E3 מתקרבת מה אתם רוצים לראות?

CallMeCavanaugh

New member
על הקונסולה או ל-PC?

אני לא יודע אם זה עוד בתוקף ויש לי קצת בעיה עם הדפדפן כרגע, אבל לאחרונה היה ב humble bundle את grey goo ממש בזול.

sky121

New member
תשובות בתשובות

1. המשחק העקבי של E3, שהוא The Last Guardian. גם FF15.

2. אולי Jak and Daxter.

3. מצפה: סוני. בשביל הצחוקים: יוביסופט. בשביל לגחך: מיקרוסופט.

4. GOW4, יש כל כך הרבה אלים לכסח ממיתולוגיות שונות. אני חושב על המיתולוגיה הסינית, שהיא הבאה בתור.

5. נראה.

6. שתעזוב את שוק ה-PC, ולא תחשוב פתאום שהיא אפל ותנסה לסגור אותו לעצמה.

7. נראה. ממש לפני החשיפה יהיה רשום Wii Sorry, בה הם מצטערים על הטעויות של ה-Wii U. ואז יראו את השם החדש: Omega Wii כי זה חזק מכל קונסולה אחרת כרגע.

כפרה עליך, אמן ג'ק ודקסטר, לא יודע מה זה הקראש הזה על קראש.

איזה כייף לפגוש גיימר שפוי בחיי.
3 איזה צחוקים יש במסיבה של יובי? חחחחח הAC המצרי?
4. מה מעניין במיתולוגיה הסינית? לא יודע עליה כלום.
6. אין למייק סיכוי להצליח להפוך את הPC למערכת סגורה, הבנתי שהם מנסים להרוס דברים בשוק הPC אבל לא התענינתי כל כך בתוכניות שלהם לגבי השוק שם, אתה יכול לפרט?
7. עזוב, נינטנדו תראה לנו מריו תלת מימדי חדש וכולם יזילו ריר (אני לפחות)

sky121

New member
איחוד פלטפורמות

יש הרבה צחוקים אצל יוביסופט.
כמו זה: https://www.youtube.com/watch?v=outJSCu3FOc.
לא יהיה AC השנה! יהיה משחק חדש בסדרה Watch Dogs, או כמו שיובי רושמים את זה: WATCH_DOGS. כי הקו התחתון עושה את המשחק יותר מגניב.

אתה לא צריך לדעת כלום על המיתולוגיה הסינית, אתה צריך רק לראות תמונות של היצורים, שקראטוס יכול לכסח במגוון דרכים. http://www.chinawhisper.com/top-10-chinese-mythical-creatures/

הסיפור של מיקרוסופט הוא יותר טכני שיזיק מאוד לכולנו. אני לא בדיוק מכיר את הפרטים על דיוקם. בגדול מיקרוסופט רוצה לבצע איחוד מוחלט בין XBOX1 ל-WIN10. הם הודיעו כבר שלא תצא מערכת הפעלה חדשה בעתיד, זה ישדרגו באופן קבוע את WIN10. אותו דבר אמור לקרות לקונסולה שלהם, אמור להיות לה מערכת הפעלה כמו למחשב.
למערכת המאוחדת הזאת יש שם: Universal Windows Applications (UWAs). וזה הדבר שמפחיד את כולם. זה אמור לסגור את ה-PC לפיתוחים עצמאיים ולמודים. כמעט כל התוכנות כיום אינם עובדות עם המערכת הזאת. לדוגמא תוכונת ללכידת מסך, לא עובדות, כי המערכת לא מזהה אותם כשלה (לא שייכת למיקרוסופט).
יש פה כתבה נרחבת בנושא: http://www.theguardian.com/technolo...x-one-platforms-ending-fixed-console-hardware

וואט? לא יהיה ווינדוס חדש אחרי 10 ויהיה סגור למודים ופיתוחים

אני מנהל רשת איך אני לא מעודכןי בעניין הזה.איזו פדיחה. מוזר מאוד, אם מייק באמת הולכים לשדרג את WIN10 כל הזמן במקום להוציא אחת חדשה הם השתגעו לגמרי.

לדעתי זה דבר לא בריא "עסקית ותדמיתית ומבחינת מיתוג" להישאר עם אותה מערכת הפעלה לא משנה כמה אתה משדרג ומלטש אותה, מקווה מאוד שהם מקשקשים.

ובנוגע לPC סגור למודים וכל זה כאילו שזה איזה app store, מייק יכולה לקפוץ לנו.
כל הקסם במחשב זה שאתה יכול למצוא עליו מלא משחקים קטנים שכל אחד יכול להפיץ בלי מאמץ, מייק לא תצליח להפוך לנו את הPC לקונסולה עם חלק חילוף.

וואו הם הרתיחו אותי עכשיו, בעיקרון אני לרוב מתעניין רק בקונסולות ובמה שהולך שם, לא היה לי מושג שהחזון של מייק כזה נוראי לPC.

עטלפוני

New member
שטויות במיץ

הוא עירבב כמה דברים, הוסיף קצת FUD והוסיף דרמה.
&nbsp
מבחינת המערכת, מה זה משנה איך קוראים לה ? זה משנה אם זה חלונות 11 או גרסה חדשה של חלונות 10 ? המערכת בפיתוח כל הזמן, והשידרוגים חינם. אין הבדל, מלבד לפחות גרסה אחת מעודכנת בשנה, כשבפועל זה לפחות שתים. השידרוג הגדול הבא יהיה ביוני.
&nbsp
כן, יש קוד CORE אחד לשולחני/טלפון/אקס בוקס. כרגע כולם (לא בבטא) על גרסה 10.10586, כמובן שלכל אחד מעטפת שונה, אבל איחוד הקוד בסיס מאפשר להתרכז בפיתוח אחד ואחידות למערכת מה שנותן את ה UAP. יש הרבה FUD על הדבר הזה, לא זה לא "גן סגור" (אפשר להתקין גם מחוץ לחנות של מיקרוסופט), לא אין כוונה להפוך את חלונות ל "גן סגור", win32 ממשיך וימשיך, כל מפתח יכול לבחור באיזו סביבת פיתוח לפתח, ואיפה להפיץ את התוכנה שלו.
&nbsp
ה PC לא יהיה סגור למודים, ההפך - אתה יכול לבחור מאיפה לקנות את המשחק שלך. תבחר אם לקנות מסטים או החנות של מיקרוסופט.
&nbsp
ה "חזון" שלהם הגיע מכתבי טכנולוגיה סוג ג', שרק מחפשים איך להוציא כותרות מפציצות על מיקרוסופט כי זה מביא רייטינג.
&nbsp
לגבי הלכידת מסך, SLI ושאר ההערות - ספנסר אמר שזו רק גרסה ראשונית של המעטפת למשחקים, ושהדברים הנ"ל יתווספו. אל חשש, אתה יכול להפסיק לרתוח :)

העיקר שהPC ישאר פתוח, גם לי קשה להאמין שמייק תסגור אותו

הם לא רצו לעצבן את הגיימרים של הONE עם הגבלות DRM למה שהם ירצו לעצבן גיימרים של PC ? ואחרי שהם כל כך משקיעים בלהפוך את ווינדוס 10 ל" חממת גיימרים" מערכת הפעלה שמקבלת משחקים אקסקלוסיבים לא פחות!

למה למייק לתת למפתחים וגיימרים להירתע מהפלטפורמה הזו?

אני יכול להצדיק אבל את סקיי במשהו, בוא נגיד שמייק תתחיל להשיג בלעדיות לחנות הווינדוס 10 שלה? זה יהיה צעד די מרושע בשביל גיימרים של PC.

אם כי קשה לי לראות את זה מתממש כי איזו חברת פיתוח תראה בזה צעד משתלם?

קל לי האמות להבין את הפאניקה של אנשים מסוימים כלפי מייק הם בכל זאת ניסו לנעול את האקסבוקס, אבל הPC, לא שייך למייקרוסופט ואני חושב שהם יודעים את זה.

עטלפוני

New member
הפאניקה מיותרת בדיוק מהסיבה שציינת

אקס בוקס זה מוצר מוגמר שלהם, המחשב האישי זה לא.
&nbsp
אם הם ישיגו בלעדיות לחנות שלהם ? ואם סטים ישיגו בלעדיות לחנות שלהם, מה ההבדל ?
&nbsp
ה "נעילה" של האקס בוקס באה במכה, השוק יגיע לנקודה הזו בעצמו בהדרגתיות. הם קפצו מהר מדי והבהילו. סביר שפס5 יכיל חלק מהדרישות האלו (בלי דיסקים/און ליין לפחות פעם ב 24 שעות/וכו').
&nbsp
אבל אם תעצור ותסתכל רגע על מיקרוסופט של נדלה כמכלול, תראה שהיא הכי פתוחה שהיתה אי פעם. ליפול מהאולימפוס רק עשה להם טוב לדעתי. השירותים שלה נמצאים בכל מקום (אייפון/אנדרויד), הם מאמצים את לינוקס (גם ב azure ורק השבוע הכריזו על sql server ללינוקס). שילוב של איכסון ענן מתחרה באופיס, בתחום הגיימינג הם הכריזו של שיתוף רשתות, פותחים את החנות pc למשחקי אקס בוקס אקסקלוסיבים. מיקרוסופט של נדלה יכולה לעשות הרבה דברים גרועים גם, וברור שיש להם עוד במה להשתפר - אבל אתה יכול להיות רגוע שהאסטרטגיה החדשה היא להיות איפה שהלקוחות, ולא להכריח לקוחות להשאר אצלם*. אנחנו כבר לא ב 1995 :)
&nbsp
* כמובן שהם יעדיפו שתשתמש בכל השירותים שלהם, כמו כל חברה אחרת, אבל לא בכוח כמו בשנות ה 90.

sky121

New member
השראה

מיקרוסופט לא פחות גרועה מאפל או גוגל. הבעיה שהיא מקנא בסגנון הבוטה יחסית של של אותן חברות.

לדוגמא: שאפל החליטה להחליף את פתח הטעינה של האייפונים שלה, היו קצת התמרמרויות, אך כולם בסוף כולם קנו מתאמים או כבלים חדשים.

היה שירות של גוגל שמאוד אהבתי להשתמש בו, זה גוגל מפות הישן, היו בו המון אופציות שעזרו לי בעבודתי. אך גוגל החליטה, לאור עלייה של סמארטפונים והטאבליטים. לשנות בצורה מוחלטת את השירות הנ"ל, עד כדי כך שאותם אופציות שהיו בישן - לא קיימים בחדש.
הייתה הרבה התמרמרות וכעס, למה לשבור משהו שעובד בצורה טובה מאוד. אך לגוגל לא היה אכפת. בסוף סגרו את השירות הישן ואני נאלץ להשתמש בלי ברירה, בשירות החדש.

מיקרוסופט זאת חברה עסקית, כסף זה מה שמעניין את בעלי המניות. והנה שנת 1995 נמצאת כאן: [URL]http://betanews.com/2016/03/13/microsoft-installing-windows-10-without-consent/[/URL]

עטלפוני

New member
כל חברה רוצה לעשות כסף

אם יש משהו שלמדתי בשנים האחרונות על טכנולוגיה זה לא להקשר רגשית או בלעדית לשירות/מוצר מסויים. הדינמיות של העולם הדיגיטלי, והתחרות העזה על הכותרת והמקום הראשון, גורמים לשלל שינויים. מתאם אוזניות/מפות/מראה של מערכת הפעלה - חברה שתשאר במקום לא תגיע לשום מקום. לצערי לפעמים ההחלטות שמתקבלות לא מתאימות לי אישית, ואז צריך לשנות הרגל או ללכת למקום שמתאים לך יותר.
&nbsp
לרצות לעשות כסף זה לא "גרוע", מיקרוסופט/גוגל/אפל לא "גרועות" בגלל שהן רוצות לעשות כסף. הן לפעמים מקבלות החלטות גרועות שנובעות מהרצון לעשות כסף.
&nbsp
שנת 1995 ממש לא נמצאת כאן, אתה סתם מגזים. אני מסכים איתך שמיקרוסופט דוחפת יותר מדי חזק את חלונות 10 (לזכותה יאמר שזו החלטה שהם קיבלו בידיעה שזה יעצבן חלק מהמשתמשים, לפי מה שהם אומרים), גם לטעמי זה עבר את הגבול של הנידנוד ההגיוני. אפשר לבטל את ההתקנה או להסיר את המערכת, פשוט הכפתור מוסתר. זה זוועה, ולא צריך להיות ככה. גם האייפון של אחד מהחברים שלי דוחף לו בכוח כל הזמן שידרוג ל ios7, כולל ניסיונות התקנה אקטיביים. אני לא יודע מה הייתי עושה בתור מנכ"ל, האם אתה מוכן לאבד 10 אחוז מהלקוחות כדי לשמוור 90 אחוז מהם על פלטפורמה אחידה ? (כמו אפל) או שאתה רוצה 100 אחוז לקוחות, אבל על עירבוב גרסאות שיוצר כאב ראש מבחינת אבטחה ופרגמנטציה מבחינת מפתחים (כמו אנדרויד).

שיפלו מהאולימפוס לגמרי ויוציאו את קוונטום ברייק לPS4

נדלה תותח אין ספק, אני שמח על השינוים שהוא עושה ושהם הבינו שהם יכולים להשתמש בפלטפורמות אחרות כדי למנף את הפלטפורמות שלהם ואת החברה כולה.
אין ספק שאם מסתכלים על מייק כמכלול היא כבר יורדת מהאולימפוס באמת ולא מכריחה אותך להחזיק פלטפורמה שלה בשביל המשחקים.
וכבר לא מכריחה אותך שיהיה לך xbox אם אתה רוצה לשחק עם חברים ומשפחה שיש להם מחשב או פלייסטישן.

עטלפוני

New member
כרונו, החזון שלך התגשם - משחק בין קונסולות

מיקרוסופט הודיעו היום על פתיחת אפשרות משחק בין רשתות שונות (לא רק לייב) למפתחים שרוצים.
&nbsp
המשחק Rocket League יהיה המשחק הראשון שיתמוך במשחק בין X1 ל PS4 ו PC. העידכון ישוחרר בהמשך.
&nbsp
http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/03/xbox-one-cross-network-play/

כן!! עקפתי אותך ב4 דקות בערך :)

עכשיו סוני תצטרך להוכיח לנו שבאמת כל המכשולים לקרוס פליי באו מהצד של מייק.
הכול מתחבר בעיני, עסקת הבלעדיות של מייק וטומב ריידר היתה ניסיון מסקוור לשכנע את מייק לפתוח את האקסבוקס לקרוס פליי אני די בטוח עכשיו שזה היה חלק מהדיל.

יאללה תכין את השלטים, ישר שיהיה אפשר לשחק אנחנו חורשים על מורטאל קומבאט!

עטלפוני

New member
הלוואי, צריך רק לקוות שמפתחי המשחקים יאמצו את זה

בפועל, אני מאמין שזה יהיה יותר רלוונטי למשחקי 2017, אני לא מאמין שחברות יחזרו אחורה להוסיף פיצ'ר כזה, אלא אם זה ממש ממש פשוט (וזה גם מקדם מכירות - "קנו cod 15, עכשיו עם קרוס-קונסול).

מישהו 2

New member
חח מורטל קומבט

אני לא יכול לשחק נגד חברים שלי ב-PS4 כי הם קנו גרסה מאזור אחר של המשחק. אז פתאום לשחק נגד שחקני אקסבוקס :p

אז למה אתה לא מוכר את הגרסה שקנית וקונה מה שיש להם?

ושחקני אקסבוקס יעשו ממש טוב למשחקי המכות :) זה אומר פחות זמן להמתין עד שאתה מוצא יריב ויותר שחקנים בכל הרמות באונליין ויותר השקעה מצד המפתחים באונליין.

בקיצור הלוואי :)

למעלה