evil/פרסונה יש דרך לראות כמה משימות Most wanted עשיתי כבר

evilplate

New member
אתה מפספס משהו

כשאתה רואה את הסמל אש אתה רק צריך להסתכל לכיוון שלו וזה יוסיף לך אותו לגלגל המשימות עם המיקום שלו (יופיעו לך מטרים מתחת לאייקון, ברגע שתסמן אותו הם יופיעו על המפה ותוכל לאתר את זה)
&nbsp
ד"א משימה ממש מאכזבת איתו, עוד בסיטי היה ברור שהוא יופיע במשחק הזה, שם הוא מספר לך על הנבואה שבאטמן הולך ליפול וכו' והוא עשה רושם של אויב, הייתי בטוח שיהיה איזה עימות איתו, בסוף זה היה כזה מודבק, הוא מופיע מולך אומר "אפשר להחליף אותך" ובאטמן כזה "סבבה בוא נראה מה אתה שווה, בוא תרביץ לחבר'ה הוירטואלים האלה", איזה 0 השקעה הם דפקו שם, מרגיש כמעט כמו משימת צד של יוביסופט :/
&nbsp
לפחות יש תוכן צד אחר שיותר נורמלי, בעיקר הקטעים של הרידלר עם אשת החתול, אבל בסכ"ה סיטי היה עדיף ממנו מהבחינה הזו.

כן חחחח! בבאטמן.

מצאתי את הסמל אש ונלחמתי נגד עזראל וממש הצחיק אותי איזה אפס הוא פה ציפיתי למשהו יותר אפל, אבל אחרי שאתה מוצא את הסמל אש הראשון שלו הוא עושה עוד אחד, אותו אני לא מוצא וזה

evilplate

New member
אה על זה אין לי טיפים

פשוט מוצאים וזהו, אני אישית לא חיפשתי במיוחד, פשוט כשהסתובבתי בדרך למשימה או כדי לפתור איזו חידת רידלר אז נתקלתי בזה.
&nbsp
אני חושב שאין טעם עכשיו לסרוק מליון בניינים כדי לחפש כל מני משימות (ניסיתי את זה וזה לא הלך, חוץ מדברים ממש קלים כמו בניין בוער של המצית הזה או המגדלים עם כל הרובים האוטומטים שקל לראות מרחוק), אני משחק ומה שאני נתקל אני עושה, שים לב לסאונד, כמו שיש מוזיקת אופרה באיזור של גופה, או צרחה בשמיים כשאתה ליד הערפד או סתם דיאלוג שיש כבאי במצוקה וכו'
&nbsp
בעיקרון אני מאמין שאם אתה בקטע של 100% אתה בסוף תתקל בהכל אם פשוט תחפש לפתור חידות של הרידלר, הן די מכסות את כל המפה.
ומה שלא, תמיד יש מדריך, אל תתבייש להשתמש בו אם זה לא כיף לך ואתה מרגיש שאתה שורף המון זמן בלחפש סמל בוער של עטלף או כבאי שחסר לך כדי לסיים את המשימה, אין פה שום סקיל או מדד ליכולת אם לא מצאת שטויות כאלו.
&nbsp
ותזכיר לי מתי נלחמת נגד עזראל? יכול להיות שזה ברח מזכרוני.
המשימה שלו בנייט היא ממש מזלזלת, ככה סתם להלחם מול אויבים וירטואלים עם דמות שזהה לבאטמן רק עם סקין שונה, זה משהו שאני יכול לעשות גם ברחוב או בכל משימות ה AR שיש, אין לזה מקום כמשימה צדדית, אם אין להם רעיון טוב מה לעשות איתו אז מצידי שלא יכניסו אותו למשחק מאשר ככה.

למעלה