dub side of the moon

mosh_the_ant

New member
dub side of the moon

אללי !! איזה גירסא גרועה !! כאילו לקחו שירי קריוקי של רגאיי והלבישו על פינק פלויד כמה עלוב וכמה שמעתי אנשים שדיברו על ההפקה הזאת בשבח חסר תקדים מה רואים בזה שאני לא , או ההפך ? יש כמה דיסקים לזה או שזה רק דיסק אחד ?

Haunted

New member
../images/Emo31.gif

אתה לא יכול לבוא ולהגיד שזה זבל, כשלכל אחד יש את הטעם שלו. בתור חובב רגאי (בין השאר) לדעתי זה פרוייקט די נחמד.

mosh_the_ant

New member
גם אני אוהב רגאיי

ובגלל זה חשבתי שזה רעיון מגניב לאללה , אבל הביצוע פשוט מזעזע.

MilkShack

New member
אני אוהב רגאיי אבל את האלבום הזה אהבתי פחות

הדארק סייד הוא אלבום שאני יותר מידי אוהב... קשה לי לקבל כל מיני קאברים שלו שלא לדבר על גרסת רגאיי :S

DICKPARRY

New member
גרוע

גרוע מאוד.פשוט החזרתי לחנות באותו היום שקניתי.ד"א בזיכוי הכספי לקחתי את האוסף החדש של הביטלס (שמע=)DTSׂ.ואני רוצה לומר לכם שבמערכת קולנוע ביתית זה נישמע מדהים=מומלץ

wish i was here

New member
ממש לא מסכים

אחד הקטעים החזקים במוזיקה זה לקחת משהו ולהפוך אותו בעצם למשהו אחר לגמרי מבלי לשנות את הלחן או המילים-אלא רק את המבצע והעיבוד...מראה משהו על הגיוון שאפשר לעשות במוזיקה והמקום ליצירתיות.לדעתי הדאב סייד הוא דוגמא מצויינת,וגם רגאיי זה מוזיקה מצויינת...

עצוב עצוב. זה מה שזה.

גועל נפש. זה בערך כמו שנינט טייב תבצע את דוגס. הקאבר היחיד הראוי לשמו ששמעתי אי פעם לפינק פלויד זה הקאבר המופלא של dream theater לדארק סייד. מי שלא מכיר - חובה פשוט. יש את הכל ביוטיוב. קאבר מושלם, כולל כל הניואנסים וכל הצלילים הכי קטנים. ינצור האל את ג'ון פטרוצ'י (ויפרע במהרה מזמרי הרגאיי. במיוחד מאלו שעושים קאבר לדארק סייד)

FunkyMonk

New member
פויה

פטרוצ'י היה מת להיות גיטריסט. הוא סתם מכונת טכניקה. הקאבר לדארסק סייד של דרים ת'יאטר זו בושה וחרפה. מילא אם הם לא היו כאלו יומרניים, אבל הם אשכרה מתיימרים לעשות את זה יותר טוב מהמקור! מיותר לציין שאפילו לחצי מהריגוש הם לא מגיעים.

The Walrus

New member
?? אני שונא את הקאבר של דרים תיאטר...

פטרוצ'י, טיפש שכמוך... למה חשבת לנסות לבצע תו אחד שגילמור ניגן? אתה לא ברמה שלו ובחיים לא תגיע אליו... הקאבר של DT הוא פשוט בושה לדארק סייד, זה נוראי... צריך לשים אותם בכלא. דווקא הרגאי בסדר גמור...

CrazySheep1

New member
אתה מוכן להסביר את עצמך?

אוקי, לא אהבת את הקאבר שהם עשו, אבל מאיפה הסקת שפטרוצ'י מתיימר להגיע לרמה של גילמור? אם הוא היה מבצע sairway to heaven זה אומר שהוא מתיימר להגיע לרמה שלפייג' ? זה קאבר, ולהקות עושות קאברים אחת לשניה...אני לא מבין מאיפה המסקנה שהוא "מתיימר להגיע לרמה של גילמור". לדעתי הבחירה של דרים לעשות קאבר דווקא לדארק סיד, היא יוצאת דופן ומאוד יפה בעיני.

לא רק זה.

אדרבא - הקאברים של דרים ת'יאטר דווקא באים ממקום של כבוד והערכה, ולא ממקום של "תראו, גם אנחנו יכולים". הם עשו קאברים לאלבומי הפרוג והמטאל החשובים ביותר (לשיטתם) - לדארק סייד, למאסטר אוף פאפטס של מטאליקה ועוד. לדעתי זו מחווה ממש מרגשת, שלהקה מצליחה (וטובה) כמוהם מרכינה ראש בפני "מייסדי הז'אנר" - הנפילים שעל כתפיהם הם עומדים. ולאלו שטענו כנגד ה"נשמה" של פטרוצ'י, או זו שאין לו ליתר דיוק - זה ממש לא מדוייק. הווירטואוזיות לא חייבת לבוא על חשבון הנשמה. זה נכון שפטרוצ'י הוא ווירטואוז ענק, וזה נכון שבשירים רבים (אני לא מכיר הרבה למען האמת, שמעתי רק שלושה אלבומים שלהם) ניכרת בעיקר ווירטואוזיות שאני לא מתחבר אליה (ויש כאלה שכן, אגב) - עדיין. תשמעו את הסולו של lines in the sand נניח, ותראו נשמה מהי (יש אותו ביוטיוב). ויש לו עוד. פעם פגשתי איזה ילד שלומד לנגן על חשמלית. היה לו אמפי עם מעין "לקט" של סולואים של פטרוצ'י. זה לא ייאמן. הוא אחד הגיטריסטים הגדולים, מהטופ טן.

WeHaveExplosive

New member
ומה הופך את דאב סייד אוף דה מון

ליצירה שבאה ממקום של "תראו, גם אנחנו יכולים"? למה כשדרים ת'יאטר עושים לזה מחווה זה ממקום של כבוד והערכה ואצל דאב סייד לא? דרים ת'יאטר הם להקה שממחזרת את עצמה כבר כמה אלבומים ואל תגיד שלא שמעתי אותם, כי כן שמעתי.

CrazySheep1

New member
אתה שם לב שאתה טוען משהו

שאף אחד לא טען מלפניך? אני טענתי שהביצוע של הדאב סייד הוא לא יפה בעיני ושאני לא אוהב רגאיי. ואני מגיב למרות ששירשרת ל"אחד הנוודים" גם בגלל שהכנסת שם גם משהו שמתקשר להודעה שלי, וגם בגלל שגם הוא לא טען את מה שאתה אומר: "למה כשדרים ת'יאטר עושים לזה מחווה זה ממקום של כבוד והערכה ואצל דאב סייד לא?"

mosh_the_ant

New member
הרסת לי את הסרייה

כבר חשבתי שאני יצליח להעביר יומיים בלי לשמוע את השם של **** הפרסום הזאת. אי אפשר להעביר יום בלי שמישהו (למרות שהפעם זה דווקא היה במקום) ישרבב את שמה למשפט. טלוויזיה ,עיתונים וכו'. אלוהים אדיר !שחרר אותנו מנוכחותה ! מה עשינו עד אותו יום גורלי שגילו אותה ? בטוח היו מילים אחרות למלא את החסר ? לאן הם נעלמו ? מהיום אל תאמר נ. אמור בלאנק (____) בואו נשמור על פורום נקי מדוגמניות קול בשביל האומנות האמיתית, בבקשה ? אני ידע שזה נשמע כמו בלבולים של ילד בן 13 -אבל מי שמעוניין בשמה הטוב והאיכות הבלתי מתפשרת של איכותה המודרנית כשחקנית\דוג-מגישה\זמרת\פלקט פרסום\ וכו' אנא יפנה לפורמה המכובד בלאנק הכפרה שולתת!!!! 11ימותו הקנאים תודה (BIG GULP ) לקחתי את התרופה

למעלה