DUDI SHARON & JOUEL LIVE IN DOME

עינת TO GO

New member
טללל יכניסו בנות ??????

כי בפתיחה הייתי והכניסו בנות בשלב מסויים אז מה קורה בערב הספציפי עם דודי וג'ואל ?

זה תלוי אם הערב בחינם או לא...אם זה אם תשלום

בכניסה אז מכניסים בנות ...רק תבואי אם איזה ידיד מיתחנגל...

עינת TO GO

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ויש לי הרבה כאלה חחחחחחח סבבה נראה מה יהיה שם כולי באדרנלין הולך להיות אמלההההההההה!

TAL BAR ZOHAR

New member
קשה להבטיח ! עומד להיות מטורף !

הצעה שלי להגיע מוקדם והכי מוקדם שאפשר !

Club Politic

New member
חבל שזה בדום , הדום זה כבר לא אותו הדום

והמסיבה שם ניגמרת ב 5 בבוקר בשיא הסטלה שכולם בסטלה .... חבל שהם כבר לא מופיעים אצל שירזי באומן 17 FFF

TAL BAR ZOHAR

New member
חבל על האנרגיות ! המקום עובד מדהים

הקהלים מאוד שונים ממה שיש באומן לקהל שיש במינוס לקהל שיש בתאטרון ובדום הרעיון כאן לא הכי נתון לוויכוח כי הולכים לשמוע מוסיקה טובה וחדישה וזה מה שקובע לקהל לאן ללכת ! שבוע הבא ספציפית אנשים הולכים לבוא למסיבה בדום לא בגלל האנשים בגלל שבאמת יש כאן הרכב ישראלי שקהל שלם הולך אחריו ואני מאמין שאנשים שמבינים מוסיקה ייאלצו לוותר בלהתעסק איזה שנדליר הפעם שירזי הביא ! הולך להיות חזק ב-ה-ב-ט-ח-ה !

Club Politic

New member
על מה אתה מדבר, המסיבה של שירזי הכי מדוברת...

בת"א .... חזק זה כן הולך להיות , אבל עדיף היה לעשות את זה באומן 17 שגם המקום הרבה יותר גדול ויפה וגם לא סוגרים ת"מסיבה ב 5 בבוקר ...

TAL BAR ZOHAR

New member
אז תשמע מר פוליטי !

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני דיי בוגר עוד לפני 20 שנה הייתי בליין של שירזי בימים שרבים לא נולדו ואז שירזי היה בשיאו ומה ששייך לו שייך ובענק ! לדעתי הוא מפיק מסיבות מוכשר וקרוב להכתיב הרבה מהסצינה הריבועית לאותם 2000 איש שלא יוצאים מהמסגרת! אמהמה....גם אני טוען שהיום שירזי זה עוד אחד מהמפיקים שגוררים לנו את הכסף מהכיס בעוד על הרחבה מתקבצת אותם 2000 קלאברים (מסוממים) בעיקר שלא הכי יודעים איזו בדיוק מוזיקה הזויה מתנגנת ברקע (לא ידעתי שבשביל לאהוב מוזיקה אני יאלץ לקחת 5 כדורי אקסטזי ולהגיד שאני עוד מאושר ! מה שכן בימינו הדיקטטורה נשברה ולמזלנו כמו המון מקומות לגייז שלא מביישות את הסצינה כמו הפאג ברזילאי המינוס תאטרון וכן כן גם מועדון הדום ! הנקודה שלי ספציפית שגם אני חושב לאחר שבגרתי ששירזי זה לא אותו שירזי ולכן אני אומר שכל עוד מדברים זה טוב ! המקום עובד וזה מה שחשוב שכל אחד יילך לאן שבא לו :] בכל אופן נושא השיחה קצת מיותר כי הריי בכל זאת מדובר בפורום המעריצים של ההרכב ככה שמי שאוהב לשמוע את המוסיקה שלהם הולך השבוע לדום לדפוק את הראש !! היום אני בגיל שמה שנעים לי באוזן גם ביום הכי צלול וגם במועדון עם כוס נחמדה של וודקה אני נהנה באותה רמה כי אני גיליתי שאני באמת מתחבר ואוהב שאת היצירה של דודי וג'ואל מהמקום הכי אמיתי ! כל אופן סופ"ש ניפלא טל :]

הדום יהיה מפוצץ גם אם יהיה פוראבר ושירזי

באותו לילה ...בשישי הבא רואים את ג'ואל ולא את קיי לונג

Club Politic

New member
עם היזכרת את העניין הכסף ...

לידעתך חיים פנחס גם גורר כסף , עוד בשנת 2006 בשיא פריחת הווקס והדום היו הבטחות של חינם לביילינים וקיבלו בוקס לפנים כשהם שילמו בכניסה . בתור בליין אתה צריך לדעת שכול מפיק של הליין עושה כסף על בליינים ככה הם חיים ... עובדה ששירזי מחזיק הרבה שנים בסצנת המועדונים והוא היחיד ששורד מלהבדיל כמה ואני יכול לתת לך רשימה ארוכה ... בקשר למסוממים מה אכפת לי מאחרים שיעשו משטוב להם , חיים שלהם .

TAL BAR ZOHAR

New member
אז לא הבנתי מה אתה רוצה ולאן אתה גורר את השיח

שבוע הבא יום הולדת ליוצר ענק והשקה רשמית של האלבום החדש של ההרכב שחזרו זה עתה מסיבוב הופעות מוצלח במקסיקו ! זו המסיבה !! מי שבא בא ! ומי שלא לא ! זה הכל ! המוסיקה מדברת! כל איש לגופו נ-ק-ו-ד-ה-! אני ממש לא נכנס איתך לשיחות שממש לא מעסיקות אותי ביום יום לא שירזי ולא נעליים ! תיהיה בריא ותעשה מה שבא לך ! הפקה עם דודי וג'ואל בדום ויום הולדת שמתקיים אחת לשנה אין מה להשוות למסיבה רגילה (שלא נדבר על משעממת פחד) של שירזי ! בכל אופן אני את דבריי על הנושא הזה סיימתי ! שיהיה סופ"ש ניפלא ומקסים לכולם ! טל :]

Club Politic

New member
שזה דיי רדוד לעשות הופעה בדום

לקהל שהוא אוחצ"י וקוקיצות שחיים פנחס מכניס ... לעומת קהל הבוגר וגם גייז באומן 17

מה פוליטיק וואלה בסוף נגלה שאתה שירזי....

ואל תדאג אומנים גדולים מופעים בהרבה במות ולהרבה סגננות ועוד מעט גם יגיע האומן 17 של שירזי בעזרת ה'...אל תדאג להם... והדעה האישית שלי היא שהבמה בדום הרבה יותר מכבדת ונותנת יותר שואו לג'ואל...אחלה במה באחלה מועדון... עוד משהו נ.ב קטן...
טל פעם אחרונה שהיינו בדום בתצוגת אופנה של הטראנס היה סאונד על הפנים מה שאין בד"כ משאר המסיבות שהיינו שם...אז תבדוק תעניין הזה שלא יהיה פאשלות חס ושלום..........

Club Politic

New member
שירזי אני לא ... אבל עלית על הסאונד המחריד

שיש בדום , וזה לא היה רק חד פעמי .... הסאונד שם תמיד גרוע ראית את הבמה של אומן 17 ? היא הרבה יותר נוחה לצפייה בשואו משאר בדום

גרוזיה

New member
טוב שדודי וג'ואל לא הופיעו כבר 7893 פעם באומן

ומה בכלל הויכוחחחחחחחח מה אתה מתפוצץ????? ומה אתה עושה בפורום אתה ממש מגוכך עם הייחצנות הזולה והדוחה שלך ורואים שאתה קשור להפקה של האומן ומרוב חששות אתה כבר מצחיק כי בדום הולך להיות מפוצץ וגם הקהל האיכותי של הגייז הולך להגיע וזה ממי שקצת יודעת מה הולך בעיר ואין מישהו שלא יהיה שם !!!! יאלה זרום מפה ותצא לאמון ותעזוב אותנו בשקט איףףף חפרתתתת!!!! דודי וג'ואל מספיק זמן בסצינה שכולם יודעים שערב איתם זו חוויה ומוזיקה שהרבה היו חולמים להגיע אליה ! אין לנו משהו שמזכיר את חו"ל יותר מההרכב מאשר כל היואב ארנון וטל כהן שמנגנים כמו וואנבי ! קיצ צא לאומן 17 ועזוב אותנו !

למעלה