EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

falloutgirl XD

New member
ועוד משהו..

לא משנה בכמה פרסים TH יזכו ו-MCR לא יזכו, עדיין כולם יודעים ש-MCR לוקחים את כל הלהקות ב-EMA בסיבוב.

falloutgirl XD

New member
D:

MaaYanUshM1

New member
טוקיו הוטל לא "מוצלחים" באמריקה כי..

הם עוד לא פרצו לשם מה שנקרא...הם בעצמם אומרים שכרגע הם מתמקדים באירופה (לדוגמא בישראל ההצלחה הייתה מפתיעה כי הם לא יעדו את עצמם לכאן כרגע) ובעתיד הם ייפנו לשוק האמירקאי...זה שיש שיר אחד מצליח באמריקה ואולי בכלל לא זה לא אומר שהם לא הצליחו שם...הם עדיין בתחילת הדרך.. עיקר הפעילות של MCR היא באמריקה ולכן הם יותר "מוצלחים" שם... ולגבי איכות הלהקה- אני שונאת למדוד להקות לפי השוואה ללהקות אחרות...כל אחת טובה ומיוחדת בדברים שלה הייחודיים לה... אני חושבת שגם TH וגם MCR הם להקות טובות... מפה והלאה זה עניין של טעם! ו"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"....

crazysapir

New member
אני חלק מכולם ואני לא חושבת שMCR לוקחים את ט"

ט"ה [בסיבובXD תרחיבי לקסיקון]

falloutgirl XD

New member
לא התכוונתי לכולם..

פשוט מיהרתי כשכתבתי את זה אז לא שמתי לב
ואל תדאגי לי, הלקסיקון שלי בסדר גמור

crazysapir

New member
זה מה שכתבת../images/Emo3.gif

זה לא שמהרת, פשוט חשבת שזה מה שנכון לכתוב[באותו רגע] אבל החזרתי לך תשובה:)
אני יסיכם איתך שלמכ"ר יש יותר מעריצים מ2 עובדות פשוטות: 1.כי מכ"ר מוכרים גם באמריקה, ועכשיו ט"ה הולכים להכינס לתודעה האמריקאית 2.וגם בגלל המראה של ביל הלהקה בהרבה פחות מצליחה ממה שהיא אמורה, תחשבי שהקהל שלהם כולו[שזה המון בלי עין הרע] מורכב רק מבנות , כי ביל נראה כמו בת , ולבנים זה מזה מפריע אפילו אני מכירה מלאאא אנטי שהם בחרים משמ טובים שלי והם אמרו לי שאם הם לא היו נראים ככה הם היו שומעים את המוזיקה ואוהבים אותם, וגם אפילו בן דוד שלי השמעתי לו אותם הוא מזה התלהב מהם הוריד שירים, לא הפסיק לשמוע אותם, ואז שהראתי לו איך הם נראים, הוא "פצח " בהימנון הגברי: איכס מזה להקת הומואים XDDD את מבינה למה אני מתכוונת..? חחח לא דואגת

falloutgirl XD

New member
כן.. הבנתי למה את מתכוונת ../images/Emo3.gif

אבל מצד שני המראה של ביל מביא המוווון מעריצות בנות ל-TH אז זה די מתאזן, לא? ובאמת מיהרתי.. חברה שלי חיכתה לי

crazysapir

New member
אמממ

ואי ממש פתחנו דיוק בין שיננו
לא נורא הוא מעניין
אמממ אבל מצד שני הם לא היה לביל את המראכה הזה לפי דעתי~ הוא עדיין נראה טוב, חוץ מזה כמה שהם אומרים שבגלל המראה אוהבים אותם, אז לפי דעתי זה סוג של לא הגיוני, לפי דעתי כמובן שיש אבל אחדים! ככי אם רק המראה מעניין אז הם לא היו שומעות את המוזיקה, חוץ מזה [אם היית כמה לפני בפורום] אנשים בני 20+ 30+ נכנסו לפורום ואמרו שהם כ"כ אוהבים אצ הלהקה, הם אומנם עברו את הגיל של שהם רוצים מט"ה ילדים, אבל הם באמת חושבים שיש להם מוזיקה מעולה והם ממש מוכשרים. תרא5אאי אני אפילו עוד לפני שחבתי שהם ממש נראים טוב שמעתי אותם [רק אחרי שראתי את הקליפ "דר לטז טאג" חשבתצני לעצמי וואו הם ממש יפים] אבל עובדה שגם אני שומעת מלאא להקות שהם לא נראים משו בכלל, ואני בטוחה שיש הרבה כמוני המוזיקה של טוקיו הוטל זה בכלל לא הסגנון שלי , אני בכלל אוהבת סקרימו[אני מניחה שאת יודעת מזה סקרימו] אבל אני באמת חושבת שט"ה הם פשוט גאונים, אני ממש מתחברת לשירים שלהם ,הקול של ביל נוגע בי , ואני ממש מעריכה אותו כזמר, אבל למשל את טום אני חושבת שהוא פשוט פרצוף יפה לא מעריכה אותו כגיטריסט. גיאורג~על בסיסטים אין מה להגיד הרבהD: וגוסטב הואט באמת המתופף הכי טובב[בלי עין הרע] אנשים תפסו שאוהבים אותם בגלל מראה חיצוני אבל עובדה שהמוזיקה שלהם מצליחה:)

falloutgirl XD

New member
באמת פתחנו דיון מעניין ../images/Emo6.gif

אני גם מסכימה שביל עדיין יהיה יפה אם לא היה לו את המראה הזה, למרות שהוא לפעמים די מפחיד אותי
וגם את וגם כל הפורום הזה לא אוהבים את TH בגלל המראה שלהם, עדיין יש המוווון בנות שאוהבות אותן רק בגלל או הרוב בגלל המראה שלהם. והתפיסה הזאת שדיברת עליה היא ברוב המקרים נכונה, ואני ממש לא מאשימה אנשים שחושבים ככה. אני שמעתי על המון מקרים שקודם כל ראו את ביל ורק אחר כך הקשיבו למוזיקה. אני אתן לך אפילו דוגמא D: אני מכירה מישהי שהתחילה לאהוב את TH רק בגלל המראה של ביל. אחרי ההופעה שלהם [הייתי בהופעה שלהם, הייתה הופעה מצויינת
] אז הראתי לה תמונות מהפלאפון שלי שצילמתי בהופעה ולפני שהראתי לה את התמונות היא בכלל לא שמעה על TH.. בחלק מהתמונות צילמתי גם את ביל והיא ישר "התאהבה" בו והתחילה לצעוק "איזה מושלםםםםםםםםםםם!111111 תעשה לי 2836 ילדים!!111111"
מאז היא "אוהבת ומעריצה את TH", דבר שממש לא נכון כי היא מכירה מהלהקה רק את ביל והיא אפילו לא ידעה מי זה טום
והשיר היחיד שהיא מכירה שלהם הוא Scream שאותו היא שמעה במקרה מהפלאפון שלי
אז יש מקרים כאלה ומקרים כאלה אבל רוב המקרים הם של ההערצה בגלל המראה, במיוחד המראה של ביל. ואני יודעת מה זה סקרימו
~שאלה לא קשורה~ את מכירה את הלהקה לאט'רמאוט'? פראנק איירו מ-MCR הוא הסולן או יותר נכון הצרחן שם
ובחזרה לנושא שלנו D: אם להגיד את האמת, גם אני לא ממש מעריכה את טום כגיטריסט כי יש גיטריסטים הרבה יותר טובים ממנו וגם הסולואים של הגיטרה לא כל כך מחדשים או קשים לביצוע. שאר חברי הלהקה באמת מיוחדים ^^ תיכננתי לא לחפור אבל בכל זאת חפרתי

falloutgirl XD

New member
ועוד משהו..

שכחתי להגיד ששוב, יכול להיות שהמוזיקה שלהם מצליחה בגלל המראה של ביל. יכול להיות, לא בטוח

crazysapir

New member
חחחח כמו ששמת לב אני אוהבת חפירות><

מה ?באמת?לא ידעתי שהוא סולן בכלל ..איך כותבים את שם הלהקה באנגלית?-יוטיוב- ולעיניננו:) אבל את מבינה זה בדיוק הקטע כמו הסיפור של חברה שלך, היא שמעה בסה"כ רק את "בקרים" וראתה תמונה, היא בכלל לא נחשבתצ מעריצה, לזה אני מתכוונת יש הרבה ששמעו רק את מונסון וראו את המראה שלהם והם "אוהבים " אותם אבסל זהו!בדיוק!הם בכלל לא נקראים מעריצים. אבל כמובן שיש כאלה.. אבל המראה רק מושך להתעניין בלהקה , כמובן שרב המכעריצות[ממש ממ הרב] חושבות שחברי הלהקה נראים ממש טוב, אבלל מצד אחד זה רק מושך אותם הם בכל זאת אוהבות את השירים ושומעות אותם.

crazysapir

New member
לא נכון../images/Emo3.gif

לפני כמה זמן היה [לא זוכרת בדיוק איך זה] של השנים האחרונות הדיסקים הכי נמכרים[עוד בהתחשב שבעובדה שזה דהיסק SCREI[ וטקוי הוטל לא לא מפורסמים באמריקה עדיין והם בכל זאת מקבלים ~בלי עין הרע~ אלבום זהב וכו'... והיה רשימה של הדיסקים הכי מצליחים בשנים האחרונות ו"שראי" היה ברשימה, ולא ראיתי שם את MCR וזה וזהשור לעובדה שהם התחילו, להצליח בצורה כזאת בגיל כזה!! זה נדיר . תראי לי עוד להקות בגיל 14 שמצליחים בצורה כזאת? ואני יסכים איתך MCR יותר מצליחים מטקויו הוטל[יענו שי יותר מעריצים] אבל בזכות אמריקה , מחכה שטקויו הוטל יגיעו לאמיקה.. אבל העובדה שMCR מצליחים יותר מטוקיו הוטל לא אומר שהם יותר מוצלחים~ זאת כבר דעה

falloutgirl XD

New member
אני לא דיברתי על מוצלחים, דיברתי על מצליחים..

ובשבילך חיפשתי אפילו את הטופ 5 שדיברתי עליו: מכירות עולמיות 2006-2007 רוק/פופ: 1. Linkin Park Minutes To Midnight 4,731,075 2. Avril Lavigne The Best Damn Thing 4,432,225 3. My Chemical Romance The Black Parade 3,115,350 4. Fall Out Boy Infinity On High 2,268,250 5. Kelly Clarkson My December 1,282,475 ואני מאחלת ל-TH רק הצלחה באמריקה :]

crazysapir

New member
תראי את ההודעה החדשה שרשמתי לך^^

ומה שאני אמרתי לך זה בבלוג של קאסי אין לי כח לחפש
טוב נו אני יחפש:)זה הרבה דפים

../images/Emo12.gif כפול מיליונים!!!!!!!!!../images/Emo168.gif

OMFG! פאקצה!!
יואווו ויש עודתי מועמדיות לראות הם רוצים לגרום לי התקף לב+ שבץ+ הלם+שוק+שיתוק.

florit11

New member
אני פאקינג התפללתי לזה

כל היום, וכשהם אמרו טוקיו הוטל, התחלתי לבכות ולצרוח. אוחח.. ביל עם האנגלית העילגת שלו שהשתפרה מאוד.. עם המבטא הסקסי... הייתי עושה אותו גאד דאמט... XD יוווו!! שיזכו בBAND, ויהיו לי חיים נפלאים..... לתמיד! D:

למעלה