FEE

roeeya

New member
זה הולך ככה:

שעה לצילום מושקע ולשיפצור בפוטושופ, חצי שעה לכתיבת המלל ועריכת הדף, משהו בין כמה דקות לשעתיים להעלאת מוצר. כשהייתי עובד עם איביי היה להם תמיד ERRORים אז היה לוקח יותר זמן, עכשיו עם אוקטיבה זה לוקח פחות. לפעמים יש חוסר התאמה בין הקוד HTML מהתוכנות שאני עובד איתן לאוקטיבה אז צריך לשבת עוד איזה 20 דקות למקצה שיפורים (יש תוכנה אחת מאוד נחמדה שכשאני מעתיק ממנה לאוקטיבה כל הטקסט מופיע במסגרות למשל) אני עוד לא מוכר מוצרים חדשים אז אין לי מאיפה לעשות קופי פייסט... לאט לאט

roeeya

New member
איך הכנסת אותה לזה?

טיפים ומהר... חברה שלי לאט לאט (מאוד לאט) מתחממת לנושא, אני רוצה להתחיל להעזר בה לכתיבת טקסטים (בנתיים היא יועצת לענייני שיפוץ תמונות בפוטושופ) אני מניח שאחרי שיכנס קצת כסף היא יותר תתחמם לנושא

roeeya

New member
לא יפה...

אתה שומר פה סודות שיעזרו להרבה אנשים אין לך לב??? אין לך נשמה???

n616436

New member
מעניין...

באקואריום ? איך אתה מצליח לנשום בלי זימים ?

evilihi

New member
אתה יודע..

שגם אם אין לך כסף - הם יכולים לקחת לך מהכרטיס אשראי חשבון בנק... מישהו פעם קרא את החוקים של פייפאל? מותר להם בעצם לעשות כאוות נפשם עם החשבון בנק/כרטיס אשראי המקושר לחשבון הפייפאל... מי שלא מוצא חן בעיניו יכול לסגור את החשבון.. תקראו ותראו
אבל אני כמוך - לא מחזיקה סכומים גבוהים שם...

Nunatak

New member
נכון, אבל...

את לא יכולה להשוות בין חשבון הבנק וכרטיס האשראי לבין החשבון בpaypal. חיוב לא מאושר של הכרטיס אשראי יגרור הכחשת עסקה וגם עם החשבון בנק אני בספק רב שהם יכולים לעשות משהו בלי יפוי כח(למרות שיש להם את הפרטים). הם יכולים לכתוב בתקנון שלהם מה שהם רק רוצים, כל עוד זה לא חוקי אין לזה תוקף.

כן ולא

מסכים עם evi ועם nuna, שניכם צודקים (וכן, אני מכיר את תקנון פייפל...) הם בהחלט יכולים להוריד כסף מכרטיס האשראי וכן, הם יכולים לבצע משיכה של כסף מחשבון הבנק, לא יודע איך זה מתאפשר חוקית, אבל מניסיון זה עובד. לגבי "הפרנואידיות", מה קורה אם יש לך בחשבון פייפל 2500$ והם מחליטים שיתכן ואתה שרלטן וחוסמים לך את החשבון? אין אפשרות למשיכת הכסף, ולא כלום...אם היית מעביר אותו לחשבון הבנק, יש סיכוי שהיית יכול לראות אותו. וחוץ מזה, מה הכסף עוזר לי כשהוא בפייפל...אני רוצה אותו ביד, פה בישראל ובשביל זה צריך להעביר לחשבון בנק!

evilihi

New member
כן

ושמעתי סיפורים על כאלה שחסמו להם חשבונות עם כסף - והכי גרוע - אנשים המשיכו לשלם להם לחשבון. למוכר לא היתה גישה לכסף - אבל הקונה שילם במלוא מובן המילה וציפה לקבל את המוצר. (בעיה קשה עם מוכרים שמוכרים בקצב ובכמויות).

למעלה