מבזק חדשות לילי....
כל היום חיכיתי לשמוע ממנו ולהפגש. נאדה. בסמסים ניסיתי להיות מתעניינת ומבינה או במילים אחרות "מתנחמדת". ראיתי שזה לא עובד והוא לא מתקשר איתי. הבנתי שעובר עליו יום רע... ובכל זאת מינימום של נימוס הוא להחזיר סמס ולהגיד שלא מתאים היום או בכלל... אפילו את זה הוא לא עשה. ניסיתי בכל כוחותיי להעסיק את עצמי ועשיתי הרבה ולראת הערב כלו כוחותיי. שלחתי לו סמס אחרון שבו כתבתי: "אתה מעניין אותי ומושך גם בימים פחות קלים. ההיעלמויות שלך קשות לי. מקווה שנוכל לדבר מהלב". כמובן שלא היתה תגובה. עכשיו פתאום הוא במסנג'ר לעת לילה...אז כתבתי לו כמה דברים גם שם: מאיה אומר/ת: אתה מדבר איתי יותר שלחת נדנוד עכשיו! מאיה אומר/ת: חטפת רגליים קרות מאיה אומר/ת: מספיק חשוב לך לשלוח מלי סמס קן מאיה אומר/ת: זה כל כך קשה מאיה אומר/ת: זה מעליב, עלבון צורב, פוגע ומשפיל. ככה זה נחווה מהצד שלי. מאיה אומר/ת: חשבת על זה לרגע מאיה אומר/ת: אם מתאים לך, זה לגיטימי, אבל למה לומר את זה פשוט וישר מאיה אומר/ת: למה להשאיר אותי על אש קטנה מאיה אומר/ת: מה יוצא לך מזה מאיה אומר/ת: הכאבת לי מאוד כמו שאתן רואות, אין תגובה מצידו. עם כל הצער והכאב, הסיפור נגמר, השבוע האחרון עשה לי רע רע רע והיה שופע בכדורי הרגעה ושינה (סימן רע). מקווה לחזור לעצמי בקרוב....