EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

X Slider

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אנ יבהלם!!!!!!!!!!!! הם ניצחו את פול אווט בוי ו-MCR!!!!!!!!!!!!!!#@%#$^%

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאולי זה אומר משהו..

כמו שפו"ב,ומכ"ר גרועים יותר?
|אושרענקי|עכשיו רק שיזכו בלהקת השנה,וזה יהיה מ-צ-ו-י-ן-!

|Eרמבו|../images/Emo183.gifברור שלא

במיוחד לא פו"ב. אני אוהבת את פו"ב. אבל אני שמחה שטוקיו זכו,ולא פו"ב.

Leb Die Sekunde

New member
הם ממש לא חארות בלייב

זה שאת לא אהבת אותם לא אומר שהם חארות אבל כן ההופעה של MCR הייתה לא משו והשיר הזה גם לא משו הם חיכו את הקליפ וממש לא יצא להם טוב>< חוץ מזה שבוב לא היה שם! אז זה לא שווה בלעדיוP: ואממ גם משו עבר על ג'רארד אין לי מושג מה אבל הוא היה מוזר. וזהו הם לא חארות,את פשוט לא אוהבת אותם.

Plaztyk

New member
אני דווקא כן אוהבת אותם,

ושומעת את השירים גם של MCR וגם שם FOB, אבל מה לעשות.. בסטודיו הם אחלה, אבל בלייב.. THEY SUCK.

AvivLG

New member
מה ? !

MCR ממש לא גרועים בלייב , כנראה אפעם לא ראית לייב שלהם. אמרו פשוט שעובר משו על ג'רארד ושהוא גם היה חולה . ! ויש להם הופעות לייב מדהימות ! ואני ממש מאוכזבת מהטקס הדפוק הזה ועל זה שהם לא זכו בכלום , כי מגיע להם לא פחות מלהקת השנה או הרוק אאוט .

Plaztyk

New member
ראיתי הופעות שלהם..

אולי הם עושים אחלה שואו, אבל מבחינה מוזיקאלית הם דיי גרועים. [ו-FOB בכלל.. נורא ואיום.] ובואי נסיים את זה פה. לא באתי להתווכח.

0oSharoNo0

New member
שאלה בקשר למה שאמרת...

מה זה ה-rock out הזה..?? זה לא נשמע טוב.... D:

0oSharoNo0

New member
אני יודעת.. שאלתי כי ראיתי

כאילו לא הבנתי איזה מין קטגוריה זאת נגיד band זה להקת השנה....

0oSharoNo0

New member
תודה :)

עכשיו הבנתי!! חחח אבל זה לא נשמע טוב.. זה נשמע דווקא ההיפך... טוב נוו שיהיה..

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהם דווקא באמת לא משהו בלייב

פעם היה באמטיוי סופ"ש לייב,והיו הופעות של שניהם,והייתי כזה "ככה הם בלייב?
"

falloutgirl XD

New member
ואני מניחה שאת שופטת לפי ההופעה שראית ב-EMA.

אז בואי אני אספר לך משהו. הם לא היו עם המתופף שלהם שזאת כבר סיבה ראשונה שבגללה את לא יכולה לשפוט אותם לפי ההופעה ב-EMA. זאת לא הייתה הופעה כל כך מוצלחת, אני מודה אבל להגיד שהם חראות בלייב? הגזמת, לגמרי! אחרי שיהיה לך קצת כבוד ללהקות ולמה שהם עושים, תכתבי מה שאת רוצה. כל עוד אין לך כבוד אליהם, עדיף שלא תכתבי את מה שאת חושבת עליהם. ואני לא מדברת רק על MCR, אלא על כל להקה שלא תהיה.

Plaztyk

New member
ששש..חמודה.. את מניחה לא נכון.

אני בכלל לא שופטת לפי הEMA. שוב.. אני מכירה טוב טוב את שתי הלהקות, אני ושומעת את השירים שלהם, ויצא לי לראות הופעות לייב. יש לי הרבה כבוד.. אבל לא הייתי באה להופעה שלהם. וזו דעתי האישית - אני ממש לא אוהבת את מה שהם עושים בלייב. ואני בהחלט אכתוב את דעתי. בבקשה - את אוהבת את מה שהם עושים בלייב? פאנן. בכיף שלך. מי את שתגידי לי לסתום?..

falloutgirl XD

New member
אני אמרתי לך לשתוק?

תסתכלי טוב טוב לפני שאת ישר כותבת תגובה, אני לא אמרתי לאף אחד לשתוק. והתלהבת קצת יותר מדי, את יכולה לכתוב "לדעתי" ואז לא הייתי מעירה לך. את רוצה להגיד שהם חראות בלייב? סבבה. תכתבי "לדעתי". ואת היחידה כאן שמשתיקה אנשים אז תירגעי, עצבים סתם יביאו לך התקף לב בגיל 30. :]

למעלה