fight a fire with fire

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
fight a fire with fire ../images/Emo117.gif

טוב אני ממש עייף ומחוסל, הידיים שלי עם ה"דיקור הסיני" או איך שאחרים קוראים לו "נמלים" או נימול, הגוף כואב ואני מרגיש מחוסל ושאין לי כוח לקום אז מה שאני עושה זה לעשות את מה שעד עכשיו הוכיח את עצמו כמוביל להידרדרות "להלחם באש עם אש" אני מקווה להגיע למצב בו אני אוכל למשוך את העומס ולצאת מזה בלי נפילה גדולה מדיי. כן אני עדיין מקווה לטוב קמתי שתיתי קפה ו הרמתי מעט משקולות (משקלים מגוחכים אבל זה מה שאפשר) אני אח"כ אנסה לתאמ מעט עם הנוצ'אק ועוד להרים משקולות מיד אח"כ אני נכנס לאמבטיה לוהטת ומקווה לטוב
אז פורים שמח לכולם ו ספרו לי מה הגישה שלכם למלחמה!!! ו אני לא מתכוון לשטות הקטנה של האמריקאים וסאדם אני מתכוון ל מלחמה שלנו בתשישות.

mira ker

New member
לי נראה שהמלחמה צריכה להיות בכיוון

של להיות יותר עם בני אדם. להיות במגע גופני איתם. אולי מסאז' או משהו דומה. ובשרשרת אפשר לקבל את המסאז' בחינם תמורת משהו אחר שנותנים אותו.

daud

New member
שמתי לב שאת ממש מתלהבת מהשרשרת

יש לי אבל חבר שממש לא אהב את הקטע איכשהוא בארץ כניראה זה לא עבד לפחות לא בשבילו פתאום הוא מצא את עצמו נותן שירותים בחינם מצד אחד כאשר יש לו אפשרות לבחור בין המון דברים שהוא לא צריך או לא היה רוצה אם הם לא היו חלק מהעניין הזה
בכל אופן על תדאגי אני נמצא עם בני אדם ממש המון בנקודה הזו אין לי על מה להילחם
כנ"ל לגבי מגע גופני אמנם לא מסאז'ים אבל הייתי מעדיף במצבי לא לקבל שום מסאז' מאשר משהוא לא ממש ברמה, והבנתי שבאיזור ת"א השרון אין אף אחד ברמה שמשתתף בשרשרת.

mira ker

New member
דאוד, אני מתלהבת מעצם הרעיון.

לא בדקתי את זה הלכה למעשה...יכול להיות שבארץ זה לא מוצלח... נראה אבדוק את זה.....

daud

New member
אני יודע שבאנגליה זה יותר עובד....

דווקא הבנתי שזה התחיל בשנות ה80 בקהילה אנרכיסטית שהיתה מורכבת מאנשים שהיו מקבלים קיצבת אבטלה ולא רצו לסכן אותה אם כי הרעיון של אנרכיסטים שחיים על חשבון המדינה נראה לי קצת פרדוכסלי
בכל אופן הבנתי ששם זה מצליח כי יש איזורים שלמים שבהם הרעיון הזה פועל כי אתה באמת יכול לעשות הכל!!! יש מגוון של דברים אבל בארץ איך שהגדיר לי את זה חבר שלי "אני יכול לקבל המון שירותים שאני לא צריך תמורת עבודה שאם הייתי עושה למישהוא אחר הייתי יכול לקבל תמורתה כסף" בקיצוןר נראה לי שאין מאסה קריטית או שהחתך של האנשים שמשתמשים ברעיון גורם לכך שמגוון השירותים מצומצם לתחומים מסויימים. מעניין אם עוד כמה שנים או חודשים זה יתפוס תאוצה!!!

מרוצה

New member
../images/Emo9.gifדאוד,

זה נשמע כמו קבוץ בתחילת המאה העשרים. אני חושבת שהאנשים כבר התפכחו לפחות לפי מה שהבנתי. השיטה נשמעת טוב,אבל, רק בתוך חברה (ח, סגולה) העוזרים ממילא אחד לשני.

daud

New member
וזו לדעתי נקודת התורפה בעניין....

כל הרעיון הוא בקטע קצת לא מוגדר אם אתה עוזר למישהוא אז למה לצפות שמישהוא אחר יעזור לך
מה הקטע של עזרה תמורת משהוא!!! זה כבר קפיטליזם וזה שיש כאן התחמקות ממס זה נחמד אבל מעבר לזה זה לא כ"כ נחמד. משק אוטרקי אמיתי הוא משק המקיים את עצמו!!! ו אלמנט הקיום העצמי לא נמצא ברעיון הזה!!! כי הוא לא מבוסס על היסודות האיצתנים של סחר חליפין היסודות היצרניים!!!

mira ker

New member
זה טוב למי שנמצא בפנסיה...

שלא כדאי לו לעבוד בגלל מס הכנסה

mira ker

New member
לפי האתר הם נמצאים בשטח כבר 4

שנים, משנת 1999. ויש להם פסטיבל די גדול ביוני...בפסטיבל הקודם השתתפו 1500 איש, הם מבקשים אנשים מומחים לבישול בכמויות....כל האינפורמציה מהאתר שלהם. אחרי המלחמה אני מתכוונת להתקשר אליהם. נראה מה אוכל להפיק מהם. אני אישית יותר טובה בעבודת אירגון משרדי. אולי אתנדב לעזור גם לעמותה שלנו. הכל פתוח. בינתיים חייבים לעבור את הדבר הזה של העיראקי. מקווה לטוף מירה

yifatic

New member
סליחה? "אולי אתנדב לעזור גם לעמותה

שלנו"????. למה לא כבר עכשיו?

daud

New member
../images/Emo24.gifמה דעתך מירה ???join us ../images/Emo13.gif

עניי עירך קודמים
ו באס"ף מחפשים מתנדבים!!! זה דיי מצב של להיות או לחדול כפי שאני רואה את זה אם אנשים לא יתחילו לעזור בצורה פעילה לעמותה ואני מתכוון מעבר למתן עצות וביקורת או להירשמות ברשימת המתנדבים וזהו!!! אז העמותה וכל מה שהיא מייצגת ומנסה לעשות פשוט יחדלו להתקיים!!! חבל
מייה אמנם אין להתנדבות כזו את הסיפוק המיידי ואת הפרסטיז'ה שיש להתנדבויות אחרות אבל נראה לי שאין חיונית ממנה כאשר מדובר באחד מאיתנו
)

mira ker

New member
יפעתיק, בשמחה אבל אני לא מסוגלת

לעשות כלום בגלל המלחמה....כשהיא תעבור אגיע בשמחה

daud

New member
אמנם החיים צריכים להמשיך אבל....

תפסנו אותך במילה
)

daud

New member
אבל דרך אגב מירה

אני מאמין שאם תתעסקי בעניינים אחרים אז פשוט יהיה לך הרבה יותר קל לך להתמודד עם כל דבר שהוא.
כאשר עסוקים בעניינים אחרים אין זמן לפחדים וחרדות.

daud

New member
מירה לפי דעתי האישית

חלק גדול מהפחד מהמלחמה הוא בעקבות העיסוק יתר בה לכן אם עוסקים בדברים אחרים אז האלמנט הזה נעלם, אני אישית בכלל לא מודאג מהמלחמה שלא לדבר על מפחד. נראה לי שאם מישהוא אמוד להיות מודאג זה העיראקים ו אם מישהוא צריך לדאוג מסדאם אז אלו הכוויתים או האמריקאים שנמצאים יותר בטווח שלו!!! ו בכל אופן אם תעסקי בהתנדבות ועזרה לאס"ף אז כל החשיפה שלך לפאניקה שמשדרים כלי התקשורת ואנשים תקטן, והזמן לעסוק בכך ירד!!! אז רמת החרדה שלך תרד בהתאם!!! בהצלחה

mira ker

New member
ומה אעשה עם הביישנות?../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

daud

New member
יש אפשרות לעזור תמיד

אם את ביישנית את יכולה לסייע בניירת או בכתיבת מכתבים או בחיפוש מידע או בשיחות טלפוניות (אם זה לא במסגרת הביישנות) ואני בטוח שיש עוד המון דרכים שאני אפילו לא יודע
תאמיני לי זה ממש ממש נחוץ כאן לא מדובר באיזה מותרות של איזה משק אידיאלי כאן מדוברבעזרה להישרדות של העמותה שקמה כדי לקדם אותנו העמותה נמצאת בשני מאבקים הראשון לקדם אותנו ו השני לשרוד!!!

mira ker

New member
תודה דאוד, אשקול את זה. ../images/Emo7.gif

רק לא לדחוק בי. אני בטוחה שכשאחוש ביטחון להצטרף אגיע בשמחה. ותודה שהארת את האפשרויות לאנשים ביישנים כמוני. יהיה טוף מירה

למעלה