מאותה סיבה שמלאנים רבים לא מכירים בכך שערפאת רימה אותם באוסלו ומעדיפים להאמין שאוסלו נכשל מסיבות הקשורות בנו ולא שמלכתחילה נפלנו בפח של ערפאת.Eli Arbiv
מארק טווין אמר פעם שיותר קל לשכנע אנשים להמשיך ולהאמין במשיח שקר מאשר להודות בטעותם. וככה הנוכל גורר את כולנו לתהום
יש עוד סיבות מרכזיות:מאותה סיבה שמלאנים רבים לא מכירים בכך שערפאת רימה אותם באוסלו ומעדיפים להאמין שאוסלו נכשל מסיבות הקשורות בנו ולא שמלכתחילה נפלנו בפח של ערפאת.
אבל יהשע בן נון כן נכנס לארץ ואם הוא היה מבוגר מספיק להיות מרגל בפרשת המרגלים, אז נראה שהוא גם חי את תקופת העבדות. הקפאת ההתנחלויות לא הייתה צריכה להיות מעניינת לאור הניסיון הנורא של פינוי ימית, אם היו מכירים בזכויות אדם בסיסיות ופינוי התנחלויות לא הייתה אופציה כמו בשאר חלקי העולם, אז אפשר היה בהחלט לדאוג למספר היהודים שיהיו בפלסטין, אבל מאחר שזכויות היהודים ואויבי הערבים בכלל נרמסות והפשע נגד האנושות של פינוי התנחלויות לא רק שאינו נחשב לפשע כשדנים מול ערבים, אלא האו"ם תומך בדרישה ברברית זו.יש עוד סיבות מרכזיות:
ישראל לא התעקשה על הקפאת התנחלויות ולא על שליטה צבאית.
אלוהים הסביר - המנהיגים שניסו לעשות שלום לא היו מסוגלים לזה רוחנית כי הם נולדו לפני קום המדינה.
כמו שמשה ובני ישראל לא הורשו להיכנס לישראל - כי הם נולדו למצב של עבדות.
יהשע בן נון כן נכנס לארץ
לא הבנתי.הקפאת ההתנחלויות לא הייתה צריכה להיות מעניינת לאור הניסיון הנורא של פינוי ימית, אם היו מכירים בזכויות אדם בסיסיות ופינוי התנחלויות לא הייתה אופציה כמו בשאר חלקי העולם, אז אפשר היה בהחלט לדאוג למספר היהודים שיהיו בפלסטין, אבל מאחר שזכויות היהודים ואויבי הערבים בכלל נרמסות והפשע נגד האנושות של פינוי התנחלויות לא רק שאינו נחשב לפשע כשדנים מול ערבים, אלא האו"ם תומך בדרישה ברברית זו.
חחח. ערפאת היה ידוע כשקרן מועד מאז ומעולם. כל מי שקיווה שהוא יחדל מדרכיו אלה רק השלה את עצמו, ולא משנה אם זה היה רבין, פרס או אהוד מרק.מאותה סיבה שמלאנים רבים לא מכירים בכך שערפאת רימה אותם באוסלו ומעדיפים להאמין שאוסלו נכשל מסיבות הקשורות בנו ולא שמלכתחילה נפלנו בפח של ערפאת.
בפועל גם היהודים שיקרו,באף מקום לא היה כתוב שאם יש פיגועים אז מפסיקים הכל.חחח. ערפאת היה ידוע כשקרן מועד מאז ומעולם. כל מי שקיווה שהוא יחדל מדרכיו אלה רק השלה את עצמו, ולא משנה אם זה היה רבין, פרס או אהוד מרק.
למה רבין התכוון כשהוא אמר "לא הייתה עוד אף קטיושה ולא תהיה קטיושה",בפועל גם היהודים שיקרו,באף מקום לא היה כתוב שאם יש פיגועים אז מפסיקים הכל.
מי זה אלי ארביב.Eli Arbiv
מארק טווין אמר פעם שיותר קל לשכנע אנשים להמשיך ולהאמין במשיח שקר מאשר להודות בטעותם. וככה הנוכל גורר את כולנו לתהום
זה ישנה לך באופן דרמתי את האמירה ?מי זה אלי ארביב.
מי זה מרק טוויין אני יודע...
כשמביאים ציטוט ממאן דהו, אני מתעניין מי זה. אני חושב שזאת התנהגות אינטליגנטית.זה ישנה לך באופן דרמתי את האמירה ?
מה שחשוב במקרה זה הוא: מה נאמר ולא מי אמר.מי זה אלי ארביב.
מי זה מרק טוויין אני יודע...
[URL unfurl="true"]https://www.facebook.com/profile/720951986/search/?q=%D7%98%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9F[/URL]Eli Arbiv
אכן - וכל עוד תתנו לנוכל הזה את הכח לדרדר את המדינה לתהום,Eli Arbiv
מעניין למה אתם תמיד אומרים שהוא גורר אותנואכן - וכל עוד תתנו לנוכל הזה את הכח לדרדר את המדינה לתהום,
זה לא יפסק
קח למשל את אוקראינה למשל:מעניין למה אתם תמיד אומרים שהוא גורר אותנו
למה איפה אנחנו עכשיו ?
לא בתהום ?
אולי אפשר לרדת יותר נמוך אבל אנחנו כבר שם .
כמו שאומרים בחלק מהאנימציות בדיוק כשחשבנו שגרוע יותר לא יכול להיות, נהיה יותר גרוע.מעניין למה אתם תמיד אומרים שהוא גורר אותנו
למה איפה אנחנו עכשיו ?
לא בתהום ?
אולי אפשר לרדת יותר נמוך אבל אנחנו כבר שם .
כמו שאומרים בחלק מהאנימציות בדיוק כשחשבנו שגרוע יותר לא יכול להיות, נהיה יותר גרוע.
וכמו שגם אומריםכמו שאומרים בחלק מהאנימציות בדיוק כשחשבנו שגרוע יותר לא יכול להיות, נהיה יותר גרוע.
אפריים קישון היה אומר "איבדנו את התקווה, אסור לאבד את הייאוש."וכמו שגם אומרים
אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.