלט מתחיל להיראות יותר גברי כזה וזה.. אבל אני חושבת שהוא בי..כי היו לו גם כמה בנות זוג..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif מוכרת דיסקים.

וואלה סבבה ששנתיים וחצי אני כבר קונה דיסקים ואוספת אותם כאילו היו בולים ><" אבל 70 דיסקים שאפילו כבר אין להם מקום על המדף זה כבר מוגזם
לא חבל על ה4000 שקל שעלו לי כולם? נוו אם מחשבים בממוצע 60-70 שקל לדיסק. יש לי דיסקוגרפיות שלמות
קיצור. בחרתי 16 ועוד DVD אחד. אני הולכת להיפרד מהם וזה יהיה קשה ;; בגלל שזה משומשים אני מוכרת כל דיסק ב40. לא משנה בכמה קניתי אותו [הרוב עלה 70 אבל יש שניים שעלו 80 ואחד 95] הו כן ועוד דיסק אחד שאני מוכרת ב25 כי זה מה שהוא שווה!! ברר. סתם הוא עולה 40 במקור. הו כן. הDVD יעלה 60 במקום 100. גם ככה הוצאתי אותו מהקופסה פעם אחת. רשימה- Simple Plan- 1. No Pads, No Helmets...Just Balls 2. Still Not Getting Any Ashlee Simpson- 1. Autobiography 2. I Am Me Yellocard - Lights And Sounds The Kooks - Inside In Inside Out Haste The Day - When Wverything Falls New Found Glory - Coming Home AFI - Decemberunderground Breaking Benjamin - Phopia Green Day - 1. American Idiot 2. Dookie - נמכר ב25. 3. Nimrod 4. Warning 5. Insomniac 6. Shenanigans 7. Bullet In A Bible -DVD - נמכר ב60. שוב חשוב לציין שהכל דיסקים משומשים ונמכרים בערך בחצי מחיר+- זה פשוט הממוצע שיצא לי. אם לא תהיה הענות אני פשוט אעביר הכל לאיביי אומשהו XDDD או האוזן השלישית.. אבל הם יתנו לי אולי שקל על כל דיסק.

למעלה