לא יודע אם מוציא את המיץ
אבל כן מהיפים על ה ONE, הם אמרו בעצמם שהם מפתחים ספציפית ל ONE, חברה אחרת עושה פורט ל 360, בוא נראה איך גרסת ה 360 תראה, אם זה יהיה כמו קרייסיס 3 על ה PC לעומת גרסת ה PS3 אז זה הפרש של דור למרות שהמשחק כביכול cross gen, לא כל משחק cross gen הוא בהכרח מוגבל גראפית, אפשר לדחוף את גרסת הדור הבא על חשבון גרסת הדור הקודם (דווקא גיימפליי, פיזיקה, סקייל וכו' יכולים להפגע מזה שמשחק הוא cross gen אבל גם פה יש דוגמאות כמו עם MORDOR שכביכול קיימת לו גרסת דור קודם אבל היא זבל עופות ואין מערכת נמסיס בכלל ויש לה ממוצע של איזה 50, לא אומר שב TR על ה360 יזלזלו ככה רק אומר שלא תמיד cross gen מגביל)

לא מבין איך הגעת לזה ש MS לא משקיעים כמו סוני, מאיפה אתה יודע כמה גירס והיילו עלו לעומת אנצ'רטד 4? אני מתערב איתך שהם לא נופלים ממנו בתקציב, גם על הבלעדיים של ה ONE עובדים כדי לסחוט את הקונסולה כמו שאמרת על ה PS4, אני בטוח שהם יראו יותר טוב מאשר צד ג' על ה ONE, רק היילו מוגבל בכמה שיכול להדהים כי הוא רץ על 60 אבל את כל השאר אין סיבה שלא יסחטו כמה שאפשר ושיהיו מושקעים תקציבית כמו הבלעדיים של סוני.

וראיתי את הדמו של FF15, ההשוואה לא הוגנת מראש אבל הוא לא ממש מתקרב ל U4, נצטרך לחכות ל FF7 רימייק שבטח ירוץ על המנוע ויהיה הרבה יותר לניארי כדי לראות לאן הם יכולים לקחת אותו, אני בטוח שהוא יראה מדהים, אבל אם ND יעשו משחק בסקייל דומה לרימייק הוא בטח יראה אפילו מדהים יותר, דור שעבר ND כן עקפה את סקוור בקילומטרים, תראה בכל דיון על המשחקים היפים את סדרת אנצ'רטד מככבת הכי הרבה לצד גוד אוף וור 3 ו BEYOND של דייויד קייג', ודרגה מתחתיהם תראה שם את היילו 4 ואחרי היילו את סדרת גירס, מי בכלל זוכר את FF? בקושי מזכירים אותו כאיזה פלא טכני.

אתה רציני עם הקטע שהבאת עכשיו ממוצע להמשך של TR וקבעת על סמך הממוצע הזה שהוא יהיה פחות טוב?
אין לנו באמת דרך לחזות את הממוצע בשלב הזה, יכול להיות שהוא גם יהיה גרוע יותר ממה שכתבת, יכול להיות טוב יותר, יכול להיות גם U4 יאכזב יחסית ויסיים עם ממוצע 8, לא מבין מה הרעיון בדיון כזה.

חוץ מזה שהמבקרים היום יותר קשים, תראה את באטמן שיושב על 87, הוא באמת נראה לך שווה רק 3 נקודות מעל מורדור? הוא באמת הרבה יותר גרוע מהקודמים שקיבלו 90+?

לא הוא לא, אבל כן ציפו ליותר והסטנדרטים באופן כללי גבוהים יותר וזה גם פאקטור ומבחינת המבקרים הוא קצת אכזב, TR החדש יכול להיות משחק יותר טוב ועדיין לסיים עם ממוצע נמוך יותר מקודמו, זה לא תמיד אומר.

אני חושב שיש לו הפוטנציאל להיות המשך מעולה, כמעט לכל משחק אפשר לקרוא חבילת הרחבה אם רוצים, כולל לבאטמן שאתה משחק בו עכשיו, אני בטוח ש TR החדש יהיה אחד היפים על ה ONE, יהיה גדול הרבה יותר מקודמו עם לא מעט מכניקות ורעיונות חדשים, יתמקד יותר בפאזלים וחקירה (אם הם לא משקרים) ובקיצור, יהיה אחלה משחק שאני אהנה ממנו מאוד, אתה פחות מתלהב, סבבה, זכותך, אפשר גם להבין אותך אחרי הדחייה