EVA- הסינגל. מה דעתכם?

The Cat Woman

New member
הווו זו העטיפה...

ובכן- מעפנה, ממוחשבת מדי... לא אהבתי. האמת- שקשה לשפוט לפני ששמענו את השיר, יתכן שזה קשור לשיר ואז העטיפה מאוד תתאים...

TheImpactBoy

New member
מילא אם היית מגיב,

אפילו זה לא עשית, אז מה אתה זורק ביקורות? ועשיתי זאת כי הגיבו וקראו. והתמונה היא חדשה וקשורה יותר. זהו.

ואת מה שהיה אז

שכולם התחילו לריב, השארת נעוץ ליומיים שלמים! וזה היה שרשור באורך הגלות. ויודע מה, אני זורק ביקורת כי זה מפריע לי, כי אני קורא בפורום ומציק לי שחצי מההודעות שאתה פותח ננעצות, שלפי דעתי הודעה שראוייה לא פחות להשאר נעוצה (ולא, לא כולם ראו אותה) כבר לא נעוצה. ורק שתדע, אני לא היחיד שחושב ככה. וכשיהיה לי מה להגיב, אני אגיב, יום טוב.

The Cat Woman

New member
ג'ים...

תבוא לסדנת "כנות מופרזת- איך מפסיקים?" ביחד עם איתי.

The Cat Woman

New member
אז רגע...

10 האנשים שהגיבו- ראויים לחיות וכל שאר הפורום יכול ללכת להזדיין ולקבל איידס? זה מה שאתה אומר?

TheImpactBoy

New member
יו,

מה הקטע לנפח הכל, יכלת לומר שאת חושבת שבטלתי את הנעיצה מוקדם מידי, ואני לא בסדר. ואני אבין ואנעץ את זה ימים. בכיף לבקר. ואני לא טוען שההודעות שלי הכי חשובות ובכלל רק לי יש את הזכות לנעיצות ממושכות (כמו שג'ים מנסה לרמוז, או בעצם אמר.) אבל תדברי, תגידי! מה קרה, למה ישר להתנפל! חזרתי הביתה מאוחר, קלטתי את ההתמונה, התלהבתי מהעדכון באתר שלהם ופרסמתי! ראיתי שהגיבו לך הרבה וחשבתי שזה מיצה את עצמו. טעיתי? סבבה! סליחה שאני גם טועה. אבל ישר להתקיף כאילו מחקתי לך הודעות בכוונה... רבאק.

The Cat Woman

New member
אביעד, אני לא הגבתי לך בעצבים... מה יש לך?

מה שג'ים אומר לך- סגרו ביניכם. אני לא ג'ים, אל תתעצבן עלי...

למעלה