evil/פרסונה יש דרך לראות כמה משימות Most wanted עשיתי כבר

evil/פרסונה יש דרך לראות כמה משימות Most wanted עשיתי כבר

בבאטמן? אני לא רוצה להפריז עם התוכן הצדדי ואני לא יודע איפה רואים את זה. אני יודע שיש את הגלגל הזה שמראה לך כמה תוכן צדדי עשית וכמה אתה קרוב לסיים אותו באחוזים, אני לא מתכוון לזה.

evilplate

New member
כשאתה מרים את הגלגל משימות

יש לך שם למטה סטטיסטיקה של התקדמות כללית, איפה שיש את הברים כמו עמודות של גראפים, הוא יאמר לך כמה סיימת.
אבל בוא נאמר ככה, אני לקראת הסוף ואפשר לאמר שגלגל המשימות מלא לכל אורכו פשוט, כשאתה מסיים תיק הוא לא נעלם מהגלגל, אז תדמיין שנפתחים לך עוד תיקים כאלו לכל אורכו עד סוף המשחק.
&nbsp
ד״א צדקת עם טומב ריידר, יצאה הודעה רשמית :(

שייט, למה אני כמעט תמיד צודק? טומב ריידר בחגים של 2016 באסה!

עכשיו יש לי אופציה לשחק את הגרסה הנחותה של ה360 ממש תענוג :( לפחות אתה יכול לשחק את גרסת המחשב די מוקדם, סורי על והחטטנות אבל מה אין לך טלווזיה בחדר השינה או איפה שהמחשב? מה שראית אצלי עם הLG והסוני זו רק הsetup בחדר השינה :)
כי אני לא אוהב לשים את הקונסולות שלי בסלון כי אז אני חייב להתפשר על זמן משחק חח.

כאילו אם רצית סיבה ללכת על גרסת הPC הנה לך! תוכל לשחק מוקדם יותר בגרפיקה יפה יותר וזה יעבוד לך חלק, אישית הייתי הולך על הגירסה הזו גם על מסך מחשב, עם הדואלשוק 4 אבל זה רק אני כנראה :)
נ.ב : אתה עושה 100% לבאטמן? אני שוקל לעשות אבל דאמ רוב התוכן הצדדי הוא קשה לפיתרון/מציאה.
בלי להיכנס לספוילרים למי שקורא.

evilplate

New member
המחשב בממ״ד

אי אפשר לחבר אותו משם ולקדוח שם כדי להעביר כבלים לטלוויזיה.
אני כבר עכשיו מתחיל להתלבט מה לעשות עם זה, אם יהיה לי מה לשחק כשיצא למחשב אז אני כנראה אחכה אבל איך שיתחיל קצת יובש בטח נלך על איזה סייל מגוחך לגרסת ה PC ככה שאני לא אתבאס יותר מדי לשחק אותו בתנאים של שבי בסוריה.

לא ברור לי גם למה הם חשפו את זה עכשיו לפני יציאת המשחק לבוקס, מעניין אם זה נעשה בתיאום עם מייקרוסופט, אם כן, איך הם הסכימו לעזאזל? עכשיו אנשים כבר יחכו שיצא לפיסי או לפס4, אין הרבה שרופים שיקנו במיוחד את הוואן בשבילו אם הוא יוצא מאוחר יותר, זה לא סטריט פייטר שאנשים חולים על זה והם לא יחכו יותר מחודש אחרי שיצא (גם פפ7 רימייק הוא מסוג המשחקים שהמעריצים לא יחכו בכלל לדעת מתי יגיע לבוקס ולמחשב וילכו ישר כשיצא בגרסת הפס4), יש לי תחושה שהעסקה הזו תנשוך את סקוור חזק בישבן, הביאו סטטיסטיקות בגאף שמראות שטומב ריידר הוא מותג חזק בעיקר באירופה (הקודם מכר שם המון, בעיקר בגרסת ה PS3 ואז עוד היה הרבה יותר צמוד מהיום) וכידוע הפס4 שולט באירופה בפער ענק, אני חושב שבעלי הוואן לא יעופו עליו ובעלי הפס4 יקנו הרבה פחות ממה שהיו קונים אם היה יוצא בתחילת השנה.

בקיצור עסקה רעה מאוד מבחינה עסקית לדעתי אבל נחיה ונראה, אני כן מקווה שיצליח ולא יכשל כי אנחנו רוצים שסקוור תמשיך להשקיע ב AAA מערביים, אבל אם הוא יכשל זו רק אשמתם.

בקשר לבאטמן אני אכן מנסה לעשות 100%, המכשול העיקרי זה כמובן החידות של הרידלר, הפעם עשו אותן חופרות יותר, אני מדבר בעיקר על החידות של המשפטים שאתה צריך לקחת תמונה, בקודם בסיטי יכלת ללכת לאיזור במפה איפה שהחידה נמצאת ובדר"כ התמונה שצריך לקחת נמצאת שם מולך, הפעם הם מביאים רק מיקום כללי וצריך להסתובב שם בכמה בלוקים ולחפש מה הם רוצים ממך.

גם יש את החידות של האנשים שהרידלר התקין עליהם פצצה והן גם די מעצבנות שצריך לחפש כל הזמן זרם חשמל, שמע אין לי הרבה סבלנות להתקע על זה כי אני רוצה לחזור לוויצ'ר, מצד שני אני כן רוצה לקבל את הסוף (חייבים לפתור אותן בשביל הסוף האמיתי) אז אני אעשה אותן ואם אני אתקע על משהו שחופר יותר מדי ולא כיף לעשות כמו לחפש זרם חשמל או איזה תמונה מפגרת 300 מטר באיזו סמטה אני אשתמש ב GUIDE.
את הסימני שאלה עצמם שאוספים אני אעשה בכיף ללא עזרה, אבל אין לי כח לחפירות לא מהנות.

ד"א אם אתה לא אוהב את הבאטמוביל אתה די הולך לסבול בהמשך הקמפיין, יש כמה קטעים מעצבנים שאפילו אנשים שמחבבים את המכונית (כמוני) התעצבנו עליהם, אני מכין אותך מראש כדי שתבוא רגוע ותתכונן :)

אני 60% בקמפיין כמה אתה? (אין ספוילרים)

אתה מתאר לעצמי שאתה באיזה 90% לפחות, אבל מה שאני יכול להגיד זה שכבר עכשיו יש אויבים מסוימים שעושים את הבאטמוביל סיוט יותר ממה שהיא היתה. הרידלר הזה בן זונה, אני מצדיע לכל מי שהיה לו תחת לעשות את המשימות שלו במשחק הזה או במשחקים אחרים זה נורא כייף לרחף במשחק הזה אבל יש משימות צדדיות שדורשות ממך להגיע לכל חור במפה ואני פשוט מאבד את הסבלנות או שוכח בכלל איפה הייתי כבר ואיפה לא. זה מתיש.

הסוף האמיתי הוא הסיבה שגם אני רוצה לנסות לעשות 100% אבל היום שיש יוטיוב אני תוהה אם בכלל משתלם...

בנוגע לטומב ריידר, אני חושב שמייקרוסופט הסכימו לחשיפה כי הם חושבים כמוני שב2016 הוא כבר יהיה כריך מעופש ורוב המכירות
יהיו על הONE זה מה שמעניין את מייקרוסופט. בנוגע לסקוור, יש לי השערה.

יכול להיות שסקוור תכננו במקור להוציא אותו כמשחק cross gen, לפס3/4/360 ואז מייק פשוט באו חתמו על הבלעדיות הזו.
סקוור כנראה יודעת שלמשחק הזה אין אותו פוטנציאל מכירות כמו של הרייבוט, כי המשחק הזה הוא לא קפיצה מספיק גדולה, לא מכנית ולא גרפית.

אז אולי מבחינת סקוור הדיל עם מייק היה בעצם להוציא את העסקה הכי טובה לגבי המשחק הזה? במקום לתת לשלוח אותו לביצועים בינונים.

סקוור גם בזה שהיא מכריזה על היציאה אומרת לקהל שאוהב את UNcharted ומשחקים בסגנון "תקנו פס4 כי ב2016 יהיה לכם גם טומב ריידר לשחק" היא רוצה לעודד מכירות של הפס4 כדי להכין את הקרקע למכירוות של KH3 FF15 דאוס אקס וכו'

הם יודעים מה הם עושים.

אל תשכח גם שביפן אמנם צדקת שאין קהל ענקי לטומב ריידר, אבל עדיין ביפן יש קהל קטן אדוק מאוד ששונא משחקים יפנים
ואוהב רק משחקים מערביים, ונחש מי המפיצה ביפן של המשחקים האלה? מי מפיצה את call of duty ביפן לאותו קהל יפני שאוהב רק משחקים מערביים? נכון, סקוור.

הם רוצים לאותת ליפנים שאוהבים טומב ריידר, הנה לכם.
את כל זה הם משיגים במכה.

מה שכן, מסכים לחלוטין שהוא לא ימכור טוב על הPS4 לא ידעתי שאת טומב ריידר אוהבים בעיקר באירופה, אבל זה הגיוני איידוס היתה
חברה אירופית וכמעט כל הצוותים שלה היו אירופים ובלארה יש משהו מאוד אירופי גם...

אבל שוב, אולי זה הדבר הכי טוב שסקוור יכלו להוציא ממשחק שהם ידעו מראש שלא ימכור כמו הרייבוט.

evilplate

New member
איזה ניחוש טוב :)

אני 90% אבל בדיוק.
&nbsp
וגם בסיטי למען האמת היו לפעמים פאזלים שלא הבנתי מה הם רוצים ממני והשתמשתי במדריך, הפעם בגלל שאני קצת יותר מבין את הראש שלהם אני כן מבין את הרעיון של הפאזלים אבל לפעמים יש כאלו שקצת טרחניים כמו שהזכרתי עם לחפש עכשיו זרמי חשמל וכו'
ולא הבנתי מה יש לך לאבד איפה היית, אפשר לסמן על המפה מה שרוצים וככה תמיד תוכל למצוא לאן אתה רוצה להגיע.
&nbsp
ולא ברור לי עם TR למה MS אפשרה להם לחשוף תאריכים לפני היציאה שלו על ה ONE, למה שהם יאבדו פוטציאל מכירות של אנשים שאוהבים את הסדרה ושאולי היו קונים ONE בשבילה, עכשיו שמכריזים לפני שהוא מגיע שהוא יצא גם לפס4 ול PC זה ברור שאנשים יחכו.
זה לא איזה SF או FF7 כמו שאמרתי שאנשים שרופים ויקנו איך שזה יצא, זה משחק מעולה אבל לא עם fan base שרוף מספיק, משהו שקונים הרבה אנשים בכיף אבל יכולים גם לחכות בשבילו.
&nbsp
גם לסקוור היה מועיל למקסם כבר את הבלעדיות הזמנית ואז אחרי שיצא ואנשים יתחננו לפורט להכריז שמגיע גם ל PC ול PS4 ולקבל קצת הייפ מזה כמשחק מצופה.
&nbsp
אני חושב שזו עסקה לא טובה מבחינת סקוור, טומב ריידר זו סדרה שרצה טוב יותר על פלייסטיישן, יש לה שורשים שם עוד מהפס1 שם התחילה ההצלחה הגדולה שלה, היא מוכרת בקביעות על הפלייסטיישן יותר מהבוקס, גם בגרסת הריבוט על הפס3 ועוד יותר עם הרימאסטר על הפס4.
&nbsp
גם לא בטוח אחרי היום שהכריזו על כך שהמשחק מגיע ל PC כבר בתחילת השנה ובהמשך גם לפס4 של MS יצא הרבה מזה.
&nbsp
אל תשכח גם שהוא יוצא באותו היום של פולאאוט 4, אומנם ז'אנרים שונים אבל ברור שיש הרבה אנשים מהקהל של פולאאוט שנהנה גם ממשחק כמו TR, הרי TR החדש הוא משחק כיפי ומספיק מעניין גם לאנשים שאוהבים משחקים "כבדים" כביכול כמו FO, זה לא איזה COD שרוב שחקני FO לא יתקרב אליו בחיים.
וברור לנו איזה משחק מביניהם יותר גדול ומצופה, אז למרות שאין תחרות ישירה פה רק TR יכול להפגע, כמו שגם מאד מקס ייפגע בגלל שיוצא ביום של MGS5 למרות שהם ז'אנרים שונים.
&nbsp
לטעמי אם המשחק היה יוצא לכל הפלטפורמות בתחילת שנה הבאה באיזו תקופה יבשה הוא היה מפציץ בגדול וזה היה הכי אידיאלי בשביל סקוור, עכשיו הם יכולים לשכוח מלהגיע למספרים של TR 2013, אני מקווה בשבילם שהפיצוי מ MS יהיה מספיק גדול כדי לכסות על זה, אני אישית רוצה שיצליחו עם המשחק למרות שכביכול דפקו אותי פה בעסקה הזו, אני לא שומר טינה כמו מישהו 2 ;)

evilplate

New member
סתם שאלה

אם סוני היתה עושה הסכם דומה עם נאמקו שהיה מביא לך את הנארוטו הבא בסדרה בלעדי לשנה לפס4, גם לא היית קונה אותו בגלל שדפקו ככה את שחקני ה ONE? ;)

מישהו 2

New member
תשובה

עקרונית לא הייתי אמור לקנות, אבל במקרה הזה מדובר במשחק הכי טוב בעולם כולו ולכן לא הייתי מתאפק. כמו שאמרת בעבר, טומב ריידר לא מספיק מעניין אותי, ואני "רוכב על הגל" כדי להתנקם בו לגמרי.
&nbsp
עם זאת, זה עדיין לא יהיה לגמרי אותה סיטואציה, משחקי אנימה שייכים לבית היפני שלהם שזאת הקונסולה היפנית. מי שקונה קונסולה רק בשביל נארוטו ומשחקים יפנים אחרים כמוני, כנראה מראש היה קונה PS4 ולכן עסקה כזאת הייתה פוגעת בפחות אנשים. ע"ע FF7 Remake .
&nbsp
אבל אני מסכים לגמרי, בשבילי הכול מסתכם אך ורק בנארוטו סטורם ואם ביקום מקביל איכשהו הוא היה מקבל אקסלוקסיביות לקונסולה היריבה, כנראה שהייתי שם.
&nbsp

הבעיה היא שהמשחק הזה מרגיש כמו חבילת הרחבה של הקודם.

זה נראה לי בכנות מה שיפגע בו יותר מהבלעדיות, והיה פוגע בו גם אם הוא היה יוצא לPS4 ולONE באותו יום. נכון שלא ראינו הרבה ממנו אבל לא קשה להבין שזה אותו מנוע של הרימאסטר, ושזה משחק דור קודם.

זה משהו שמשחק במכירות, מספיק לראות איך אתם שחוויתם את uncharted 2 בימי גדולתו זוכרים לו את השידרוג המאסיבי, זה מה שאנשים מחפשים להרגיש במשחק המשך, בוודאי ממשחק המשך שעובר דור, ופה אין את זה.

אם במשחק הבא (אחרי rise of tomb ) הם יציגו קפיצה גרפית מדהימה כמו שהם יודעים לעשות והם ינערו שוב את המותג יהיה להם שוב כותר מנצח.

אתה יודע מתי אני רואה את המשחק הופך ללהיט שאמרת? כשיצא האורדר. כולנו כל כך היינו רעבים לאיזה שוטר איכותי, שגם אם האורדר היה משחק של 7.0 היינו טורפים אותו ואולי גם נותנים לו את משחק השנה בהסכמה גורפת מרוב רעב לאיזה משחק טוב.
אם סקוור היו מוצאים את rise בתקופה הזו הוא היה הופך בעיני להצלחה מסחררת.

כרגע, על הONE הוא לפחות מרגיש כמו משהו ייחודי בין כל משחקי הפורצה והיילו.

evilplate

New member
נראה לי אתה קצת קשה איתו

הם אמרו שהמשחק הרבה יותר גדול, יש יותר דגש על חקירה ופאזלים, ראית גם בדמו שיש קראפטינג ששווה משהו כמו ב TLOU כשהיא אוספת פטריות רעל ומכינה איתם חצים, הגראפיקה נראית ממש סבבה, ברור שלא U4 אבל אתה קצת מגזים בביקורתיות כלפיה:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=BVHPS_RVtQQ
&nbsp
זה באמת לא נראה לך טוב?
דווקא קפיצה ברורה מהדור הקודם.
&nbsp
לי זה נשמע כמו המשך מצויין על הנייר.
&nbsp
ואתה צודק בקשר לתזמון המושלם, אם הוא היה יוצא בתחילת השנה הנוכחית לכל הפלטפורמות הוא באמת היה מפציץ ואני בטוח שגם היה עובר את הפתיחה של המשחק הקודם (כמו שבאטמן, הוויצ'ר, DYING LIGHT וכו' שברו את השיאים של המשחקים הקודמים בסדרה גם בגלל שיצאו בתקופות כאלו), תחילת 2016 גם אמורה להיות עמוסה מאוד אם הכל יצא כמתוכנן, אבל נראה לי זה עדיף מאשר לצאת באותו היום מול המשחק הגדול של השנה (פולאאוט).

הגרפיקה בעיני לא משהו כן.

יחסית לזה שזה דור חדש, ויחסית לזה שאלה סקוור שתכלס הם בשורה הראשונה של אליפות גרפית.... נופ.לא התלהבתי, זה נראה משופר מהקודם אבל לא OMG מהקדם, אין לי ספק שהמחשב יכול לעשות למשחק הזה מראה הרבה יותר מושך במיוחד עם כל מיני מודים ושטויות, אבל זה לא OMG שאני מצפה לו מכותר על דור חדש, אין מה לעשות.

הקרפטינג נראה פצצה, אבל לא יודע אם הוא יהיה באמת שווה משהו, כשטומב ריידר יצא הם חפרו שהקרפטינג יהיה חובה כדי לשרוד,בסוף
לא שידרגתי את לארה כל המשחק כי לא היה צורך וטעם לגעת בזה, בסוף המשחק היה לי כל כך הרבה מה לשדרג.

הקטע עם הפטריית רעל זה נחמד מאוד, אבל הם צריכים לעשות מצבים שבלי הפטרייה הזו אתה לא יכול לשרוד, אחרת מה הטעם
אם אין באמת ניצול של הקרפטינג..

אני רואה את הטומב ריידר הזה, ואני מקבל פלשבקים לכל קטעי ההתגנבות מהמשחק הקודם.שלא תבין לא נכון, הם היו מצויניים במשחק
הקודם, ואני מת על החץ וקשת, אבל אני מרגיש שכבר עשיתי את זה במשחק הקודם. וכל הקטע הזה של הטיפוס על עצים מרגיש כמו AC3 ... והעלילה שוב תהיה גרועה.

זה יהיה משחק נחמד ואני אהנה ממנו בתקופת יובש כי לפעמים סתם רוצים סופשבוע עם משחק לינארי מהנה, פשוט סקוור אמרו
שטומב ריידר ודאוס אקס, יקבלו יחס כמו דרגון קווסט ופיינל פנטזי מבחינתם, ושהם יהפכו לכותרי דגל.

אני לא רואה אותם מקיימים את ההבטחה הזו עם המשחק הזה, ציפיתי שהם ירצו ללכת ראש בראש עם UN4 ויעלו את הרמה.

evilplate

New member
איזה משחק יש על ה ONE שנראה יותר טוב לדעתך?

חוץ מ RYSE שרץ לך על 3 מטר רבועים, TR זה משחק שאמור להיות עם סקייל ממש גדול ולדעתי הוא נראה מצויין בשביל משחק שכזה.
&nbsp
וגם אם הקרפטינג לא יהיה חובה בשביל לשרוד, זו עדיין תוספת מגניבה וכיפית, לא תרצה להתשמש בחצי רעל רק בגלל שאפשר לשרוד בלי?
לא מבין את ההיגיון פה, יש דברים שהם לא הכרחיים אבל כיפיים ומוסיפים לגיוון, גם יש לך משחקי האק אנ' סלאש שלא חובה להשתמש בכל MOVE בארסנל אבל זה עדיין כיפי.
&nbsp
אל תשווה את זה לעלייה בדרגות של המשחק הקודם שבאמת הרגישה שטחית ולא מוסיפה במיוחד, במיוחד שזה פתח כל מני פינישים אלימים שבכלל לא הרגישו מתאימים לדמות ככה שזה יכל עוד לגרוע, קראפטינג זו מכניקה שכן יכולה להיות מגניבה.
&nbsp
מסכים שהסיפור יהיה גרוע, אבל נו זה לא הפריע לנו יותר מדי מלהנות מהמשחק הקודם.
&nbsp
וקצת קשה ללכת ראש בראש מול ND, בכל ז'אנר שתנסה לעשות כמוהם, גם אם הוא לא יהיה ברמה של U4 (ולך תדע מה התוצר הסופי של כל חברה תהיה) זה יכול להיות משחק מעולה לטעמי :)

למה אני צריך לעשות הנחות ולהשוות רק לONE? ויש גם קוונטום.

אני בטוח שאם נוטי דוג היתה חברת צד ג' מייק היתה מצליחה לגרום לUncharted 4 לרוץ על הONE בלי הרבה ויתורים. סקוור מסוגלים להרבה יותר מזה.

תסתכל למשל על טומב ריידר 2013 נראה נפלא לאותה שנה, במיוחד שאתה מתחב בזה שהם לא הלכו על המסלול של נוטי דוג, נוטי דוג ממש ניסתה להריץ את TLOU על הפס3 בכל מחיר גם בפגיעה חמורה בביצועים שלו והאטות ובכלל הרגשה שהפס3 עומד למות לך תוך כדי גיימפלי כל דקה. טומב ריידר גם היה נראה ממש טוב וגם רץ כמו חלום ביחס לקונסולה.

חוץ מזה, יכולתי להביא את QB אבל אני לא אעשה לרמדי את העוול הזה, אנחנו לפני גיימקום ושם נראה איך קוונטום ברייק נראה אחרי שרמדי לקחה את הזמן שלה איתו.

בקיצור, אין פה עניין של חוסר יכולת לעמוד מול UN4 גרפית, זה בולשיט לא מאמין בזה, יש מפה פשוט חוסר רצון מצד סקוור לתת תקציב
ענקי למשחק החדש, וסוני הרבה יותר מוכנה לזרוק כסף על UN4...
אין ספק שדרך rise סקוור עדיין משתמשים באותו המנוע ומנסים לחסוך כסף, במקום לתת לעשות מנוע חדש, טומב ריידר 2013 עלה להם המון, הם עדיין רוצים להרוויח מהמנוע שלו ומהנכסים שלו כל מה שהם יכולים, גם אם ידפקו להם שיפור רציני.

נקווה שהמשחק הבא שלהם יהיה דחיפה רצינית מהבחינה הטכנית. המפתחים של טומב ריידר, הם אחלה הם לא איזה חסרי ניסיון
הם עשו את Soul Reaver 2 ככה שיש להם אפילו יותר ניסיון מנוטי דוג בזאנר הפעולה הרפתקה, הם מסוגלים להרבה יותר ממה שראינו ב2013. וממה שאנחנו רואים עכשיו.

במשחקי האק אנד סלאש, אולי אין לך חובה להשתמש בכל קומבו, אבל במשחקים הטובים בז'אנר אתה חייב להשתמש בכל קומבו כדי לקבל דירוג SSS בכל משימה, אתה חייב להוציא מהמערכת את המיץ ולשלוט בה, להפוך למאסטר שיודע לקרוא את כל השלב כאילו השלב הוא הדירה שאתה גר בה, והאויבים הם הג'וקים שפלשו לך לדירה.

בקיצור, אם הם יעשו איזו דרגת קושי כמו בTLOU שהמשחק מכריח אותך לשחק בצורה מאתגרת ולנצל את הקראפטינג אני אהיה מרוצה. לא חייב שעל דרגת נורמל יכריחו אנשים שרוצים חוויה קלילה וזורמת, אבל שיהיה אתגר למי שמחפש אותו.
בטומב ריידר לא היה כזה גם למי שחיפש.

evilplate

New member
כי צריך להשוות ביחס למה שיש על הקונסולה

ככה זה עובד.
אתה אומר U4 היה נראה זהה על ה ONE? סבבה אז תביא משחק שנראה כמו U4 ואז שנינו נסכים שסקוור פישלה.
&nbsp
TR למשחק שיוצא השנה נראה סבבה על ה ONE, זה גם משחק עם סקייל גדול מאוד, כמעט עולם פתוח אפילו, זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון, QB הוא כמעט מסילה לעומתו.
&nbsp
לא כל כך מבין את הקטע של חובה, כל משחק אתה יכול להגביל את עצמך למספר מכניקות מצומצם בצורה מלאכותית ולהצליח לסיים אותו, כמעט כלום לא כזה חובה, גם TLOU אני יכול לא להשתמש במולוטוב או לא להניח מלכודות עם הפצצת מסמרים וכו' (לא מדבר על הרמה הכי קשה), לא חובה, אבל זה עדיין כיף נורא ומספק אז מה הבעיה עם זה?
&nbsp
אני יכול למצוא לך מליון משחקים כאלו ביניהם כאלו שאתה אוהב, אני לא יודע אם הקראפטינג יהיה הכרחי על מנת לסיים את המשחק, אני גם לא אוכל לדעת כי אני אשתמש בו בגלל שזה כיף ליצור כל מני אייטמים ושדרוגים מדברים שאתה מוצא בחקירה, בלי לחשוב יותר מדי אם אני יכול בתכל'ס להסתדר רק עם אקדח קטן לאורך כל המשחק ועד כמה זה הכרחי.
&nbsp

רגע, שאנ י אבין נראה לך שהמשחק הזה מוציא מהone את המיץ?

מאיך שאתה, מדבר זה נשמע כאילו אתה חושב שסקוור בנו את טומב ריידר לפי היכולות של הONE, אתה מדבר כאילו אתה חושב שהוא נבנה מראש בשביל הone כמו שuncharted 4 נבנה מראש סביב הPS4.

זה לא המצב. הONE מסוגל למשחקים מרשימים בהרבה מטוב ריידר הזה, גם בסביבות עולם פתוח כמו של טומב ריידר.

טומב ריידר Rise זה סה'כ משחק cross gen, איתרו גרסאות שלו גם לPS3 באמזון, זה בוטל בטח, אבל ברור שזה היה בפיתוח.

סקוור לא רצו לתת את ה100% שלהם עם הטומב ריידר הזה, ואם הם ירצו לתת במשחק הבא, אתה תראה שצדקתי.

לאקסבוקס אין משחק שנראה כמו Uncharted 4 כי מייקרוסופט לא רוצה להשקיע בבלעדים כמו שסוני משקיעה לא בגלל שמייק לא יכולים. ואף חברת צד ג' לא רוצה כרגע להשקיע כמו סוני בה תקציב.

סוני זורקת על נוטי דוג ערמות של כסף, הם יושבים עם המנדסים של סוני, כדי להבין את הקונסולה טוב יותר, והמהנדסים של סוני אשכרה שאלו את נוטי דוג מה הם רוצים שיהיה בפס4.

מייק לא רואה את ההשקעה המטורפת של סוני בבלעדיים כמשהו משתלם, אז אף פעם לא תראה אצלם משהו ברמה של Uncharted 4.
לא אמרתי שuncharted 4ת היה זהה על הפס4 איפה קראת את זה בכלל? תעבור שוב על ההודעה שלי, כתבתי שUN4 ירוץ על הOne
בלי ויתורים משמעותים. זאת אומרת יהיו שנמוכים מסוימים מהפס4 אבל הם לא יהיו משנים כל כך הרבה לגיימר הממוצע.
אולי השינוי הכי קיצוני יהיה הרצה על 900P

המהנדסים של מייקרוסופט הם פשוט כישרון על טבעי בעניין של תוכנה, לא ראית איך הם הצליחו לבנות אימולטור די מדהים של ה360
על הONE? אצל סוני עדיין אין לך תמיכה לאחור אפילו בPS2 שלא לדבר על PS3 (דרך אימולציה לא דרך ענן)

אם למייק היתה אפשרות לעבוד עם נוטי דוג ורצון לשפוך עליהם כסף, UN4 היה נראה עשר על הONE.

חוץ מזה, נראה לך שסוני נותנת לכל המפתחים ערכות פיתוח מתקדמות כמו שנוטי דוג ושאר הצוותים שלהם מקבלים? נוטי דוג והמפתחים של סוני הם הראשונים שמקבלים את ערכות הפיתוח הכי עדכניות וככה יש להן יתרון תחרותי על צד ג' על הפלטפורמה של סוני.

אני מאמין שסקוור מקבלת ערכות פיתוח די מתקדמות תממש מהר, וגם קפקום, כי החברות האלה תמיד היו ממש קרובות לסוני ועד לא מזמן, היו לסוני מניות בסקוור והיתה לה השפעה על מה שקורה בחברה.

עדיין, נוטי דוג מוכשרים לאללה, אבל זה לא כמו שעשית מזה, שאוטומטית אי אפשר להגיע אליהם ולעקוף אותםב ר. סקוור לא נופלים מהם, אם לא עוקפים אותם, לך תנסה את הדמו של פפ15.
ר
אין פה פשוט רצון לעקוף אותם כרגע.

הממוצע של טומב ריידר 2013 הוא כרגע 86 87. אני מצפה שהממוצע ושל טומב ריידר החדש יהיה 80-85 .
ככה שאם נלך על ממוצע כמדד המשחק החדש הוא פחות טוב.

ככה גם עובדים הCEO של חברות הפיתוח אין להם זמן או חשק להתחיל לקרוא ביקורות באתרים, מה שמעניין אותם זה לראות שהממוצע של המשחק החדש התעלה על זה של הקודם, וככה הם מבינים שהמשחק טוב יותר ממנו ויודעים איך להתייחס לסדרה בהתאם.

תראה בגדול? אני רוצה כמוך שסקוור תמשיך להשקיע במשחקים מערביים ואני בטוח שהמשחק הזה יהיה שווה את ה40 דולר שהוא יעלה בהשקה בפס4. ואני בטוח שאהנה מהמשחק הזה, אני פשוט לא חושב שהוא יהיה מעולה, אלא נחמד, חבילת הרחבה מוצלחת לקודם.

יהיה על מה לדבר במשחק הבא, אם סקוור יחליטו להשקיע יותר.

evilplate

New member
לא יודע אם מוציא את המיץ

אבל כן מהיפים על ה ONE, הם אמרו בעצמם שהם מפתחים ספציפית ל ONE, חברה אחרת עושה פורט ל 360, בוא נראה איך גרסת ה 360 תראה, אם זה יהיה כמו קרייסיס 3 על ה PC לעומת גרסת ה PS3 אז זה הפרש של דור למרות שהמשחק כביכול cross gen, לא כל משחק cross gen הוא בהכרח מוגבל גראפית, אפשר לדחוף את גרסת הדור הבא על חשבון גרסת הדור הקודם (דווקא גיימפליי, פיזיקה, סקייל וכו' יכולים להפגע מזה שמשחק הוא cross gen אבל גם פה יש דוגמאות כמו עם MORDOR שכביכול קיימת לו גרסת דור קודם אבל היא זבל עופות ואין מערכת נמסיס בכלל ויש לה ממוצע של איזה 50, לא אומר שב TR על ה360 יזלזלו ככה רק אומר שלא תמיד cross gen מגביל)
&nbsp
לא מבין איך הגעת לזה ש MS לא משקיעים כמו סוני, מאיפה אתה יודע כמה גירס והיילו עלו לעומת אנצ'רטד 4? אני מתערב איתך שהם לא נופלים ממנו בתקציב, גם על הבלעדיים של ה ONE עובדים כדי לסחוט את הקונסולה כמו שאמרת על ה PS4, אני בטוח שהם יראו יותר טוב מאשר צד ג' על ה ONE, רק היילו מוגבל בכמה שיכול להדהים כי הוא רץ על 60 אבל את כל השאר אין סיבה שלא יסחטו כמה שאפשר ושיהיו מושקעים תקציבית כמו הבלעדיים של סוני.
&nbsp
וראיתי את הדמו של FF15, ההשוואה לא הוגנת מראש אבל הוא לא ממש מתקרב ל U4, נצטרך לחכות ל FF7 רימייק שבטח ירוץ על המנוע ויהיה הרבה יותר לניארי כדי לראות לאן הם יכולים לקחת אותו, אני בטוח שהוא יראה מדהים, אבל אם ND יעשו משחק בסקייל דומה לרימייק הוא בטח יראה אפילו מדהים יותר, דור שעבר ND כן עקפה את סקוור בקילומטרים, תראה בכל דיון על המשחקים היפים את סדרת אנצ'רטד מככבת הכי הרבה לצד גוד אוף וור 3 ו BEYOND של דייויד קייג', ודרגה מתחתיהם תראה שם את היילו 4 ואחרי היילו את סדרת גירס, מי בכלל זוכר את FF? בקושי מזכירים אותו כאיזה פלא טכני.
&nbsp
אתה רציני עם הקטע שהבאת עכשיו ממוצע להמשך של TR וקבעת על סמך הממוצע הזה שהוא יהיה פחות טוב?
אין לנו באמת דרך לחזות את הממוצע בשלב הזה, יכול להיות שהוא גם יהיה גרוע יותר ממה שכתבת, יכול להיות טוב יותר, יכול להיות גם U4 יאכזב יחסית ויסיים עם ממוצע 8, לא מבין מה הרעיון בדיון כזה.
&nbsp
חוץ מזה שהמבקרים היום יותר קשים, תראה את באטמן שיושב על 87, הוא באמת נראה לך שווה רק 3 נקודות מעל מורדור? הוא באמת הרבה יותר גרוע מהקודמים שקיבלו 90+?
&nbsp
לא הוא לא, אבל כן ציפו ליותר והסטנדרטים באופן כללי גבוהים יותר וזה גם פאקטור ומבחינת המבקרים הוא קצת אכזב, TR החדש יכול להיות משחק יותר טוב ועדיין לסיים עם ממוצע נמוך יותר מקודמו, זה לא תמיד אומר.
&nbsp
אני חושב שיש לו הפוטנציאל להיות המשך מעולה, כמעט לכל משחק אפשר לקרוא חבילת הרחבה אם רוצים, כולל לבאטמן שאתה משחק בו עכשיו, אני בטוח ש TR החדש יהיה אחד היפים על ה ONE, יהיה גדול הרבה יותר מקודמו עם לא מעט מכניקות ורעיונות חדשים, יתמקד יותר בפאזלים וחקירה (אם הם לא משקרים) ובקיצור, יהיה אחלה משחק שאני אהנה ממנו מאוד, אתה פחות מתלהב, סבבה, זכותך, אפשר גם להבין אותך אחרי הדחייה

לאנשים שלא שיחקו בטומב ריידר...

זה לא יהיה קריטי העניין הזה שהמשחק מרגיש יותר כמו חבילת הרחבה, כמו שלי לא מפריע שבאטמן זו חבילת הרחבה משודרגת של המשחקים הקודמים כי לא שיחקתי בהם. המבקרים לרוב יוצאים מתוך נקודת הנחה, שרוב הגיימרים מחכים כמוהם להמשך שמתעלה מעל ומעבר לקודמו, לכן באטמן זכה לציונים שלו. (בנוסף לביקורות על הבאטמוביל)

חוץ מזה, אין טעם להשוות את הממוצע של באטמן למורדור, כי זו לא אותה סדרה.
אם באטמן היה מקבל ציון 87 ומורדור היה מקבל 60-70 אז היה ברור שבאטמן בכל מקרה טוב ממנו כמשחק, אבל כשהממוצע קרוב
אין משמעות לשאלה מי יותר קרובים כי זו לא אותה סדרה, והציפיות מכל משחק הם שונות.

אני לא מסכים למה שאמרת על סקוור ב2009, פפ13 היה נראה מ ד ה י ם. והוא די לינארי, תריץ אותו על הפס3, ותשווה אותו למשחקים מ2009 ותגיד לי שהוא לא פלא טכנולוגי.

מייקרוסופט, לא משקיעה כמו נוטי דוג, משחקי גירס נראו מדהים בלי קשר למייקרוסופט, כי אלה היו משחק הדגל של מנוע אנריל, וה360
נבנה ישירות סביב gears.

מנגד כל המשחקים שלהם בדור הזה, לא דוחפים שום דבר גרפית. עוד לא ראינו את גירס בצורה טובה אבל הוא לא יהיה מהמם גרפית
כמו שהקודמים היו, פשוט כי זה לא EPIC מאחוריו שיידחפו את מנוע האנריל 4 במיוחד בשבילו.

בגדול מייקרוסופט לא משקיעה בבלעדים כי... למה לה? מבחינתה היא מציאה אלטרנטיבות למה שיש בPS4 בהרבה פחות כסף מסוני.
uncharted 4= למייק יש בלעדיות לשנה לTR שעלה לה הרבה פחות מהפיתוח של משחק דומה.
Infamous/ = למייק יש את סאנסט אוברדריב, בלי להקים צוות כמו סאקר פאנץ ולתחזק אותו, בתכלס המשחק נשאר בלעדי לONE
כי מי יממן למפתחים sunset overdrive 2? הוא נכשל במכירות על הONE אבל הציע אלטרנטיבה לinfamous וR@C במשחק אחד.
street fighter 5= killer instinct עולה למייק הרבה יותר זול מלממן לקפקום כותר ענק כמו SF5, אמנם זה לא שם גדול, אבל הם לפחות
יכולים להציע לפאנבייס שלהם כותר משחקי מכות שאין על הקונסולות של סוני.

בכלל killer instinct עצמו הוא הוכחה שמייק לא כזה מחשבנת לבלעדיים, אחרת הם היו שומרים את killer instinct כבלעדי.
אם לא איכפת להם שמשחקים שהם עצמם מפתחים יגיעו למחשב ולאבד יתרון מול הPS4 אז לא איכפת להם מאף בלעדי.

הטקטיקה שלהם זה בלעדיות זמנית, יותר זול ועדיין נותן לקהל שלהם הרגשה שיש לו בלעדיים.

עטלפוני

New member
דיון מעניין, אבל אני לא בטוח לגבי המשפט האחרון שכתבת

זה קצת יוצא שהקהל מפגר. זה לא ענייו של הרגשה - בלעדי קונסולות זה עדיין בלעדי קונסולות, אין קשר לזמינות מחשב. כמו שכתבת שאין טעם להשוות בין באטמן למורדור, אין טעם להשוות בין מחשב לקונסולה. האדם שהולך לבסט-ביי או אייבורי לקנות קונסולה, יתלבט בין פס4 או x1, ולא יתחיל להשקיע בשלטים למחשב, להעביר מחשב לסלון, או למתוח כבל hdmi ארוך. לדאוג לכרטיס מסך נורמלי וכו'. זה סוג אחר של כיף ותחביב שונה.
&nbsp
זה לא שלא אכפת להם שהמשחקים יגיעו למחשב, הם שינו פאזה ורוצים שהמשחקים יגיעו למחשב. אם תקנה את ki דרך החנות שלהם, מה זה משנה על מה תשחק ? ממילא רוב הכסף מגיע מהמשחקים ולא מהחומרה. אתה עדיין משחק דרך xbl, ועל פלטפורמת תוכנה שלהם.
&nbsp
ואם תקנה את ki למרות שיש לך פס4 ? הרווח כולו שלך, שלהם ושל מפתחת המשחק (ותאירוטית שלי, אם נשחק און-ליין).
&nbsp
חבל שגם סוני לא פועלת ככה. לא אשלם 400 דולר לקונסולה נוספת, אבל אם היה ps store לחלונות 10, בהחלט הייתי רוכש כמה כותרים (בטח עכשיו, כשאקס בוקס מוסיפים סטרים הפוך [מחשב לקונסולה]).
&nbsp
&nbsp

ובנוגע לבאטמן

התכוונתי למשימת צד שאתה צריך לחפש את הסמל אש שעזראל שם לך על הגגות למצוא, אני לא זוכר תמיד איפה בדקתי כבר ואיפה לא זה מעייף אותי :( אם אפשר לסמן מראש כמה פוינטרים על מקומות שהייתי בהם לא ידעתי את זה :)

למעלה