Fat old sun

Fat old sun

אני שומע את השיר ופשוט הוא מעלה לי חיוך על הפנים. השירה של גילמור והמילים המרגשות של ווטרס פשוט נפלאים. רק מה, אין תופים, רק בקטע הסולו בסוף וזה נורא חבל לדעתי... אני חושב שווטרס מדבר על אהבתו הגדולה לשירה ומוצא בה אמצעי להתחבר לטבע, הרוגע, הבדידות, הנוף בדמדומים! וכו`... מזכיר במעט את "עוד חוזר הניגון" של אלתרמן. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו?

flowerboy69

New member
אחד השירים הכי טובים

שלהם.השיר היה חלק בלתי נפרד מהופעות בין 70-71 בגרסה של 10-14 דקות לדעתי חוסר התופים מקנה אוירה של רומנטיקה ורגש

אין תופים, יש רומנטיקה ???

מממ למה? אני דווקא אוהב את התופים של מייסון, הם מעניקים לשיר אוירה נוחה. שמעתי את הגרסאות הנ"ל ולדעתי הן טובות יותר מהמקור, השיר הנהדר קיבל הארכה שהחיוך ימשיך בסבבה, ועם יותר תופים! :). כמה טוב שיש לי נגן MP3 לשבת הזאת בבסיס, אחרת הייתי משתגע... אנשים אין פה כלום, אין יס, שק"מ, בחורות, מה שכן יש קור כלבים בלילה ונוף נחמד לים.

flowerboy69

New member
את זה האמת אני לא זוכר

אבל נראה לי סביר שזה היה גילמור...

זה שיר של גילמור

אולי השיר הטוב שכתב לפלויד, מלבד הלחן ל-Comfortably Numb. כמו שקרייזי אמר, זה שיר פסטורלי, מלא באווירת הטבע, השמש, הרוגע.. כל השירים האלו מתקשרים, באופן ישיר או עקיף, לעיר קיימברידג' וסביבותיה. לפלויד היו כמה וכמה שירים פסטורליים כאלו, ולטעמי זה היה הקטע החזק שלהם בתקופה שלפני DSOTM, משהו יחודי להם.

GingerBread Man

New member
הגרסה של ההופעה

פשוט מהממת אותי כל פעם מחדש. היא מדהימה בכל דרך שמסתכלים על זה. באופן דיי מפתיע הפינק פלויד זו חתיכת להקת הופעות.

יש מלא...

הופעה חיה בסן פרנסיסקו, ביצוע מרשים גם ל"ירוק זה הצבע". ובמונטריאול 70. יש גם בבוטלג של "ארכיון הבי.בי.סי" של הלהקה.

flowerboy69

New member
ואם כבר bbc

אני עומד לקבל קופסא של 4 דיסקים עם כל ההקלטות למינהם מהbbc...

לא היה לך את זה מקודם?

אני מתפלאת.

flowerboy69

New member
חחח

יש לי קטעים מהביביסי אבל יש קופסא עם כל מה שהוקלט שם.ההקלטות עצמם חוקיות רק האיחוד שלהם בדיסק יוצר בוטלוג...עד כה לא קניתי כי רצו על זה 300$-יש את זה ב1000 עותקים בלבד אבל עכשיו השגתי את זה ב100$ בלבד...

ציף, הנה עובדה

שקונים בוטלגים ולא רק מחליפים... אומנם המחירים אללה יוסתור אבל יש כאלה שקונים!

כתבתי כאן מקודם הודעה

ואח"כ מחקתי אותה, כי חשבתי שזה לא מקומי לומר לאנשים מה לעשות. רציתי להמליץ ל-flower לא לקנות בוטלגים, משום שזה לא מקובל, וגם מיותר. אין שום סיבה בעולם להוציא מאות דולרים על הקלטות ה-BBC. למה זה מיותר? זו שאלה רטורית. תחשבו בעצמכם.

נגיד ככה

נניח אני רוצה להצטרף לקהילה הזאת שמחליפה בוטלגים רק מה אין לי בוטלגים. אז מה אני עושה? אני אקנה אחד, שיהיה לי מה להחליף. ואם הוא מוצא חן בעיניי ואני רוצה עוד בוטלג אז אני אקנה עוד אחד והפרצדורה הזאת נמשכת. אז מה עושים?

אני חושבת שהגענו לגבול חוקיות הדיון

ומכאן והבא הוא ייערך - אם בכלל - מחוץ לפורום.

למעלה