Few pictures from yesterday

נוב 00

New member
וווווואוווו...

אין על טיסה מעל מנהטן, אני מניח שבגלל שאתה מטיס מטוס קטן נחתת בלה גארדיה והרבה מטוסים שנוחתים שם עוברים ממש מעל העיר עצמה, לעומת מעט מאוד טיסות שטסות לקנדי ועוברות ממש מעל העיר עצמה, תודה לאל אני זכיתי פעם אחת בטיסה ממש מעל העיר...

ERJ PILOT

New member
Incorrect

I fly on the EMB-145,140,135, and we fly to all the big airports, JFK, EWR, BOS, PIT,DFW MIA This is from last week in EWR The fact that I am flying a 50 seater has nothing to do with the airports we fly into-you will be surprize

MrHankeY

New member
לא בהכרח

מטוסים קטנים לאו דווקא מגיעים ל LGA אלא גם ל JFK ו EWR ולכל שדה אחר... ואני בהחלט מבין אותך המראה של מנהטן מלמעלה מדהים

נוב 00

New member
אני יודע ש...

שמטוסים קטנים נוחתים בקנדי, אבל בהשוואה לנחיתות בלה גארדיה אין מה להשוות שהרי הוא שדה תעופה לטיסות פנימיות... בוא נגיד שאם נראה מטוס מהסוג הזה באוויר רוב הסיכויים יהיו שהוא ינחת בלה גארדיה...

MrHankeY

New member
שוב...

לא הייתי אומר שרוב הסיכויים שהוא ינחת בלגארדיה... אבל.. לא נראה לי שנתווכח על סיכויים נכון?
באותה מידה נוחתים גם 764 בלגארדיה - גם אז תניח שהוא כנראה ינחת בניוארק או JFK? עם כזה מבחר של מטוסים ושדות בניו יורק לך תדע מי נוחת איפה

MrHankeY

New member
שאלה קטנה:)

טסתי לא מזמן מ LGA ל YYZ טיסה קצרה של שעה עם A319 בשביל טיסה כלכך קצרה עלינו ל 35 אלף רגל וכמו שאני רואה בתמונות שלך שעליתם ל 35 אלף רגל לטיסה שאני מניח שהייתה גם קצרה. עכשיו לשאלה:) האם באמת משתלם לטפס לגובה כה גדול לטיסה כה קצרה? הרי אם לוקחים בחשבון את זמן ההמראה והנחיתה - נשאר בערך 10-15 דקות של שיוט בגובה המקסימלי. או שאלו אילוצי traffic בעיקר?

ERJ PILOT

New member
Answer for MrHankey

Well first let me explain that we do not choose are altitude for the flight, we have dispatchers that are doing that. The way they decide what altitude we will fly is the time to the destination, then in what altitude we have the most favorite winds, and the last thing is weather- we usually want to fly above weather/thunderstorms-if we can. Example: Orlando to West palm beach- 12000-14000 usually-a 25 min flight Example 2: Newark-St. Louis 33000-37000- a 3 hours flight Traffic? Well dispatch don’t know how much traffic we have up there- if there is any problem, ATC will stop us usually +-2000 from our altitude- that’s what happened to me last night on the way to Raleigh Durham

MrHankeY

New member
המון תודה על התשובה המפורטת :))

by the way.. מה הטיסה הארוכה ביותר שטסת EMB-145?

נוב 00

New member
שאלה לאיזור ניו יורק...

אתם מבצעים טיסות גם לשדה תעופה של White Plains שנמצא במחוז ווסטצ'סטר ניו יורק?

למעלה