DUDI SHARON -SAVE MY LIFE-LIVE SET 09

טנקססס <<<וווואאאאאוווווווווווווווווווווווווו

הורדתי כבר אתמול פשוט והייתי חייבת ללכת ישר לעבודה ובערב חרשתי עד שהעניים התנפצו לי שמעתי בmp יםםם קטעים חדשים מעיפים תתחתתתתתתתתתתתת!!! 2 החדשים של ג'ואל הולכים להיות להיטים מטורפיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<ץ אקטיבי קטע פ333ה וטו דה דראמס חריףףף ביותר<<<<<<<<<< בכלל אין דברים כאלה מה הולךךךך פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<< והרימיקיס של דודי לפוקר פייס חזקקקקקקקקקקקקקקקק<<<<<<<<<<<<

מה יהיה תגידו לייי?????????

קודם כל תודות לטל הגדול! דודי וג'ואל פשוט שילוב שאי אפשר להסביר פשוט נולדו אחד לשני בחירת קטעים אלופה !!! באמת יש רספקט ודודי התקדם פלאים מלך! ג'ואל אין לי מילים על גוד לייאייר פשוט שיר גאוני טכסט עצבני ברמה סאונד הורס באמת טל אין לי מה לומר כמו שאמרת סט לפאנים תעאנוג לאוזניים השבת!! יאללה מצעד הגאווווה מהקורה????

נתייי4

New member
כן באמת מה עם המצעד באילת? יש תאריך?

אמאלהה הסט קובררררר אנלא מפסיק לשמוע אותוווווווו....איזה חומר חדש מעייייייף :] שבוע טוב לכולםםם

עינת TO GO

New member
../images/Emo47.gif thnx Y

מזה הבטטט המעלללל (ךךך)ףףף הזה שהשתחרר יש כאן רצועות מעיפות רצח חבל באמת שאין את יעקב ובאקוואק לגמרי נסתפק במה שיש ויש הרבה האקטיבי הכי הורס שישששששששש!!!!! ג'ואל ודודי כמה אתם טוביים good liaeyr הכי הורס שישששששש !!! יאללה מתה להפקה שלהם מתי הדיסק מה קורה??? ומתי הם מופיעים ל23+

DORAMOR10

New member
אחרי כמה שמיעות של הסט דעתי הפוסקת היא:

סט בן של הבן זונהההההההההה לפנים שובר מרסק מעיף ומה שעולה לכם על הזיןןןןןןןןןןןןןןןן.....
WALLA WALLA הורססססס POKER FACE-lady gag מעלףףף ZA MAN GAMARTI-jouel איזה מלודיהה למותת (אבל איפה ג'ואל פה חחחח חוץ מכמה נעימות קטנות) ACTIVI אהההההההההההה אקטיביייייייייייייייייייייייי GRACIAS LA VIDA-mercedes sosa מרסקקקק ת'בריאותתתת SAVE MY LIFE-lula הוא ישתחרר כבר בכל מקרה די' גי' דו דו דו EROTICA-madoona ה=מהמם מדונההההההה GOOD LIAYER-jouel (חצוצרה מסטולית) בהתחלה לא התחברתי אבל אחרי כמה שמיעות החצוצרה נכנסה לי לתוך אתם יודעים מה וחירפנה אותי קטעעעע מאשפזזזזז TO THE DRUMS
בקיצר חברס' ילאה תעבירו ביקורת קשה (טובה) על הסט של 09' דודי שרוןןןן המלךךךךךךךךךךךךךך

למעלה