E3 מתקרבת מה אתם רוצים לראות?

E3 מתקרבת מה אתם רוצים לראות?

הבנתם את הבדיחה בכותרת? היא 3, כאילו? יופי :)

אז יש שיגידו שE3 רחוקה וזה לא הזמן לדבר על זה, אבל אני כן רוצה לדבר על זה, מקסימום השרשור ימות.

אז ככה. מה אתם הכי רוצים לראות? הנה כמה שאלות.

1.איזה משחק שכבר נחשף אתם לראות גיימפלי חדש ממנו בE3?
2. לאיזו סדרת משחקים מהדור הקודם שלא הוכרז לה המשך תרצו לראות המשך בE3?
3. לאיזו מסיבת עיתונאים אתם הכי מצפים בE3?
4. מה תעדיפו לראות את סוני מוניקה חושפים? gow 4 או IP חדש?
5. סוני מתכוננת 3 חודשים לE3 2016, בשבילכם ורק בשבילכם, יש סיכוי שהיא מתעלה על E3 2015?
6. יש משהו שמייקרוסופט יכולה להכריז עליו בE3 שיכול לתפוס את תשומת הלב שלכם?
7. כמה מסקרן אתכם מ1 עד 10 לראות את הNX של נינטנדו?

אני אענה לעצמי בנתיים כי בטח רק אני ופרסונה ערים.

והוא אף פעם לא יענה בשעה כזו להודעה שלא מאפשרת עקיצה.
1.
איזה משחק שכבר נחשף אתם לראות גיימפלי חדש ממנו בE3?

הוריזון, אני חייב שגרילה תוכיח לי שיש נשקים מגוונים במשחק ובכלל אני רוצה לראות אם אפשר לרכב על הדינוזאורים האלה.

2. לאיזו סדרת משחקים מהדור הקודם שלא הוכרז לה המשך תרצו לראות המשך?

זה לא סדרה אבל אני רוצה bulletstrom 2 במשחק הזה, ככל שהרגת את האויבים שלך
בצורה סדיסטית ומקורית יותר הרווחת יותר XP ממש נהנהתי מהמשחק הזה, החזיר לי את כל האהבה לFPS.

3. לאיזו מסיבת עיתונאים אתם הכי מצפים בE3? האמת?

סוני כמובן, בסופו של דבר זו התערוכה שתשפיע הכי הרבה על מה שאני משחק בעתיד.

4.
מה תעדיפו לראות את סוני מוניקה חושפים? gow 4 או IP חדש? IP
חדש, השאלה
הזו עלתה לי לראש כי אחי אמר שהוא ישקול לקנות PS4 רק שיהיה לה gow4, ואני אישית, לא רוצה עוד משחק בסדרה כל כך GOW3 היה מצוין אבל אין לי צורך בעוד.
בא לי חידוש.

. 5.
סוני מתכוננת 3 חודשים לE3 2016, בשבילכם ורק בשבילכם, יש סיכוי שהיא מתעלה על E3 2015?

תלוי, אם GOW4 הוא גולת הכותרת של E3 זה יאכזב אותי מצד שני, אם נראה יותר מTLG ממה שראינו בE3 2015 ויותר מקילזון, ואת המשחק
של סוני בנד, זה יספק אותי יותר מE3 הקודם.

6. יש משהו שמייקרוסופט יכולה להכריז עליו בE3 שיכול לתפוס את תשומת הלב שלכם? ברור חחח, במיוחד אם מייק תכריז על דגם עם חומרה משופרת לONE.

כמה מסקרן אתכם מ1 עד 10 לראות את הNX של נינטנדו? את הניידת מסקרן לראות אותי 3 מתוך 10, את הנייחת מעניין אותי 10 מתוך 10.

עטלפוני

New member
=>

1. מהאקס בוקס הייתי רוצה לראות את recore, ומps4 את המשחק דינוזאורים המטורף הזה. ממשחק של כולם, מאס אפקט 4 כמובן :)
&nbsp
2. שאלה מעניינית... למרות ש[עוד] לא שיחקתי בראשון הייתי שמח לראות את rdr2. אני מאוד אוהב מערב פרוע, ומשער שהחוויה תהיה מאוד מספקת על הדור הנוכחי מבחינת גרפיקה וגודל עולם. משחקים נוספים זה המירוצים של סוניק (all star racing), enslaved, injustice והייתי מאוד שמח למשחק קריוקי חדש (אל תחסמו אותי), אהבנו לשחק ב lips על ה 360, ולצערי אין חלופה בדור הנוכחי.
&nbsp
3. שאלה מיותרת :)
&nbsp
4. לא משנה לי, אבל ip חדש תמיד נחמד יותר
&nbsp
5. רק אם היא תראה חומרים חדשים מהמשחק עם המפלצת הפרוותית והילד, ו/או אם היא תחשוף דגם חומרה חדש או תימחור ותאריך של הקסדה vr
&nbsp
6. כמובן, הרבה דברים :) מלבד משחקים חדשים, הייתי שמח שהם יכריזו באופן ברור על האסטרטגיה המחודשת שלהם, כי יש יותר מדי שאלות והשערות (מה הולך לpc/מה קורה עם חומרה וכו') לאור זה שהם העיפו הרבה חברות פיתוח, הייתי שמח לשמוע על שיתופי פעולה/רכישות חדשות. כמו כן הייתי שמח לקבל הזרמת משחקים לסלולרי (לא רואה סיבה ש wp לא יכול לעשות את זה אפילו היום). יש עוד כמה דברים טכנים, שסביר שהם יציגו דווקא ב build 2016 בסוף החודש.
&nbsp
7. 7

למה שנחסום אותך? זה לא שיש מזרחית במשחקי קריוקי חחחח.

גם אני ממש רוצה enslaved חדש מאוד אהבתי את הקודם ואת הסיפור שלו ובייחוד איך
שהגישו את הסיפור הזה וההשקעה.

וגם אני רוצה משחק מירוצים חדש של סוניק לדור הנוכחי! בואו נודה אין לנו מריו קארט
על הONE/4 אז לפחות סוניק! כל כך כייף ממש אוהב את זה שאפשר גם לרחף עם הרכבים חחח. וזה משחק שמתאים לכל הגילאים אפשר לשחק עם כולם במשפחה.

וכמובן שגם אני רוצה לראות את RDR 2 אני גם כן מאוד אוהב מערב פרוע ואני מקווה
שבזכות ה4/ONE הם יוכלו להוציא משחק יותר טוב ממה שהקודם היה.

לא אהבתי את השליטה בסוס זה מה שהרס לי בעיקר.

ממ אפילו לסוני יש כבר הזרמה של משחקים לסלולארי.
באמת מעניין לשמוע על האסטרטגיה המחודשת של מייק. אני במצב שאני מעדיף לחכות עם הONE עד לדגם חומרה טוב יותר.
כמובן שאני גם רוצה לראות את סקילבאונד.

ואני מקווה למשחק פלטפורמה מRare למרות שהם מבזבזים את עצמם על המשחק פיארטים המעפן שלהם, אולי תהיה לנו הפתעה של משחק נורמלי יותר מהם.

בגדול כמו שכתבתי פה בשרשור אחר, אני לא חושב שהבלעדיות הזמנית של מייק עם משחקים מסוימים תפסיק אלא שעכשיו זו תהיה בלעדוית לחנות של ווינדוס 10 ולONE
במקום רק לOne.

עטלפוני

New member
איטיז. בירה ושירי איטיז.

כן, חסר לי "מריו קארט". הורדתי איזה משחק שהומר מסלולרי (beach buggy racing) שעלה איזה חמש דולר. חמוד, אבל ממש לא "הדבר האמיתי". יש גם לפס4, בטח תקבל אותו באחד מהפלוסים של החודשים הקרובים :)
&nbsp
https://www.playstation.com/en-us/games/beach-buggy-racing-ps4/
&nbsp
כן, לא ברור לי למה הם מחכים... יש הזרמה למחשבים וטאבלטים כבר, רק טלפון חסר.
&nbsp
rare נראה לי מתמקדים רק בפיראטיים הזה, למרות שזה נראה מעפן זה כביכול פרוייקט גדול.
&nbsp
אני לא חושב שבלעדיות תפסיק, אבל הייתי שמח אם הם היו מיישרים קו ואומרים מה התוכנית - כדי שכל לקוח פוטנציאלי (למחשב או קונסולה) יוכל לקבל החלטה מושכלת, ולא להסתמך על שמועות או השערות.

meishar84

New member
מחכה ל2 דברים, השאר לא מעניין מבחינתי

1) Battlefield 5
2) Red Dead Redemption 2

evilplate

New member
תשובות

1) אני רוצה לראות עוד מ TLG, רק לדעת שהוא בכלל אמיתי והולך לצאת ולא עוד דמו טכני, התצוגה האחרונה קצת היתה מדאיגה מהבחינה הזו שלא הראתה שזז משהו מהדמו הקודם לפס3.
גם אשמח לראות את המשחק של דייויד קייג', מעניין אותי לראות לאיזו גראפיקה אפשר להגיע על הקונסולה במשחק סופר לניארי וגם לראות איך הוא מרענן ומשנה את הז'אנר שהוא פחות או יותר המציא, לפחות בגרסה המודרנית שלו.

2) רזידנט איוול 7 נחשב? אז זה.

3) כמובן שסוני, זו הפלטפורמה שלי ועל הפס4 אני אשחק בשנים הקרובות, באופן טבעי היא הכי מעניינת אותי.
אבל אם לא נערב שיקולים אישיים, אם נינטנדו תחשוף את ה NX במלואה, אין הרבה דברים יותר מרגשים ומסקרנים ב E3 מאשר קונסולה חדשה, ככה שיכול להיות שבסופה של התערוכה אני יותר אדבר ואחשוב על המסיבה של נינטנדו מאשר של סוני.

4) אני בדעה שכל דור צריך GOW אחד חדש, אין בז'אנר הזה בכלל משחקי AAA ברמת הפקה מפלצתית כמו GOW (ולא המשחקים של פלטניום הם לא AAA, מקסימום AA), ואין מה לעשות, GOW עם המצלמה הסטטית שלו (שמאפשרת לדחוף עוד יותר את הגראפיקה) וכל האירועים המתוסרטים הבומבסטיים והאפיים זה בין הדברים הכי NEXT GEN שאפשר לשחק בכל דור, סוג של חוויה שאני רוצה גם על הפס4.

אחרי שיסיימו עם GOW4, שיעברו למותג גדול חדש שיצא בהמשך הדור, שלא יעזו לחלוב את הסדרה בכח עם משחק צדדי פרווה כמו שהיה עם GOW :A על הפס3.

5) אני לא רואה אותם מתעלים על E3 הקודם, אין משחק של נוטי דוג, בטח יתרכז לרוב ב VR, אני משער שנראה אולי משחק של סוני BEND ודברים חדשים ממשחקים שנחשפו כמו הוריזון ו TLG ואולי המשחק של דייויד קייג' אבל לא הרבה יותר מזה, ככה שעל הנייר אני לא רואה את ה E3 הזה מצליח להתעלות על קודמו.

אולי לקראת ה E3 שבו נראה את סייברפאנק ובעיקר TLOU2 יהיה על מה לדבר...

6) כן, גם אותי מעניין לראות אם יחשף ה XB1.5 כבר השנה או שהם שומרים את זה ל 2017, זה ברור שבכל מקרה למייקרוסופט יש אינטרס ברור לדחוף מהר את הדור הזה לאור מצבם ביחס לסוני, ככה שאני מצפה שה XB הבא יצא לפני הפס5, השאלה היא עד כמה מהר הם יתחילו להריץ עניינים, אם זה כבר יקרה ב 2016 עם דגם ביניים של XB לקראת ה"יורשת" (למרות שלדברי ספנסר החזון הוא שאין עוד יורשות, הכל שדרוגים שבסוף מצטברים לדור), מן הסתם זה יהיה מאוד מאוד מעניין.

מבחינת משחקים, אלא אם כן היא תטיל פצצה בדמות בלעדי למשחק מסויים שרציתי, הם לא יכולים לעניין אותי יותר מדי לא, אני די אדיש לכל המותגים שלהם שעתידים לצאת השנה.

7) מסוקרן מאוד לראות את הנייחת- 9/10 אני משער, ניידת- 4/10, יותר מסוקרן לראות עד כמה נינטנדו will fuck it up שוב :)

לדעתי TLG יוצא בוודאות אבל בטח יש סיכוי לQ1 2017

כי יש השנה גם קילזון וגם uncharted 4 כאילו באמת סוני תביא 3 תותחים כבדים לשנה אחת? בלי לשמור קצת לשנה הבאה? אישית אני אפילו חושב שאם סוני תעשה את הטעות של להוציא את TLG השנה זה יפגע במשחק, פחות זמן פיתוח ופחות תשומת לב מהקהל כלפיו.

עם זאת אני מאוד מאוד רוצה לראות סביבה חדשה שלו ואיזשהו חלון השקה סופי.
כך או אחרת את TLG אני אקנה בהשקה ביום הראשון

GOW 4 בטוח ישבור שיאי גרפיקה באמת, אני חייב להודות שאפילו GOW 3 הרשים אותי כיום, אחרי שכבר שיחקתי בו על הPS4.

כן הרבה מההתלהבות היתה "איך הם עשו דבר כזה על הPS3 ב2009 "
אבל עדיין הייתי בהלם במה חלקכם בעלי הPS3 שיחקתם ומה אני שיחקתי
(על הPC! לא פחות) בשנה המקבילה.

וכמובן מי יכול גם לשכוח איך סנטה מוניקה היממה אותו ב2007 אחרי יציאת הPS3
עם GOW 2, המשחק הזה העיף את המוח.

אני אהיה בעד GOW4 אישית אם יחליפו כבר את הLore והגיבור, צריך משהו חדש.
מה שכן גם אני מחכה בקוצר רוח לראות את הגרפיקה שלו.

יכול להיות שמייק היתה רוצה לחשוף את השידרוג שלה השנה, אבל היא יודעת שהNX תגנוב את ההצגה אז היא רוצה לשמור את החשיפה הזו לתערוכה שבה השידרוג יהיה על הפוקוס במלואו.

אבל גם אם הם לא יראו כלום אלא רק יבהירו שהשידרוג הולך לקרות בדור הנוכחי
זו תהיה פצצה אדירה.

נראה לי שאם אנחנו מדברים על הגיימרים בכללי נינטנדו תיקח את התערוכה אם יהיה מריו חדש, מטרויד AAA לא יהיה עד 2019.

מישהו 2

New member
תשובות, אין לי כבר למה לצפות

1. the last Gurdian , ת'אמת שאין שום משחק שמעניין אותי כרגע לראות ממנו עוד. אבל רק אם אני חייב לשים משהו בשורה הראשונה.

2. GOW, אני קניתי PS4 כי הבלעדיים ב- PS3 היו בלתי נשכחים. GOW3 היה יצירת מופת כמו שני המשחקים הראשונים בסדרה. אם אני עובר את הדור הזה בלי עוד משחק GOW אני לעולם לא סולח לסוני :p וזה לא חייב להיות המשך ישיר ל- 3. כל דבר שהוא מהעולם של... יהיה מצוין.

3. של סוני

4. GOW4

5. לא יודע אם יותר, אבל זה יהיה מכובד כמו הקודם. כל מה שצריך זה קראש באנדיקוט (שאני חותם שהם יביאו) ו- GOW. כל השאר יהיה בולשיט של VR בטח - שלי אישית אין כל כך בעיה עם זה, אני רוצה שזה יצליח כדי לשחק בדור הבא של VR.

6. מה שזה לא יהיה זה משחק מחשב, ואין לי מחשב כרגע.

7. 7

חחחח מה זו האהבה הזו לקראש.מי זכר אותו, פתאום כולם נדבקו בו.

כל שבוע אני רואה שרשור על קראש בכל מקום ואנשים פשוט בקריז על השועל הזה.
אם קראש זו ההפתעה הגדולה של סוני לE3 אז יהיה ממש מעפן לדעתי.

מישהו 2

New member
לא שיחקתי בזה אף פעם

אבל הרבה אנשים זוכרים אותו לטובה, הוא היה אחד המשחקים האהובים בפלייסטיישן הראשונים.
אני באופן אישי באמת לא נורא התלהב, אבל להביא אותו בכנס זאת בהחלט הפתעה גדולה. הפתעה מאותו הסוג שסוני רוצים להביא כמו הרימייק של פיינל פנטזי 7, שנמונה 3 , TLG

אני אגלה לך סוד על קראש, רק לך.

אני אגלה לך עוד סוד, רק ערבים אוהבים קראש,ולכן סוני חשפה את זה בסניף של המזרח התיכון.אתה לא באמת רוצה קראש חדש, תאמין לי.

PlayGirl3

New member
מה שהכי הייתי רוצה לראות ב-E3 זה ביטול של TLG

זה יהיה כל כך מצחיק
זה יהיה ה-E3 הכי מבדר שהיה אי פעם!
לא אכפת לי מהמשחק הזה בכלל ונמאס לי מהאנשים שמחכים לו כאילו מדובר במשחק המאה.

אין לי כוח לעקוב אחרי השאלות אז אני אזרוק דברים שהייתי רוצה באמת:
1. משחק חדש של Warner Bros. Games Montréal. אנחנו יודעים שהם כנראה עובדים על Suicide Squad. זה משחק שממש הייתי רוצה לראות אותם מוציאים. אמנם Origins שלהם הוא האח החורג והפחות מוצלח כשהוא עומד בצל של הטרילוגיה הראשית, אבל אם מסתכלים עליו בתור משחק עצמאי הוא נהדר והם יכולים לעשות פלאים עם יחידת המתאבדים.
2. משחק חדש של רוקסטדי כמובן. לא משנה אם זה שוב יהיה עם גיבור של וורנר או לא, אני רוצה משהו חדש מהם.
3. Sleeping Dogs חדש
4. ריבוט של GOW עם מיתולוגיה מצרית/נורדית
5. המשך ל-Life Is Strange עם סיפור חדש ודמויות אחרות.
6. איזשהי הפתעה מטורפת מסקוור. משהו בסגנון משחק חדש/רימייק של Chrono Trigger (לא אפיזודי
) ועוד הכרזות על חידוש של IP נשכחים כמו גראנדיה, Radiata Stories, The World Ends with You.
7. משחקי PS2 חדשים שמגיעים ל-PS4: סטאר אושן 3, סדרת וויילד ארמס, פפ12, דרגון קווסט 8, פרסונה 3.
8. כמה שפחות VR.
9. PS4 סלים.

מה זה יחידת המתאבדים?

ולמה צריך להיות משחק כזה? מה זה נבלים של DC כאילו?
2. גם אני, סופרמן.
3. גם אני, התייאשתי מלחלום על זה, כשלא מצפים לא מתאכזבים.
4. נחמד, עדיף כנענית/עברית/יהודית משהו כמו אל שאדי רק טוב.
5. החב'רה שלו עושים RPG עכשיו שחכת? משהו עם רופא שהוא חצי ערפד, נקווה שזה ייצא טוב, סקוור לא איתם בזה, אז נקווה שהם למדו מהם כמה שיעורים ולא נקבל ריממבר מי 2. אבל בגדול? אחרי הזאב בא לי הצפה של משחקים בסגנון, לא איכפת לי ממי, לא יודע איך פספסתי ת'זאנר הזה בדור הקודם.
6.Radiata Stories, כן אלוהים! איזה משחק מצחיק וחמוד ז היה, אם זה מגיע כמשחק קלאסי לPS4 קונים ישר.רק לא כרונו טריגר פליז.
7. לא יהיה דרגון קווסט 8 לPS4, יוג'י הורי עסוק בDQ11 ומכל מה שנרמז, הPS4
הולך לקבל ריימיק (לא פורט) למשחק דרגון קווסט ישן על הPS4., אולי 9 אולי יותר ישן/
פפ12 כבר די בטוח שהולך לקבל פורט לPS4 סטייל מה שFFX קיבל.
איזו בחורה עם קשרים בסקוור כבר רמזה על זה 4000 פעם, זה חייב לקרות.
8. סוני רק אתמול אמרו שיהיה מלא VR חחחח
9 אמן.

PlayGirl3

New member
Suicide Squad

זאת יחידה שמפקדת עליה אמנדה וולר שהיא קודקודית במשרד המשפטים ביקום של DC. לפעמים היא טובה לפעמים ממש לא. זאת יחידה של אסירים, נבלי DC מוכרים יותר ופחות, שנותנים להם את האופציה לבצע משימות שאף אחד אחר לא מוכן (משימות התאבדות) בתמורה להמתקת העונש. לכולם יש קולר או צ'יפ במוח שאמנדה יכולה לפוצץ מתי שבא לה אם הם מתנהגים לא יפה. בין הנבלים שעברו בחבורה הזאת אפשר למצוא את הארלי קווין, קילר פרוסט, דדשוט, דדסטרוק, רידלר ועוד כל מיני עם שמות פחות גדולים למרות שחלקם כבר הופיעו במשחקי ארקהם השונים כמו ברונז טייגר.

בקרוב גם יוצא סרט עליהם, צירפתי את הטריילר.

ולמה אמור להיות משחק עליהם? אם אתה לא מתכוון לשחק בארקהם אוריג'ינס אז תבדוק את הסרטון שמופיע בו אחרי הכתוביות-
https://www.youtube.com/watch?v=IRJa81mXfSY

משחק שאני משחק את הארלי קווין? אדיר?

גם ככה אני אוהב אותה ואת הג'וקר יותר מבאטמן.עכשיו הדלקת אותי על משחק דמיוני שבכלל לא בטוח שקיים

amithas190

New member
מה אני רוצה? שיחזירו את משחקי ה RTS חחח אבל אין סיכוי שזה

יקרה.
&nbsp
אחח כמה הייתי משלם על C&C חדש עכשיו

amithas190

New member
זה לא מספיק. אני רוצה לחזור לשנות ה90 כשהיינו מקבלים כמה

משחקים כל שנה ...
C&c/ red alert /age of empires
,אף פעם לא באמץ הבנתי לאן הז'אנר הזה נעלם... הביקוש עדיין קיים