DSOTM ו-Wish You Were Here

לדעתי...

הוא לא התכוון לזה מדעית...הירח מוטיב של שיגעון, כאב, המחשבות, בשיריו של ווטרס, ולדעתי כתב את המילים תוך ידיעה שיש לו משהו דפוק "המשוגע נמצא בראשי", "נעלת את הדלת וזרקת את המפתח". הפחד שלו מלהיות משוגע כמו בארט התחיל בתקופות קודמות בIF אבל פה הוא כתב את זה כי הוא הרגיש שזה חונק אותו שזה משתלט עליו והוא רוצה משהו שיעזור לו לצאת מהמצב העגום הזה. אך לצערו המצב לא השתנה כי אף אחד לא הבין מה הוא באמת רוצה .. הוא לא רצה את בארט בפועל בחייו(כי אם כן היה, לפחות היה מבקר אותו שלא נדבר על מאמצים אחרים)הוא רצה להתרפות(אולי דרך טיפול פסיכולוגי) עקב הצלחת האלבום חבריו ללהקה הלכו ונהנו עם מה שיש להם בכיס כנ"ל חברת התקליטים זה לא ממש עניין, הם רצו כסף ועוד כסף. מנסה ווטרס להעביר את המסר אחרת כשבארט משמש השראה. הוא כותב את "הלוואי והיית כאן" מתוך געגועים שבאמת הבן אדם יהיה לצידו, הוא רצה אותו לידו בתקווה שהוא יבין את המצוקות שהוא סובל מהן.

אומי5

New member
דארק סייד (ווויש יו)

או קיי אני יתחיל מדרק סייד. יש אנשים ששומעים מוזיקה תוך כדי שעושים משהו (כן כולנו). בפעם הראשונה ששמעתי את דארק סייד ,הייתי בבית של אחי ומצאתי בין הדיסקים של גיסתי דיסק של פ"פ שלא ממש הכרתי (עד אז הכרתי רק את החומה וWYWH )שמתי ת'דיסק ....וכלום מגביר ...ולא שומע יותר מידי ...מגביר עוד קצת נכנס רגע לשירותים ....ופתאום בומים צרחות צעקות יאללה בלאגן ... ואז למדתי שכשומעים פעם ראשונה דיסק יושבים לידו ומתרכזים בלשמוע אותו ולא שמים אותו ברקע.... בקשתי מגיסתי ת'דיסק לכמה ימים ....הוא עדיין אצלי 8-9 שנים.. לדעתי דארק סייד כיצירה שלמה (כמו שאני אוהב להתיחחס לפ"פ)די מקוטע ,יש כאילו נסיון לקשר נושאים ע"י המוזיקה אבל לא תמיד זה יוצא טוב מהבחינה שיש קפיצות בין נושאים. מבחינה מוזיקאלית כבר אמרו לפני ויגידו אחרי "אין אלבום יותר מושלם מזה" לא לפ"פ לא לאחרים. אגב פעם היה לי את דארק סייד על תקליט קלטת דיסק מקורי(לבית) ודיסק צרוב (לנסיעות),הצרוב נשרט והקלטת הלכה בדרך כל קלטת....מחפש תקליט נוסף לגיבוי....

למעלה