EDGY ...מה קורה איתך ?

E D G Y

New member
בסוף לא נפגשנו אתמול....כי היינו

עייפים והוא היה צריך לקום מוקדם לראיון עבודה חשוב.... היום אנחנו אמורים להפגש עירניים... היום שוב הוא מורט את עצביי. אני מחכה לו מהבוקר והוא הלך לנוח ולא אמר מתי הוא יקום ויואיל בטובו להפגש איתי... אני כבר מעוצבנת מאוד והחלטתי שאין יותר דבר כזה להשאיר דברים לא סגורים באויר. מעתה והלאה קובעים שעה מדוייקת לפגישה. זה ממש בלתי נסבל שכל היום נמרח בלחכות לו. אז נראה מה יהיה... אני מתחילה קצת לאבד סבלנות...:(

spooni

New member
האם יש מצב ש....

את תהפכי את היוצרות ואת תשלטי במצב כל עוד זה בהתחלה וז אפשרי. הרי כרגע , את מחכה לו ואוכלת את הלב. למה ? למה לא להפוך את זה , כשהוא ירצה תאמרי לו שאת עסוקה , אל תקפצי ישר לידיו. כמה זמן את מכירה אותו ? מה את אומרת? אני יודעת שזה קשה אבל ..תחשבי על זה ... תחזיקי מעמד.

E D G Y

New member
אני יכולה לנסות..למרות שספק שאצליח

לעמוד בזה...

spooni

New member
אז אולי תנסי ? להחזיר את השליטה א..

אליך .. את מכירה את ההרגשה הטובה שהוא רוצה ואת לא ? והוא מחזר ? תחשבי עליה. אני חושבת שאני אנסה אותה גם החל מהיום.

אופס...

אדג'י , אני ממש ממש מציעה לך לא לפעול ממקום של עצבנות ואובדן שליטה עצמית. קוראים לזה בפסיכולוגיה "אבדן דרגות חופש" שזה מצב שבו את מתרחקת מבחירה לכיוון האובססיה. הדבר הנכון לעשות כעת זה לחזור חזרה לכיוון הבחירה: כאן כדאי להיות מאוד מאוד מנוגדים ל"בטן"... למשל לצאת לטיול ללכת לעשות קניות לנקות את המקלט (מומלץ לאור התחזיות לימים הקרובים\) לנקות את האמבטיה לבשל אבל הכי מוצלח זה להתרחק ככל שניתן מטלפונים , מיילים ושאר המכשירים מורטי העצבים הללו. המתנה חסרת תוחלת היא המפתח הבסיסי ביותר להצטברות תקפנות שאחר כך תצא עליו והוא לא ידע מאיפוא זה בא לו. אל תשכחי לשנן : לא הוא מורט לי את העצבים ! המחלה שלי עושה זאת.

E D G Y

New member
זה נכון....אז עשיתי המון דברים היום

כמו: קעקוע של "מיה הדבורה" על התחת... שרתי עם חברה והקלטנו את עצמנו, הייתי בביטוח לאומי (מה שדחיתי זמן רב מאוד), סידרתי את הבית מחדש.... הקיצר, אני ממש מנסה להיות עסוקה, אבל המחשבות האובססיביות לא נותנות מנוח... מרגישה פרייירית... כועסת עליו, וגם רוצה לפגוש אותו כבר.....:(

spooni

New member
על התחת ? כואב ? אולי..

גם אני אעשה על התחת ..יש לי מלא מקו על התחת
אני יכולה לקעקע את כל הכוורת

ברכות על הקעקוע

גם לי יש שלושה קעקועים כל אחד מסמל עבורי תהליך חשוב עבורי את הראשון עשיתי לפני 10 שנים ואני לא מצטערת על אף אחד מהם. תתחדשי!!!

E D G Y

New member
מה אני אמורה לעשות לגביו?../images/Emo7.gif

אני לא אמורה להגיד כלום על זה שהוא כבר 3 ימים מושך אותי באף? אני כבר מתפוצצת. להמשיך להיות נחמדה ו"מבינה" כלפיו, כשבפנים אני מרגישה כעס ועלבון נוראי? הוא מודע למה שהוא עושה.... מה עושים במצב כזה????????? נורית, HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*רק אני*

New member
ההגיון הבריא

אומר שתעזבי אותו ותחפשי מישהו שיעריך אותך אבל אני מניחה שאת הולכת עם הלב ולא עם הראש, אז את צריכה להמשיך להעסיק את עצמך בדברים שלא יתנו לך הזדמנות לחשוה עליו עד שהוא יתחיל להרגיש בחסרונך והוא ירדוף אחרייך

אני כאן , אני כאן

בואי נחשוב יחד. מה גורם לך לחוש שהוא מושך אותך באף? מצד אחד, יש לך רובריקה "גברים מצביעים ברגליים " ושם תרכזי את כל ההתנהגויות המתרחקות שלו. מצד שני, יש לך רובריקה של "האם אני אובססיבית"? ושם תרכזי את ההתנהגויות שלו שניתנות להסברים כלליים . למשל, אם הוא איש הייטק ויש לו פרויקט על הראש אז מנסיון - הוא לא זוכר איך קוראים לו.... נמשיך אחרי הרשימה , טוב?

למעלה