באמת פתחנו דיון מעניין ../images/Emo6.gif
אני גם מסכימה שביל עדיין יהיה יפה אם לא היה לו את המראה הזה, למרות שהוא לפעמים די מפחיד אותי
וגם את וגם כל הפורום הזה לא אוהבים את TH בגלל המראה שלהם, עדיין יש המוווון בנות שאוהבות אותן רק בגלל או הרוב בגלל המראה שלהם. והתפיסה הזאת שדיברת עליה היא ברוב המקרים נכונה, ואני ממש לא מאשימה אנשים שחושבים ככה. אני שמעתי על המון מקרים שקודם כל ראו את ביל ורק אחר כך הקשיבו למוזיקה. אני אתן לך אפילו דוגמא D: אני מכירה מישהי שהתחילה לאהוב את TH רק בגלל המראה של ביל. אחרי ההופעה שלהם [הייתי בהופעה שלהם, הייתה הופעה מצויינת
] אז הראתי לה תמונות מהפלאפון שלי שצילמתי בהופעה ולפני שהראתי לה את התמונות היא בכלל לא שמעה על TH.. בחלק מהתמונות צילמתי גם את ביל והיא ישר "התאהבה" בו והתחילה לצעוק "איזה מושלםםםםםםםםםםם!111111 תעשה לי 2836 ילדים!!111111"
מאז היא "אוהבת ומעריצה את TH", דבר שממש לא נכון כי היא מכירה מהלהקה רק את ביל והיא אפילו לא ידעה מי זה טום
והשיר היחיד שהיא מכירה שלהם הוא Scream שאותו היא שמעה במקרה מהפלאפון שלי
אז יש מקרים כאלה ומקרים כאלה אבל רוב המקרים הם של ההערצה בגלל המראה, במיוחד המראה של ביל. ואני יודעת מה זה סקרימו
~שאלה לא קשורה~ את מכירה את הלהקה לאט'רמאוט'? פראנק איירו מ-MCR הוא הסולן או יותר נכון הצרחן שם
ובחזרה לנושא שלנו D: אם להגיד את האמת, גם אני לא ממש מעריכה את טום כגיטריסט כי יש גיטריסטים הרבה יותר טובים ממנו וגם הסולואים של הגיטרה לא כל כך מחדשים או קשים לביצוע. שאר חברי הלהקה באמת מיוחדים ^^ תיכננתי לא לחפור אבל בכל זאת חפרתי