FEE

maorchen

New member
FEE

היי, מכרתי עכשיו את המוצר הראשון שלי בהצלחה ! האם התשלום של ה 0.45$ מתבצע עבור כל מכירה של מוצר. מה בדיוק המשמעות של FEE , עמלה ל EBAY ? תודה !

המשמעות היא עמלה

תשלום של כסף על כל פרסום ו/או מכירה שמתבצעת דרך האתר. העמלות שלך כמוכר נאספות לסוף החודש ומחוייבות בבת אחת עבור כל החודש החולף. אם אתה מעוניין, אתה יכול גם לשלם (ידנית) בסיום כל יום, שבוע, שעה, מכירה וכו'...אני בדר"כ משלם באמצע חודש כשאני מגיע לסכום עמלות שקרוב ל-800$...פשוט כדי לא להחזיק הרבה כסף בפייפל... לתשלום ידני, כנס ל- seller account ב- my ebay

maorchen

New member
האם זה קבוע 0.45$

כמו כן , אם אני לא מוכר זה עדיין מחייב ?

roeeya

New member
העמלות משתנות לפי פרטי המכירה,

למשל מחיר מכירה עד 0.99$ תחוייב 0.20$ עמלת העלאת מוצר ועל מחירים מעל תחוייב יותר. יש פירוט בHELP (אם אני זוכר נכון מ 1$ עד 9.99$ זה 0.4$ עמלה וזה עולה ככה עד 4.8$ עמלה מקס' אני חושב) חוץ מזה אתה משלם עמלות על תוספות כגון 0.35 על תמונה בחיפוש או 20$ על להיות ראשון בחיפושים. אחרי המכירה איביי לוקחים משהו כמו 5% עמלה מהמחיר מכירה עד 25$ (אני חושב) ומעל לזה יש מדרגות עמלה. יש פירוט בHELP אני לא ממש זוכר את העמלות בע"פ. חוץ מזה פייפל לוקחים 0.30$ + משהו כמו 3% על כל כסף שנכנס לך לחשבון ו 5$ על משיכת כסף לכרטיס לארץ. יש לך ב MY EBAY בפירוט עמלות גם אפשרות לראות פירוט לפי מוצר ואז אתה יכול לראות בדיוק כמה עמלות איביי לקחו לך.

roeeya

New member
הכל נכון קונדוליסה? ../images/Emo13.gif

ערערת לי את הביטחון...

n616436

New member
מתוקה

קונדי את הכי חמודה כאן. זה חמוד שתיקנת אותו,נורא חינני עוד מישהו שם לב לחמודיותה של קונדי ?

roeeya

New member
למה לא להחזיק כסף בפייפל?

ליתר ביטחון (שלא יגנבו אותו)?

כי פייפל זה חברה פרטית

ואני מעדיף את הכסף שלי אצלי או אצל ספקים שלי על-חשבון חוב שיש לי כלפיהם ולא שוכב בחשבון של חברה פרטית. כמו-כן, פייפל יכולים לחסום חשבון אם נראה להם משהו לא בסדר...ואז לך תוכיח שאין לך אחות. לא סיכון עצום והסיכויים שבאמת יקרה משהו אינם גבוהים, אבל ככה אני עובד

roeeya

New member
צודק...

רעיון טוב, אני אבל עוד לא עברתי את ה 100$ אצלם אז אני מחכה :) לאט לאט...

roeeya

New member
זה הבעיה בהתחלה,

יש לי המון שטויות למכור וכפי שאתה יודע כל מוצר חדש לוקח זמן מה להעלות (בין שעתיים לשלוש כולל צילום פוטושופ ועיצוב הדף) ואז מתחילות הצעקות של "אתה כל היום על האיביי שלך, ואם לא על האיביי אז אתה באקוריום, אתה לא משקיע בי זמן....." הכל עניין של סדר עדיפויות

Nunatak

New member
אני משתמש בעיצוב קבוע...

ככה הדבר היחידי שצריך לעשות זה לשים תמונות ולכתוב את פרטי המוצר.

roeeya

New member
אני משתמש בגדול ב2 תבניות עיצוב

אבל לכל מוצר צריך תמונות חדשות וטקסט חדש אז לוקח זמן...

Nunatak

New member
גם הטקסט...

כמה טקסט כבר אפשר לכתוב על מוצר אחד? 300-400 מילים? עוד 200 מילים אם צריך לכתוב גם נתונים טכניים(למרות שפשוט אפשר לעשות copy&paste מאתר היצרן)? זה לא אמור לקחת יותר מדי זמן.

למעלה