Fat old sun

flowerboy69

New member
אסביר לך למה ציף טועה

אם אתה באמת אוהב את המוזיקה אתה לא תהיה מוכן לוותר על הדיסק שקנית-מקסימום למכור הקלטה צרובה שלו.אספנים קונים בוטלוגים ואם תהיה באינטרנט תראה עד כמה זה רחב וגדול.לגבי להוציא מאות דולרים-אנשים מוציאים מיליונים על יהלום או בגד או תמונה.אומנות היא דבר ללא מחיר ואם היא מביאה לך אושר זה הערך האמיתי.בקופסת ההקלטות של הביביסי יש קטעים נדירים שלא יצאו לאור במקום אחר וגם חוברת והוא קיים רק ב1000 עותקים ככה שזה מיוחד בעיני. ואם תרצה עוד הוכחה...בדיוידי של גילמור הוא שר שיר חדש-smile ולפני השיר הוא אומר "לכל מי שמקליט את ההופעה הזו לבוטלוגים זה הזמן להפעיל את מכשירי ההקלטה"...ואכן זה הפך לבוטלוג מאוד מהר...

בשביל מה לקנות בוטלג, אודיו, של

ההופעה במלטדאון, אם יש את ה-DVD החוקי? אכן, לאמנות אין מחיר, ובגלל זה אין סיבה להוציא כסף - בכלל - על הקלטות ה-BBC, שכן אפשר להשיג אותן בחינם. אלו אינן הקלטות נדירות או יקרות המציאות. ובכלל, הערך של אספנות עצמה מוטל בספק, כאשר מדובר במוצרים בלתי חוקיים, כגון הקלטות ה-BBC, שכן לא ניתן לאמת את מקורן, כפי שנעשה בפריטי אספנות אמיתיים - יצירות אמנות, או אבני חן. אין לי כלום נגד אספנות, אבל גם כאן - לטעמי - צריך להפעיל את הראש, ולהוציא כסף רק על פריטים שבאמת שווים את זה.

melancholy man

New member
אכן

אני באמת לא מצליח את הקטע האספני הזה, אבל אולי זה רק אני ואולי זו רק המשכורת שלי לא יודע... אני מעדיף להשקיע את הכסף שלי ביצירות אומנות שהיוצרים אישרו ושהוקעו בהפקתם קצת יותר מאמץ ומחשבה, יש לי את כל מה שהפלויד הוציאו באופן רישמי, מכל מה ששמעתי שיצא בבוטלגים, ממש לא נראה לי שאני מפסיד משהו, יש מספיק אלבומים של יוצרים אחרים ששווים את הכסף. אגב אני לא מנסה להגיד שאין בוטלגים שווים, בהחלט יש (וגם של פינק פלויד), אבל לקנות משהו רק בגלל שהוא "נדיר", נראה לי קצת מחמיץ את העניין.

יש בוטלגים

שהם מנגנים קטעים מאולתרים ושווים. אני זוכר ששאקטי דיבר פעם על בוטלג שבו ווטרס מנגן שני קטעי בלוז יפים מאולתרים. וכפי שאמרה ציף, במקרה של FOS הם הצליחו עם האלתור... זה מה שמושך בבוטלגים.

melancholy man

New member
ברור שיש

יש לי גם כמה אגב, אבל לקנות משהו רק בגלל שהוא נדיר (במיוחד משהו שאפשר להשיג אותו באופן חוקי וזול יותר) זה משהו שאני לא מבין, גם הרדיפה אחרי דברים נדירים לא מובנת, אבל זו מן הסתם רק יכולת ההבנה שלי
.

flowerboy69

New member
מחירים...

דיסק הופעה כפול-בין 45 ל 100 דולר.קופסא-בין 95 ל 300 דולר.אבל יש יוצאים מהכלל.ראיתי שמציעים את הקופסא של ה8 דיסקים והוידאו ב500$!!!(קופסת בוטלוגים-לא שיין און) לי יש 300 או יותר כולם מקוריים.תעשה חישוב...

זה בלתי אפשרי...

ה-BBC הקליטו את כל ההופעות בלונדון, ב-Paris Theatre. ההופעה ב-KQED (סן פרנסיסקו) היא הופעה אחרת.

flowerboy69

New member
נדמה לי

שזה טעות על הדיסק עצמו.אבל אני יהיה בבית ויראה שוב

flowerboy69

New member
נזכרתי!

נכון זה אני שטעיתי.סן פרנסיסקו זה הfilmor west והביביסי זה תאטרון פריס!!

flowerboy69

New member
נזכרתי למה טעיתי

יש בוטלוג אחד שיש לו טעות בין ההופעות וזה מה שבלבל אותי...

Fat Old Sun

היה אחד מכמה שירים שהפלויד ביצעו בהופעה באופן אינטנסיבי בשנים 1970-1971. מרבית השירים קיבלו גרסאות ארוכות, עם אילתורים רבים באמצע ואפקטי-סאונד כאלו ואחרים. בחלק מהפעמים, כפי שאמרת, זה קלע בול. היו גם נפילות. בכלליות, גם בעיניי זו היתה תקופת ההופעות הטובה שלהם (בעצם, מ-1968 עד ההצלחה של DSOTM, ששינתה את אופי ההופעות שלהם). וזאת למרות הרפרטואר המצומצם-יחסית עמו הופיעו בשנים אלו.

עיר מוזרה...

קימברידג`:- "אם השמש הזקנה והשמנה שוקעת, ציפורי ערבי הקיץ שרות..." קצת אבסורדי לעומת שאר העולם. אני, מה לעשות, לוקח את האפשרות שהשמש היא בארט איך לא, והציפורים הם ארבעתם. והוא אומר לו תבוא בשקט אל תעשה רעש, ותשיר לי ותשיר לי. הוא מכין לו את האווירה והנופים שסיד כל כך אוהב; כמעט אותם תמונות מפייפר והסינגלים שלפניו: פעמונים, ילדים, שמש, נהר וכו` וכו`. בארט הקשיב להם, והגיע ב75 לאבי רואד, וההמשך ידוע. הזוי ביותר :), אני יודע, אבל יש אפשרות ואפשר כמובן לפתח את זה עוד.

אממ...

מוזר? אני לא בטוחה. מכיוון שזה שיר של גילמור, לא חשבתי מעולם שה"שמש" כאן מסמלת את סיד; זה מוטיב בשירים של ווטרס. אבל אולי.... אתה חושב שהשיר הופנה אליו, ובגלל זה הוא הגיע לאולפן ב-75? אבל השיר נכתב 5 שנים קודם... אגב, מעניין שמייסון אומר בספרו שהוא לא יודע איך סיד הגיע לאולפן באותו יום. מייסון טוען שאף אחד לא הזמין אותו, ושאולי הוא פשוט שמע שמועה שהם מקליטים. בכל זאת זה נשמע צירוף מקרים מוזר... מוזר מדי.

NIR Y

New member
באמת אחד הטובים שלהם

ותאמת אף פעם לא חשבתי על המילים שלו, אבל הלחן שלו מדהים.

למעלה