DUDI SHARON & JOUEL LIVE IN DOME

שירזי מה..דודי וג'ואל הופיעו במועדונים בעולם

מה ההשוואה את מי שירזי מעניין יאלהה חפרתם אל תבוא איףףףףףףףף ! דודי וג'ואל הופיעו במדינות בעולם ולקהילות וסצינות שהארץ בכלל לא חלמה הלוואי ושרזי היה רואה רבע ממה שדודי וג'ואל ראו בעולם ! דודי וג'ואל צמד שאחריהם הולכים אלפים בארץ ובעולם ! מה אתה משווה אומנים למפיק מסיבות ?! הלוואי ולא יעשו בעיות בכניסה אני מחכה לזה בנרות ! אם בכלל יכניסו אותי :/ ובאמת מה אתה עושה פה ? באת לשכנע את המשוכנעים? חחחחח פאתט !!!!

+1 דום כלםםם שםםםםםםם../images/Emo24.gif

ומזה היציאה ששם זה קהל האוחצות מזה הגזענות המגעילה הזאת ! לא שמעתי בחיימשלי שהומו מקטלג הומו אחר בתווית שאתה אוחצה מזעזעת ואתה הומו מיוחד ?! וואט דה פאקק אנשים מטומטמים !!!!!!! הומו מעיז לקטלג הומו אחר איזו תת רמה ומציאות קשה !! מה דעתך על זה שכולם שווים וכולם בני אדם ולא מקטלגים מישהו שלא היית רוצה שיקטלגו אותך ?! ימזוויע ! דום ניפגש שם !

Club Politic

New member
זה לא סוד שחיים פנחס מחבב אוחצ"ות ולכן . . .

הדום מפוצץ בקוקיצות ובאוחצ"ות מקפצות עם שירים של עופר ניסים שהD.J מנגן בדום חעחעחע שם דיסק ועוד לוקחים 50 שקל על מהההההההה כול הקהל שלא עובר סלקציה באומן 17 יעבור ( עובר ) לדום תת רמה .... ועוד דודי וג"ואל מחשבים ת"עצמם רמההההההההההההה ט"חחחחחחחחחחחחח הכוס שלי מוחא כפיים (") (")

Club Politic

New member
גרוזיה שבי על ה 20 ס"מ שלי חצופה

מתפוצץ עלאק ט"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתפוצץ מימה יא מזעזעת לי את מנוש שאין לי יא שרלילוץ" דודי שרון מזכיר את חו"ל ? ט"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חעחעחע הצחקת את והבובה מיתנפחת ( ג"ואל) צריך להעניש את המנתח שעעש לה את הניתוח יא יצורה תחזרי לכוס של אמא ש"ך את לא שייכת לעולם הזה

עינת TO GO

New member
נו תראו את ההומו הליצן הזה !!!חחחחחחחחחחחחחחח

למה יש לי תחושה שהוא כבר היה בפורום בניק אחר ! קיצ אתה פאתאט ! תקלוט את הצחוק שאתה עושה מעצמך ! לך לאומן זיינת את המוח יהומו בהפרעה! איכס שונאת הומואים כאלה ! מה שדודי וג'ואל עשו ועוד יעשו יקח לך אולי רק בעולם הבא להבין יחתיכת קנאי מזעזע!

עינת TO GO

New member
טל תחסום את המוקיון הזה איףףף חפר !!

איזה פה מסריחחחחחח! ופלא שמכניסים קוקיצון זוועון כמוך ! וקינאה שרק אלוהים יודע עד כמה רע לך ! פשוט הומו חולני ודוחה ! תחשוב טוב טוב מה ומי אתה לפני שאתה מעיז לדבר על אחרים! ואחד כמה וכמה בפורום מעריצים של צמד אומנים שאתה יכול רק לחלום להגיע לרבע שלהם !

Club Politic

New member
מותק אני זה אני לפחות לא יצור כמוך

מהשוקס יא שפעת חזירים מהלכת כול משמוכרים לך את קונה יא שפעת כוס בריח של טונה מריחים אותך מימטר הומו וגXה !!! דחפי 2 אצבעות לתחת עם שיר של THIS IS ME ברקע ותריחי יא תועלת מושפעת מקרקס כפה עליי (") (")

Club Politic

New member
ונאת הומואים חחחחח עלאק

תראו תראו תראו אותה בטח דומה לאזיה גורליה אחת כזאת שבאה למסיבות עם ידיד הומו כול המכוערות יוצאות לגייז יא יצורה דומה לנעל של TO GO סוג ז" מתל ברוך בשווי מיליון שקלים יד שנייה יא כוס פלצני עשי פוזה של יונה ועופי לשלום לכי תקשבי לשיר של ג"ואל קוסקוס ותעופי (") (") כפרה עליי :LOL

עינת TO GO

New member
../images/Emo57.gif

אללה ייסטר איזו הפרעה ! לך להיבדק בדוק אתה פסיכופט! אני לא ירד לרמה שלך ! אני לסבית אז ככה שאני מרחמת עלייך ועל אמא שלך כפול יצא לה גם הומו וגם מגעיל ! בגלל אנשים כמוך יש עדיין סטרייטים בחוץ ששונאים הומואים כמוך ! כי אתה בושה לקהילה ! לסביבה !להורים שלך ! ולעצמך ! איתך סיימתי מפה אני ייתן לך להתמרמר עם עצמך כי אתה כבר לא מצחיק והאמת שלא הצחקת אתה רק מדאיג בהתנהגות האינטפנטילית שלך ! אני מקווה שטל יעיף אותך כמה שיותר מהר יא מעריץ בארון !

עינת TO GO

New member
המלצה לרשת תפוז! שיבררו מי הניק !

יש היום חוק לעבריין ברשת! ישב על זה כמה ימים חתיכת מאונן מקלדת !

למעלה