EDGY ...מה קורה איתך ?

אגב, אפשר לקרוא את התחזית של

תיק דבקה לימים הבאים של המלחמה. ממש עושה הסחת דעת....

E D G Y

New member
מבזק חדשות לילי....

כל היום חיכיתי לשמוע ממנו ולהפגש. נאדה. בסמסים ניסיתי להיות מתעניינת ומבינה או במילים אחרות "מתנחמדת". ראיתי שזה לא עובד והוא לא מתקשר איתי. הבנתי שעובר עליו יום רע... ובכל זאת מינימום של נימוס הוא להחזיר סמס ולהגיד שלא מתאים היום או בכלל... אפילו את זה הוא לא עשה. ניסיתי בכל כוחותיי להעסיק את עצמי ועשיתי הרבה ולראת הערב כלו כוחותיי. שלחתי לו סמס אחרון שבו כתבתי: "אתה מעניין אותי ומושך גם בימים פחות קלים. ההיעלמויות שלך קשות לי. מקווה שנוכל לדבר מהלב". כמובן שלא היתה תגובה. עכשיו פתאום הוא במסנג'ר לעת לילה...אז כתבתי לו כמה דברים גם שם: מאיה אומר/ת: אתה מדבר איתי יותר ‏‏שלחת נדנוד עכשיו! מאיה אומר/ת: חטפת רגליים קרות מאיה אומר/ת: מספיק חשוב לך לשלוח מלי סמס קן מאיה אומר/ת: זה כל כך קשה מאיה אומר/ת: זה מעליב, עלבון צורב, פוגע ומשפיל. ככה זה נחווה מהצד שלי. מאיה אומר/ת: חשבת על זה לרגע מאיה אומר/ת: אם מתאים לך, זה לגיטימי, אבל למה לומר את זה פשוט וישר מאיה אומר/ת: למה להשאיר אותי על אש קטנה מאיה אומר/ת: מה יוצא לך מזה מאיה אומר/ת: הכאבת לי מאוד כמו שאתן רואות, אין תגובה מצידו. עם כל הצער והכאב, הסיפור נגמר, השבוע האחרון עשה לי רע רע רע והיה שופע בכדורי הרגעה ושינה (סימן רע). מקווה לחזור לעצמי בקרוב....

Betterfly

New member
לי זה נשמע מוזר ביותר

ושיש פשוט למחוק אותו... מגיע לך טוב יותר מזה! יהיה טוב... הוא יישכח עוד שבוע שבועיים ואת תמשיכי הלאה לדברים טובים יותר...

E D G Y

New member
ניסיתי להתקשר ושטחתי בפניו את כל

מה שעל ליבי במסנג'ר. הוא סימס לי שיתקשר באחת... נראה מה יש לו לומר...

E D G Y

New member
דיברנו בטלפון....

והוא התנצל. לא היה מודע להשלכות של מה שעשה.... אמר שזה לא יקרה יותר. שאל אם לא התייאשתי ממנו. אמרתי שכמעט... כנראה שנפגש מחר או ביום חמישי..

טוב

זה נשמע לי לא משהו. אפילו לא התחיל קשר וכבר מתפתחת דרגת מתח בלתי נסבלת כמעט. לא נשמע לי בריא . מנסיוני, גברים מצביעים ברגליים: זה אומר שהם ליידך כשהם רוצים. טשטוש כזה בדרגה כל כך בראשיתית של הקשר נשמע לי כמו מה שאמרת : לנסות לשמור על אש קטנה . אבל אני תמיד יכולה לטעות.

spooni

New member
עדיף להראות לו מי שולט עכשיו!!!

אל תישארי החלשה בבקשה. תראי לו שיש לך גם צד חזק ומעשי!

E D G Y

New member
אחרי הטלפון שוחחנו במסנג'ר

ושם התברר שהוא לא בכיוון של קשר מחייב כרגע. הוא לא ממש עבר את הקשר הקודם שלו, שנגמר לפני חצי שנה. הוא בעצם הטעה אותי כשאמר בשבת שהוא בעניין של להעמיק את הקשר. לא יודעת מה עבר עליו מאז, או אם הוא פספס את המשפט המאוד חשוב הזה... הוא רוצה לפגוש אותי פעמיים בשבוע בערך לקשר לא מחייב. מצד שני הוא אומר שאם היה גר יותר קרוב היה בא כל לילה כי הוא רוצה לישון איתי... בקיצר, שולח מסרים מבלבלים משהו... ביקשתי ממנו כנות וקיבלתי... אמרתי לו גם שחסל סדר קביעות טנטטיביות של נפגש מתישהו. קובעים שעות מדוייקות או שלא קובעים בכלל. עכשיו אני מרגישה פגועה וכואבת וכרגע לא רוצה לראות אותו. לגבי העתיד עוד לא החלטתי, אבל אני עושה את זה "ONE DAY AT A TIME", לא יוצאת בשום הצהרה גדולה. רק אוספת את השברים ומלקקת את הפצעים...

E D G Y

New member
ברור, כאילו דהההההה:)

אחרת הייתי מזיינת לכן את השכל עליו בלי סוף?......

Betterfly

New member
יהיה טוב מתוקה...

קארין ארד כתבה בטור שלה- גבר זה כמו מטלית צהובה של כיור- קשה פסיכולוגית להיפטר מהן אבל אז נזכרים שיש גליל שלם...

למעלה