DUDI SHARON -SAVE MY LIFE-LIVE SET 09

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON -SAVE MY LIFE-LIVE SET 09

אוקי,, כמו שהובטח,לכבוד חגיגות שנה לפורום המעריצים של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL אני שמח להעניק לכם ישירות מהפלייליסט הנוצץ והכי חם שייתן לכם להבין קצת מהמתוק מתוק הזה האלבום שקרב ובא כלכך בקרוב !! שימו לב לסט אלוהי פרי ידיו של ענק הסצינה סט רווי חומרים חדשים מפגיזים ואיכותיים אחד אחד ! שימו לב למקצבים ולמלודיות המרסקות בניית הקטעים ושילוב מדהים ועכשיווי! (לגדולים שבנינו כוסית ולחיצת פליי ואתם ע-פ-י-ם-!!) הייתי רוצה להוסיף שאין דבר שיותר מכעיס אותי מכמה "פלוצים" שמרשים לעצמם והייתי שמח באותה נשימה ולבקש מאותם יפיי נפש לא להוריד מהלינק הכלכך חדש הזה ! לפעמים לחוצפה אין ג-ב-ו-ל-!! אוקי,,יקריי הרבים כאן שבאמת מפרגנים ואני רואה אתכם בשטח האלבום קרוב מתמיד עוד קצת ויבוא ב-ו-ם-! לו"ז הופעות רשמי יפורסם במהלך תחילת שבוע! האזנה נעימה!! איכות (MP3 ) הכי גבוהה שהצלחתי/על מנת למנוע אוכלי חינם --------------- TRACK LIST: WALLA WALLA POKER FACE-lady gaga ZA MAN GAMARTI-jouel SLOW ACTIVI(הפסיבית שורקת) GRACIAS LA VIDA-mercedes sosa SAVE MY LIFE-lula (די' גי' דו ) EROTICA-madoona GOOD LIAYER-jouel (חצוצרה מסטולית) TO THE DRUMS סופ"ש ניפלא לכולם טל בר- זוהר. תגובות..

TAL BAR ZOHAR

New member
לינק להורדה:DUDI SHARON SET 2009

האזנה נעימה!! איכות (MP3 ) הכי גבוהה שהצלחתי/על מנת למנוע אוכלי חינם --------------- TRACK LIST: WALLA WALLA POKER FACE-lady gaga ZA MAN GAMARTI-jouel SLOW ACTIVI(הפסיבית שורקת) GRACIAS LA VIDA-mercedes sosa SAVE MY LIFE-lula (די' גי' דו ) EROTICA-madoona GOOD LIAYER-jouel (חצוצרה מסטולית) TO THE DRUMS סופ"ש ניפלא לכולם טל בר- זוהר. תגובות..

DJ ELAD 17 A

New member
ואייי אני בעננים ממש מ-נ-צ-ח

כל התזמרותתת המופלאהה הזאתתת מדהים!!!!!!!! דודי איןןןןןןןןן כמוךך וגואל מעיפהההההההההההה תודה רבה טלוש

ציונעע

New member
אין מילים , ג-ו-ד ל-י-י-ר בסט !

זה בהורדה .. אני בטוח שאני אגיב רק טוב ! יאלה יאלה שירד כברררררררררר

../images/Emo34.gifאו סוף סוף רואים אור בקצה של מנהרה

GOOD LIAYER-jouel אני מתעעע על השיר הזההההההה

jakovstyle120

New member
טלילללהלהלהלה....

אחחחחחח אמאללהללה אבאלהההה מה שקורתה פה בבית שלי עכשיו !!!! ב-י-ת מ-ש-ו-ג-ע-י-ם- גהה מחלקה ד' !! איזה כייייייייייףףףףףף אואההההה.... לאט לאט אני אעכל ואגיב שוב .. אוהבבבבב

DJ ELAD 17 A

New member
עדיין בשוק אין ע-נ-ק

פשוט הסטטט חוזר על עצמאו אין משו אחר מלבדו !! מדיההההההה

DORAMOR10

New member
אמאאאא אין לי אווירררררררררררררררררררררררררר

יוואו סטטט 2009 מה יכול להיות יותר טובבבבבבב??? תודה רבה טלללללללטלללללללל בהורדה נשמע ואז נגיבבב

אור enjoy

New member
יואווווווו איייזה סטטטטט!!!!!

אהבתיי אהבתייי א ה ב ת י י י י ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! אני חולה עם חום וזה מזה משפר לי את ההרגשההההה!!:] איןןן על דודייי איזה סטטט למותת!! טללללל המון המון תודה על השיחרורר! כבר אמרתי שאיןן על הפורום הזה?!

נתייי4

New member
אמאלהההההההההההההה איזה סטטטטט

יואווווווו איזה סט הוררררררסססססססס תבריאותתתתתת איזה חומר שונהההה חדשש מפיייייל פשוט !!!! שיהיה לכולם סופ"ש רצחנני :]]]]]

ציונעע

New member
אחרי שמיעה של 3 שעות חח ../images/Emo70.gif

ואחרי פעמיים ששמעתי את הקטעים במסיבות .. אני חושב ששששששש אממממממממממ אין דברים כאלה ( נקודה - COM ) פיחלץ אותי ! הייי מיסטר דודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

גרוזיה

New member
גוד לייר הקטע הכי טוב של דודי וג'ואל אי פעם !

איזה וואקל מפתיע ומרגש פשוט כאפה לפרצוף קיבלתי אני מרוסקת על השיר הזה וכל הסט הקפיץ לי את המוח פשוט WOW !!!!!!!!!!! חובה לשמוע את זה עוד כמה פעמים מגיבה אחרי :)

בנבןן

New member
סט טוב ..

אין מה להגיד שני הקטעים האחרונים בדיסק גוד לייר וטו דה דראמס פשוט מפציצים :]

למעלה