טוב גם ההערה הצינית שלך יכולה להתפרש כהתקפית :P
T The Cat Woman New member 18/5/07 #57 ../images/Emo46.gif אביעד כתב בתגובה לי: "כמו שג'ים מנסה לרמוז, או בעצם אמר." אז אמרתי שמה שביניכם- סגרו ביניכם. מה הבעיה??? תפסיק לחפש אותי בקטנות, אני שונאת להתווכח איתך.
../images/Emo46.gif אביעד כתב בתגובה לי: "כמו שג'ים מנסה לרמוז, או בעצם אמר." אז אמרתי שמה שביניכם- סגרו ביניכם. מה הבעיה??? תפסיק לחפש אותי בקטנות, אני שונאת להתווכח איתך.
T The legendary DuDe New member 18/5/07 #59 אז מה אם הוא אמר? אל תכניסו אותי, גם את וגם הוא. דבר שני, גם אני להתווכח איתך, אבל שנינו בתקופה האחרונה בעיקר במצב רוח אז זה קורה ככה.. סורי על זה . דבר שלישי, אין טעם להתווכח איתי כי אני תמיד צודק
אז מה אם הוא אמר? אל תכניסו אותי, גם את וגם הוא. דבר שני, גם אני להתווכח איתך, אבל שנינו בתקופה האחרונה בעיקר במצב רוח אז זה קורה ככה.. סורי על זה . דבר שלישי, אין טעם להתווכח איתי כי אני תמיד צודק
S Super Alonit New member 18/5/07 #67 בואנה זאת השורה שלי!../images/Emo88.gif ותפסיקו לריב כבר! אוף. שניכם מעצבנים אותי! עוברי אורח יחשבו שהפורום שלנו לא קסום ושוחר שלום בכלל בגללכם!
בואנה זאת השורה שלי!../images/Emo88.gif ותפסיקו לריב כבר! אוף. שניכם מעצבנים אותי! עוברי אורח יחשבו שהפורום שלנו לא קסום ושוחר שלום בכלל בגללכם!
T The legendary DuDe New member 18/5/07 #77 אני לא רואה כי אמרתי שהוא לא שוחר שלום. כדי שפורום יהיה שוחר שלום צריך שכולם יהיו כאלה.. אז אני לא שמאלני כמוכם. ובלי קשר - אני מת על ענבר, ככה שבינינו יש שלום.
אני לא רואה כי אמרתי שהוא לא שוחר שלום. כדי שפורום יהיה שוחר שלום צריך שכולם יהיו כאלה.. אז אני לא שמאלני כמוכם. ובלי קשר - אני מת על ענבר, ככה שבינינו יש שלום.
T The Cat Woman New member 19/5/07 #82 אל תמות עלי, אני לא נקרופילית... לא משהו אישי, פשוט לא בקטע של גופות.
S Super Alonit New member 20/5/07 #100 זה בסדר, הוא כבר לא ייחודי כ"כ... ואחותי קנתה אתמול קשת ורודה אז בכלל.
L Lily SonataArctica New member 20/5/07 #102 ../images/Emo6.gif כל הכבוד לך שאת מצליחה לא להזכיר בכלל את הקשת הורודה של איתי... הפורום גאה בך
B Beyond The Veil New member 20/5/07 #110 ../images/Emo6.gif ברינג איט און!! חחחחחחחחחחחחחח מצחיק לי אבלאבל היי, אין יותר גרועה מאלונה בזה, היא התחילה עם זה!!! חה לאלא, סתם, אלונה לא גרועה, אנחנו אוהבים את אלונה!
../images/Emo6.gif ברינג איט און!! חחחחחחחחחחחחחח מצחיק לי אבלאבל היי, אין יותר גרועה מאלונה בזה, היא התחילה עם זה!!! חה לאלא, סתם, אלונה לא גרועה, אנחנו אוהבים את אלונה!
S Super Alonit New member 20/5/07 #113 לא! תפסיקו למשוך צומי להודעות האלה! אני לא רוצה שאיתי יכעס עליי