dub side of the moon

WeHaveExplosive

New member
למזמרי הרגאיי האלה יש משהו אחד שלפטרוצ'י אין

וזה נשמה זה שפטרוצ'י יודע לנגון 45564 סולמות בשנייה לא הופך אותו לגיטריסט טוב ואולי ה-Easy Star All Stars לא ווירטואוזים ואבל יש להם נשמה בנגינה ובשירה שלהם בדאב סייד.

CrazySheep1

New member
אתה טועה טעות שתמיד אנשים טועים

נכון שגיטריסטים בלהקות מטאל מצויידים בטכניקה טובה על הגיטרה, אז נכון, הם מסוגלים לנגן מהר, אבל זה לא אומר שזה הדבר היחידי שהם יודעים לעשות, וזה לא אומר שהם נגנים גרועים בגלל שזה מה שהם עושים. פטרוצ'י אחד הנגנים היותר טובים, ושזה שהוא גיטריסט בלהקת מטאל לא אומר שהוא חרא נגן בגלל שהוא מנגן סולואים מהירים. שלא לדבר על זה שבדארק סיד אין שום סולו וירטואוזי, ככה שברור מאליו שההודעה שלך מתייחסת אישית לפטרוצ'י ולא לקאבר עצמו שהם עשו לדארק סיד. ואני חייב להוסיף, שאולי אתה לא שומע הרבה דרים, אבל לא כל הסולואים של פטרוצ'י הם מהירים כ"כ, ויש לו סולואים יפים ומרגשים מאוד.

ושוב אני מסכים איתך ומוסיף -

להגיד "לזמרי הרגאיי האלו יש נשמה" זו אמירה ממש שטחית, סליחה. לא לכל אדם שחור ששר יש "נשמה", ולא כל ז'אנר "שחור" הוא מוסיקת נשמה. מכל הז'אנרים המוסיקליים, ההיפ הופ והרגאיי הם לדעתי הז'אנרים הכי שטחיים והכי "חסרי נשמה" מבחינה מוסיקלית שיש בימינו. אתה (לא קרייזי שיפ, איתיקושקוש) מדבר על טכניקה חסרת נשמה? מה יותר טכני וחסר נשמה מלקחת מילים של שיר, להוסיף איזה מקצב מונוטוני ברקע ולדקלם אותן בקול נזעם, בלי לחן כמעט? אולי יש נשמה במילים, אולי יש נשמה במחאה, אבל מבחינה מוסיקלית - הרגאיי יבש כחרס. ובטח ובטח שלעומת להקת פרוג מטאל איכותית וטובה עם לחנים מורכבים ועמוקים כמו דרים ת'יאטר.

itaikuskus

New member
לא אכפת לי ממורכבות

באמת שלא. אני אוהב מינימליזם, שונא פומפוזיות, אובר-הפקה, רוב היצירות האלה יומרניות, הלהקות מלאות בעצמן, ולא אומרות שום דבר שמשנה משהו. עכשיו אתה בטח טועה ומבלבל בינני למישהו אחר כי לא ממש השתתפתי בדיון מעבר להכפשת שמם של דרים ת'יאטר, אבל בוא נעבור רגע להיפ הופ. היפ הופ שטחי וחסר נשמה? למה, כי שמעת איזה ראפר אומר i've got bitchas and hoes in different area codes? אולד סקול היפ הופ זה אחד הסגנונות היותר משמעותיים שיצאו איי פעם בהיסטוריה של המוסיקה, מוסיקלית ולירית, ההיפ הופ גם שינה את הקונספציה של העולם כולו, כשמוסיקה שמגיעה מהכי למטה שאפשר היום נמצאת הכי למעלה.

itaikuskus

New member
פטרוצ'י יימח שמו

יאללה צריך להיות ממש חוצפן כדי להסתכל על הדאב סייד אוף דה מון כחילול קודש ואז מצד שני לנפנף בדרים ת'יאטר.

CrazySheep1

New member
זאת בכלל לא חוצפה

לא כולם אוהבים רגאיי, ולומר את מה שבטוח נכון, מה שדרים עשו הרבה יותר קרוב למוזיקה באופן כללי.

itaikuskus

New member
"הרבה יותר קרוב למוסיקה"

אם מה שההוא אמר על דרים ת'יאטר היה חוצפה, מה שאתה אומר זה כבר פשוט לא בסדר.

CrazySheep1

New member
דעתך היא ה180 מעלות מהאמת. אבל זו דעתך :)

ופה נסיים עם זה אני מקווה למרות שאני מוכן לתת לך את הכבוד להעניש אותי בעוד תגובה כמו הקודמת חח

itaikuskus

New member
לא, אני מסתפק בזה

אני לא אנסה לחנך אותך, בטח לא בפורום תפוז.

RoieL

New member
כשקראתי את ההודעות שלך עלה לי בראש שאתה

היניב של ג'ון פטרוצ'י

למעלה